Arama

Duvar Saatleri

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 6.846 Cevap: 1
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
14 Mayıs 2012       Mesaj #1
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Duvar Saatleri
Çağımızda en değerli hazinemizdir zaman. Peki zamanın bekçileri olan saatlerin, dekorasyonumuzdaki etkilerini hiç düşündünüz mü?
Sponsorlu Bağlantılar
Çoğumuzun evde ve ya ofislerinde sıkça kullandığımız bir objedir duvar saatleri. Koltuğumuzda oturmuş TV seyrederken, ne kolumuzdaki saate, ne de televizyondakine bakarız. Hemen gözlerimiz o yeri belli tanıdık duvar saatimizi arar. Peki bu çok değerli ve belirgin objelerimizi dekorasyonumuza ne derece dahil edebiliyoruz? K'lock marka duvar saatleri bu konuda bize oldukça yardımcı olabilirler.
K'lock siz evinizin mimarlarının dekorasyon tarzı ne ise ona uygun tasarımlar yaparak duvar saatlerinin ruhunu değiştiriyor. Tamamı el yapımı kolleksiyonu ile duvar saatlerini aksesuar olarak zevkle kullanmanıza olanak sağlıyor.
Vintage sevenler için Frames, Osmanlı kültürünün izlerini evlerine taşımak isteyenler için Singles&Couples, veya çağdaş çözümler arayanlar için Modern serisi ürünleri gibi çeşitli alternatifleri görmeden ev içi dekorasyonunuzu tamamlamayın.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 17:06
Sen sadece aynasin...
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Ocak 2015       Mesaj #2
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Dekoratif Modern Mutfak Saatleri
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

eFjYEp8

Ayrıntılar ev dekorasyonunda önemli bir yere sahiptir ve bu ayrıntılar genellikle aksesuarlar olarak karşımıza çıkar ve çok sayıda aksesuar, yaşam alanlarımızı çok daha özel kılmak için yeterlidir. Dekoratif modern mutfak saatleri de bu ayrıntılar içerisinde yer alıyor ve kusursuz modelleri ile karşımıza çıkıyor. Ayrıntılara önem veriyorsanız eğer sizler de saat seçimleriniz ile birlikte mutfaklarınızı daha iyi hale getirebilir ve görsel olarak kusursuz bir görüntü elde edebilirsiniz.

Kaynak:


Benzer Konular

21 Temmuz 2008 / Misafir Moda
13 Ağustos 2009 / dekrafg Soru-Cevap
6 Aralık 2008 / HerHangiBiri Müslümanlık/İslamiyet
17 Mart 2011 / Misafir Soru-Cevap