Arama

Emine Ün

Güncelleme: 30 Ekim 2015 Gösterim: 101.698 Cevap: 0
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008       Mesaj #1
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Emüne Ün
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Emüne Ün İşsiz Kalmış..

2002 yilinin başinda fotograf cekimleri yaptigi bir studyoda, elbiselerini degiştirdigi kabinde gizlice goruntulerinin cekildigini farkeden ve sapık fotoğrafçıyı kiskivrak yakalattiran, zamaninda ibrahim erkal'in canisi adli şarkisinin videoklibinde ve dizisinde oynamiş,


sonrasinda mahsun kirmizigul'e sevdaliyim parcasinin klibinde eşlik etmiş, buyuk gogusleri ile şohreti yakalayan, şimdilerde tiyatro sanatcisi emre kinay'la evli olan, esas soyadi "bolverdi"'yi yillar once birakan manken. 1.70 cm boyunda olup, 90-61-90 vücut ölçülerine sahiptir. eskiden şişko olan ancak son zamanlardaki revaçta olma olayından dolayı kendisine bakmaya başlamış vede kilo vererek güzel olmuş `kadın. turnike'nin bayanlarındandı ünlü oldu stanford üniversitesine bir zamanlar* kayıt yaptıran daha sonra sanırım vazgeçip gitmeyen sarışın..


tiyatro ve dizi oyuncusu emre kınay ile aşk yaşayan manken pazar keyfi tadında entry girmek gizli kameraya çekilmiş görüntülerini internette aradığım ve de bulamadığım taş hatun.. artık adı emine ün değil,emine kınay.


saçlarının rengini birkaç ton birden koyultarak isabetli bir karar vermiş olan manken. emre kınay'ın eşi. vaktiyle tophane civarında bir kazâ yapan hatun kişi. hanım kızımız kırmızı ışıkta durmuş, fakat bir zaman sonra fren pedalındaki ayağı biraz gevşemiş olsa gerek, araba geri kaymaya başlamış. arkadaki araba da korna çalınca yana bakıp yanındaki arabanın ileri gittiğini zannetmiş ve hemen gaza basmış. sonuç : iett otobüsüne yandan girmek; kamu malına zarar'dan açılan dava..


Hep boyle "ailenizin mankeni" tadinda olan, sevimli mevimli bir hanim kizimiz. yakın zamanda anne olmasına rağmen olabildiğince ince, zarif ve güzel olan eski manken, oyuncu..yoksa cok fena, anliyor musun sözlük?

benim o kadar zekam var anlıyorum gibi ayar vermeye kalkmıştı programın başında. saatlerdir orada oturmasından mıdır, yoksa başka birşeyden mi bilinmez...okan bayülgenin sorularına gayet mantıklı ! ve akıllıca ! cevaplar vermektedir bi havalar, bi şeyler, böle nası söliyim, bi pipildek yumağı gibi bişiy.. ne kadar zeki olduğunu okanın sorularınaş verdiği harkulade! cevaplarla gösterdi yalnız.. sonra bilemeyince topumu alır giderim moduna büründü, dudak büktü, bi böle bi büzüştü bişi oldu... elalemin derdi beni mi gerdi lafı beyni dışında herhangi bir yeri ile anlayabilen kişi. yanlış algılamadıysam okan bayülgenden bir avuc legoya hedef olmuştur. televizyon makinasında maskeli mankene çemkirmesiyle dikkatleri üzerine çekmiş, daha oturmasını, kalkmasını, gülmesini, konuşmasını bilmeden ortalığa dökülmüş olan insan

Oyuncu çift Emre Kınay’la Emine Ün, minik kızlarıyla birlikte ticaret hayatına atılıyor!.. Yakın zamanda İstanbul’da bir ev tekstili ürünleri mağazası açmaya hazırlanan Emine Ün-Emre Kınay çifti dükkanlarının açılışını yaptıktan sonra uzun bir tatil planı yapıyor!..

Kızlarının adına tiyatro kurdular

Emre ve Emine Kınay çifti, kızlarının adını verdikleri 'Duru Tiyatro'nun açılışını gerçekleştirdi. Ünlü çift 'Duru Tiyatro' için Kadıköy Anadolu Lisesi içindeki bir tiyatro salonunu kiraladı. Emre Kınay'ın Arif Akkaya ile birlikte rol aldığı 'Kara Sohbet'in yanısıra, dekorlarını Emine Ün'ün hazırladığı 'Bana Bir Picasso Gerek' adlı oyunun da sahneleneceği tiyatro açılışına; çiftin sanatçı dostları katıldı. Tiyatroya adı verilen Duru ise açılışta yoktu.

7670E66DDE75E3489C502A37r
Duru Kınay

9E72E7D927A3F340A7CD2EA2r
Emine Ün Kınay Emre Kınay

Son düzenleyen Jumong; 30 Ekim 2015 15:20 Sebep: Sayfa düzeni
Biyografi Konusu: Emine Ün nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

11 Şubat 2008 / Mystic@L Edebiyat tr
19 Ekim 2006 / Kral_Aslan Sanat tr
14 Mart 2013 / Jumong Siyaset tr
4 Eylül 2016 / Kral_Aslan Sanat tr
6 Temmuz 2008 / Misafir Edebiyat ww