Arama

Modifiyeli Otomobiller - Sayfa 8

Güncelleme: 26 Haziran 2016 Gösterim: 169.517 Cevap: 110
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mayıs 2009       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ve AMG paketiyle daha sportif!

Sponsorlu Bağlantılar

Mercedes R Sınıfı’nın görünümünü daha iyi hale getirmek için aracın özel bir versiyonunu satışa sundu.


Mercedes ilginç bir şekilde R Sınıfı’nı daha iyi bir görünüme kavuşturmak için çalışıyor. Stuttgart menşeli üreticinin son icadı sportif paketli Grand Edition...

3.300 Euro karşılığında satın alınan bu pakette 20 inç AMG çift renkli alaşım jantlar ve ısı izolasyonlu mavi camları ile dikkat çekiyor. Dinamik aktif aydınlatmalı bi-xenon farlar ve virajlara göre dönebilen aydınlatma fonksiyonu, ön tampona entegre krom çerçeveli LED gündüz ışıkları ve koyu çerçevelere sahip arka lamba grubu ise R Sınıfı’ndaki diğer tasarımsal farklılıklar...

Aracın iç tasarımında ise; antrasit renkli dekoratif ahşap kaplamalar ve krom detayların yanı sıra "Grand Edition" logosu, vites değiştirme kulakçıklarının da üzerinde yer aldığı AMG direksiyon simidi ve pazlanmaz çelikten yapılmış spor pedallar gibi bir çok tasarımsal değişiklik yer alıyor.


Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:20 Sebep: Kırık Link
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009       Mesaj #72
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Lorinser GLK’yı baştan yarattı...

Sponsorlu Bağlantılar
Bazıları arabalarının sadece dış tasarımıyla ilgilenir. Lorinser böyle düşünneler için GLK’yı baştan yarattı


Eğer mekanik geliştirmeler beni ilgilendirmiyor ben arabamın güzelliğine dikkat ederim diyorsanız Lorinser imzasını taşıyan bu şahesere biraz daha yakından bakın deriz...

GLK için Lorinser tarafından sunulan gövde kitinin en belirgin öğesi göz alıcı alaşım jantlar... Sonrasında yeniden şekillendirlen tamponlar, yan etekler ve tavan spoyleri. Bir adım daha yaklaşırsanız entegre difüzörlü arka apron ve çift çıkışlı iki egzoz hemen dikkatinizi çekiyor.


Kompakt SUV’un 8 kollu alaşım şantları GLK’yı çok daha kaslı gösteriyor. Alman tuning firması GLK için birbirnden renkli tasarıma sahip yeni alaşım janların da yakında satışa sunulacağını duyurdu.


Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:20
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009       Mesaj #73
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
BMW M3 G-POWER


BMW M3 sahibisiniz ve 420 HP gücündeki V8 motor sizi tatmin etmeye yetmiyor. O zaman G-POWER'a bir kulak verin.

Alman tuning firması G-POWER, BMW'nin sportif aracı M3 için yeni bir modifiye paketi hazırladığını duyurdu. M3 Coupe Tornado adıyla duyurulan araç, yeni bir intercooler ve yeni performans egzoz sistemi sayesinde 4 litrelik V8 motorun tork gücü 400 Nm'den 500 Nm'ye, beygir gücü ise 420 Hp'den 500 Hp'e yükseltilmiş durumda.


G-POWER, yapılan bu güncellemeler sayesinde 6 ileri manuel vites kutusu ile standartı 15.8 saniye olan 0-200 km hızlanma süresini 13.5 saniyeye çekmiş durumda. Bu modifiye paketini seçen müşteriler tercih ederlerse elektronik hız limitörünü devre dışı bıraktırabiliyorlar. Araç bu sayede modifiye edilmiş güçlü motoru ile 320 km/s hıza ulaşabiliyor.

M3 Coupe Tornado yüksekliği ayarlanabilir sportif süspansiyon sistemi, ön tarafta 255/30 ZR20, arka tarafta ise 295/25 ZR20 Michelin Pilot Sport lastikler ve 20 inçlik Silverstone jantlar ile birlikte geliyor. Bunlara ek olarak yeni dört çıkışlı paslanmaz çelik egzoz sistemi de araç üzerinde yer alıyor. Bu kit fabrika parçalarına göre 14,5 kg daha hafif bir yapıya sahip.

G-Power daha önceden tanıttığı M6 Hurricane CS ve X5 Typhoon'un aksine dış tasarımda fazla bir özellik sunmuyor. Bu modelde tüm modifiye işlemleri güç artırımı ve daha fazla sürat için odaklanmış durumda. Ancak Alman firma isteğe bağlı olarak araç içerisinde özel kisileştirme olanağıda sunuyor.

Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:20
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009       Mesaj #74
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Farklı görünmek isteyenlere - ABT AS3

Tuning firması ABT, yeni Audi A3 için bir tuning kit hazırladığını duyurdu. Bu kit daha fazla estetik görünüm arayışı içinde olanların isteklerini karşılayacak.
ABT'nin bu tuning paketi içerisinde, yeni ön ızgara, çamurluk ve daha agresif görünümlü bir ön tampon bulunuyor. Ayrıca çift ön LED ışıklar da standart ampuller ile değiştirilerek farklı bir görünüm oluşturulmuş.

Dış görünümdeki yeni eklentiler ön spoyler, yan etekler ve arka önlük ile devam ediyor. Aracın arka kısmına daha zengin bir görünüm katan dört egzoz çıkışı bulunuyor. Bu bodykit için 18 ve 19 inçlik Abt AR veya BR alaşım jantlar öneriliyor. Aracın yol tutuşunu daha çevik bir hale getiren 35 mm düşürülmüş süspansiyon sistemi bu sportif jantlaraq eşlik ediyor.

A3 bu dış görünümündeki farklılığı motor gücüyle de ortaya koyuyor. 1.4 litrelik 125 HP gücündeki TSI motor, ABT'nin yaptığı modifikasyonlar sonrasında 165 HP güç üretir bir hale getirilmiş. Ayrıca 2.0 litrelik 200 HP gücündeki motor da artık 240 HP güç üretiyor.

Diğez motor üzerinde de geliştirme yapan ABT, 2.0 litrelik 170 HP gücündeki TDI motoru 190 HP gücüne çıkarmış. Motorlar üzerindeki güç artırımı hakkında bilgi veren ABT, motorların dayanıklılık ve yakıt tüketiminde etkilenme olmadığını söylüyor.

Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:20
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009       Mesaj #75
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Mercedes R-Serisi 'Black Bison'

Ünlü Japon tuning firması Wald International, Alman otomobil devi Mercedes'in crossover modeli R-Serisi'ni 'Black Bison' ailesi dahil etti.


R-Serisi 'Black Bison' adıyla tanıtılan araç, ailenin diğer üyeleri gibi agresif görünümlü saldırgan bir body kite sahip. Bu body kit içerisinde yeni ön ve arka tamponlar, yan etekler, yeni ızgara seti, arka tampona entegre difüzör ve dört çıkışlı sportif görünümlü egzoz çıkışları bulunuyor. Ayrıca bunlara ek olarak sportif etkiyi artıran ön tamponun yan kısımlarında havalandırma girişleri ve yine ön tampona konumlandırılan her iki tarafta da ikili sis farları yer alıyor.

Tüm bu eklentiler ile son derece sportif ve sıradışı bir görünüm kazanan R-Serisi'ndeki değişiklikler bununla da kalmıyor. Tüm bu parçalara ek olarak aracın genel görünümüne uygun siyah renkte sportif jantlar bu body kite eşlik ediyor. Araç üzerindeki modifiye işlemleri yine siyah renkteki spor sispansiyon sistemi ile tamamlanıyor.

Wald International, araç hakkında daha fazla bilgi vermezken bu sportif body kitin fiyatı da henüz belli değil.

Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:21
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009       Mesaj #76
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Asi Ferrari

Japon modifiye firması ASI, Ferrari F430 için geliştirdiği yeni stil paketini duyurdu.


ASI Ferrari yeni ön tampon, agresif yan etekler ve çarpıcı bir arka tampondan oluşan benzersiz bir gövde kitine sahip. Parçalar yerine geçtikleri bileşene benzer bir aerodinamik performans sağlayacak şekilde tasarlanmış olsalar da, ASI’nin parçalarının toplam ağırlığı 27 kg daha az. ASI F430’un görünüşünü daha da ileri bir noktaya taşımak için “Scuderia tarzı” merkeze monte edilmiş egzoz uçları kullanan yeni, sportif bir egzoz sistemi de sunuyor.


Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:21
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009       Mesaj #77
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Randall Reed Ford Mustang

Randall Reed modifiye firması Ford Mustang modelini daha çekici bir hale getirmiş.
Dünya üzerindeki pek çok modifiye firmasının gözdesi olan Ford Mustang bu kez Randall Reed ismindeki marka bayisi tarafından geliştildi. Firmanın kendi imzasını yansıttığı aracın motorunda yeni pistonlar, dövme piston kolları kullanılmış. İşletim sistemi de geliştirilen motora Artisan Performans’ın çift turbo beslemesi adapte edilmiş.



Bu sayede gücün 700hp dolaylarına yükseldiği belirtiliyor. Güç artışı sebebiyle şanzıman da revize edilmiş. Otomobilin güvenle durabilmesi için 6 pistonlu özel fren sistemi kullanılmış.

Yaz başında dileyen müşterilere satışına başlanacak olan otomobili satın alan kişiye özel bir plakette verilecek. Fakat aracın fiyatı ise henüz açıklanmadı!

Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:21
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009       Mesaj #78
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Ferrari Enzo'ya Güç Dopingi!

Edo Competition ekibi Ferrari Enzo için geliştirdiği yeni performans paketini tanıttı.


Enzo XX ismi verilen aracın motoru tümüyle elden geçirilmiş. Yeni çelik silindirler, pistonlar, kam mili ve supaplar kullanılmış. Firma ayrıca yeni yağ soğutma pistonları, yeni egzoz manifoldu ve spor hava filtresi modifikasyonu da gerçekleştirmiş.

Edo Competition, Enzo XX’de karbon seramik fren disklerine de yer vermiş. Tüm bu iyileştirmeler neticesinde Enzo XX yaklaşık 800hp güç üretiyor. Torkuysa 780Nm. Firmanın açıkladığı bilgilere göre araç 0’dan 100km/s hıza 3.2 saniyede ulaşırken, son hızı 380km/s olacak.

Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:21
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009       Mesaj #79
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Switzer L5 PKG

Modifiye edilen Porsche 911 Turbo 800 bg gücünde.


Şirket 800 bg’lik Porsche GT2 tabanlı P800’ü yarattıktan sonra 911 Turbo sahibi olan ve kendi otomobillerinden de aynı gücü ve performansı elde etmek isteyen müşterilerin isteklerini gerçekleştiriyor.

Switzer ekibi standart modelde 480 bg olan gücü talep edilen 800 bg seviyesine çıkarıyor. Otomobilin bu haliyle 0’dan 96 km/s’ye 3 saniyeden kısa sürede çıkabildiği ve bu ivmeyi devam ettirerek 400 metreyi (çeyrek mil) 10.5 saniyede aldığı iddia ediliyor.

Tym Switzer, “GT2 için P800 kiti geçen sene 9s’de yarışan SLEDGEHAMMER proje otomobilinin evrim geçirmesiyle ortaya çıktı. O bir yarış paketiydi, ama program geliştikçe yol kullanımı için daha uygun bir pakete geçmeyi ve bağımsız bir sistem kullanan SLEDGEHAMMER’ın aksine fabrika DME’sini yerinde tutmayı başardık. Bunun dışında SLEDGEHAMMER’ı o kadar özel yapan her şey P800 GT2’de de, bu 997’de de yerli yerinde duruyor” dedi.

Paket hafif paslanmaz muhafazalarla çevrili bilyeli yataklı merkez kısımlar üzerinde özel demir çubuklu kompresör çarklarıyla gelen özel GT30 turbolar, özel ara soğutucular, ECU yazılımı, yarış egzozları ve başlıkları, farklı bir karbon debriyaj paketi ve elektronik emme basınç kumandası içeriyor. Paket şu anda bütün Switzer Performance bayilerinden satın alınabiliyor.

Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:21
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009       Mesaj #80
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Chevrole Cruze

Hormonlu Cruze

Chevrole’nin Cruze modeline görsel modifikasyon yapan Irmscher ortaya çekici bir otomobil çıkarmış.



Tüm Avrupa, Chevrolet ürün gamındaki Camaro’nun ithalatını beklerken, Irmscher Cruze modelini modifiye etti. Opel’in resmi modifiye firması olan Irmscher, GM grubundaki Chevrolet’ye de elini uzatmış. Firma aracı Transformers 2 filminde oynayan Camaro Bumblebee’ye benzetmeye çalışmışlar. Bu sebeple kaportada baştan sona turuncu renkli bir bant kullanmışlar. Jantlar da turuncu tasarlanarak tasarımdaki bütünlük sağlanmış. Aracın ismi de Cruze Bumblebee olarak belirlenmiş. Irmscher aracın süspansiyon sisteminde de değişiklik yaparak 30 mm yere yaklaştırmış. Arka tamponun altınaysa bir difüzör eklenmiş. Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan bodykitin fiyatı da fuarda açıklanacak.

Son düzenleyen ahmetseydi; 2 Ocak 2015 15:18 Sebep: Kırık Link

Benzer Konular

13 Mayıs 2018 / P.u.S.u Motorlu Araçlar
1 Aralık 2017 / _EKSELANS_ Motorlu Araçlar
30 Haziran 2016 / _EKSELANS_ Motorlu Araçlar
1 Temmuz 2016 / _EKSELANS_ Motorlu Araçlar