Arama

Modifiyeli Otomobiller - Sayfa 11

Güncelleme: 26 Haziran 2016 Gösterim: 169.521 Cevap: 110
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011       Mesaj #101
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Amari Design Lamborghini Gallardo
Lamborghini Gallardo’ya Amari yorumu!
Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Lamborghini.jpg
Gösterim: 443
Boyut:  18.2 KB
İngiltere’de faaliyet gösteren Amari Design modifiye firmasının ilk çalışması olan Lamborghini Gallardo Invidia Edition tanıtıldı.

Yeniden dizayn edilen ön ve arka tamponu, karbon fiber spoilerleri ve difüzörüyle dikkat çeken aracın motoruna da bazı müdahalelerde bulunulmuş. Gallardo’nun 5.0 litre V10 motoru standart halde iken 513 hp güç üretiyordu. Amari Design’ın yaptığı müdahaleler sonucunda ise araç tam 740 hp güç üretir hale gelmiş.

Lamborghini Gallardo Invidia Edition’ın performans verileri ile ilgili bir bilgi ise henüz açıklanmadı.


Son düzenleyen Jumong; 26 Haziran 2016 16:55 Sebep: Resim güncellendi.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011       Mesaj #102
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
ABT Audi A6
Audi A6’ya ABT yorumu!
Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Audi.jpg
Gösterim: 381
Boyut:  19.1 KB
ABT Sportsline, Audi A6 modeli üzerinde yaptığı çalışmayı tamamladı.

Audi A6 3.0 TDI üniteye 37 hp ek güç kazandıran firma aracı 282 hp güce ulaştırmış. ABT Power S paketi alındığında ise A6’nın gücü tam 310 hp’ye ulaşıyor. Bu paketle birlikte tork değeri de 610 Nm’ye ulaşıyor. Aracın aerodinamisi üzerine de çalışan firma yeni bir body kit tasarlamış. 19 ve 21 inç jant seçenekleriyle sunulan ABT paketleri A6’ya daha sportif bir imaj katmak isteyen müşterileri hedefliyor.

Son düzenleyen Jumong; 26 Haziran 2016 16:58 Sebep: Resim güncellendi.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011       Mesaj #103
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
RSM Panamera 4S
Alman modifikasyon firması Rennsport Müller, Porsche'nin dev hatchback modeli Panamera'nın 4S modeli için geliştirdiği performans kitini tanıttı.
Otomobilin görünüşünde yapılan tek değişiklik olarak 22 inç çaplı jantlar dikkat çekerken bu parçaların seti için 4.900 Euro talep ediliyor. Egzoz sisteminde ses optimizasyonu yapan RSM süspansiyon sistemini de 40 mm alçaltmış.

Aracın 4.8 litre hacimli v8 motoru üzerinde de çalışmalar yapan firma gücü 425 beygire, torkuysa 535 Nm'ye yükseltmiş. Motor modifikasyonu için istenen bedel 990 Euro olarak açıklanırken süspansiyon alçaltma için 390, egzoz ses düzenlemesi içinse 590 Euro isteniyor.


Son düzenleyen Jumong; 26 Haziran 2016 16:59 Sebep: Kırık linkler kaldırıldı.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011       Mesaj #104
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Anderson Germany Audi S8 Superior Grey Edition

Gövdesi, araca ismini veren füme folyoyla kaplanan otomobilin ön panjur, yan ayna muhafazaları ve aerodinamik paketi karbon fiberden üretilmiş. LED farlar eklenen ön tamponu daha geniş hava girişleri ve bir splitter sunarken kapı altı eklemeleri ve 22 inç çaplı jantlar sportif görünümü pekiştiriyor.

Aynı şekilde dinamik görünen kısımlardan birisi de ön çamurlukların arkasında açılan ek hava çıkışları.


Süspansiyon sistemi modifiye edilen otomobilin arka tampon alt kısmı da yeni egzoz çıkışlarına ev sahipliği yapabilecek şekilde makyajlanırken stoplar koyulaştırılmış.


İç mekanında baklava desenli deri ve Alcantara döşemeler dikkat çeken aracın konsol, direksiyon simidi ve kapı içlerinde karbon fiber kaplamalar kullanılmış. Arka kısım için çift ekranlı bir eğlence sistemi sunan Anderson Germany paspasları da araca özel üretmiş.


Lamborghini temelli v10 motoru Audi tarihinde özel bir yere konumlanan otomobilin 5.2 litre hacimli ünitesi, modifikasyon işlemlerinin ardından 508 beygir güç üretebiliyor.


Son düzenleyen Jumong; 26 Haziran 2016 16:59
Lebron James - avatarı
Lebron James
Ziyaretçi
3 Haziran 2012       Mesaj #105
Lebron James - avatarı
Ziyaretçi
BMW M5
Şimdiden efsane otomobiller arasına girmeyi başaran BMW M5, bir sedan otomobilde olması gereken her şeyi başarılı bir yekilde sunarken, özellikle motoruyla bu haklı ününü kazanıyor. Çünkü BMW’nin Formula 1 yarışlarından uzun yıllar boyunca edindiği tecrübelerin bir ürünü olan bu motor, Şuan piyasada bulunan rakipleri arasında belki de Formula 1’den en çok teknoloji transferi yapılan güç ünitesi. Kullanılan silindir bloğu malzemesi ve elektronik işletim sistemleri Formula 1’deki araçlara oldukça yakın olan V10 tipi 5.0 litrelik motor, ürettiği 507 HP’lik güçle de başarısını kanıtlıyor.

Modifiyeli M5, kulağa çok hoş geliyor değil mi? Peki ya turbo M5? 507 HP’lik bu güç makinesi, Currency Motor Cars tarafından modifiye edilerek dünyanın ilk turbo motorlu M5’i ortaya çıkmış. Sedan otomobiller arasında özel bir yere sahip olan M5, yapılan modifikasyonların ardından dünyanın en güçlü 4 kapılı sedan otomobillerinden biri olmuş. Çift turbo ve intercooler’la yapılan modifikasyonun ardından 507 HP’lik V10’dan 810 HP güç alınması sağlanmış. Artan güçle birlikte torkta da yüksek bir artış sağlanmış. Turbo uygulamasının ardyndan M5, neredeyse 1000 Nm’lik torka ulaşarak 994 Nm’lik tork üretmeyi başarmış. El yapımı turbo ve intercooler kullanılan araç, bu özel işlemin meyvelerini ise yaklaşık 390 km/s’lik maksimum hız ve 3,6 sn’lik 0-100 km/s sprintiyle veriyor. Yapylan motor modifikasyonunu desteklemek adyna M5’in yürüyen aksamında da iyileştirilmelere gidilmiş. Koni marka amortisörler ve H&R marka helezon yaylarla süspansiyon sistemi modifiye edilen aracın yerden yüksekliği yaklaşık 4 cm alçaltılarak yol tutuşunun arttırılması sağlanmış. Önde ve arkada kullanılan 35,5 cm çapa sahip fren diskleriyse bu güç makinesini durdurmak için görevli. 20 inçlik jantlarla aracın dış görünümü tamamlanırken ortaya sade ama vahşi bir M5 çıkmış.

CMC M5’in motor ve karoserindeki görsel modifikasyonların dışında aracın içerisinde de farklılıklara gidilmiş. Koltuklarda, ön konsolda, kafalıklarda ve direksiyon simidinde kullanılan deri malzeme oldukça özel. Florida alligator olarak adlandyrylan bir timsah türünün derisinden üretilen bu parçalar el yapımı bir işçiliğe sahip ve aracın içerisindeki kalite seviyesini kat ve kat arttırıyor. 1930’ların Delahaye ve Bugatti modellerinde rastlanan bu döşeme tipi CMC M5’in içerisine ünlü tasarımcı Judy Amic-Angelo tarafından uygulanmış.


bmw m5 front
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014       Mesaj #106
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Manhart Modifiyeli BMW M135
MsXLabs.org

Alman modifiye firması Manhart Racing, yeni BMW M135 modifiyesini tanıttı.


manhart bmw m 1

BMW’nin 1 serisi modelleri içerisinde en güçlüsü olan M135’i modifiye eden Manhart Racing, arabanın görünümüne pek fazla müdahalede bulunmasa da performans değerlerini yukarı çekerek yeni M135’i modifiye tutkunları için ilgi çekici bir arabaya dönüştürmeyi başarmış.
Arabanın altı silindirli 3.0 litre hacimli motoru yeni eklenen turbo besleme ile 320 beygir gücünden 400 beygir güce tork üretim değeri ise 450Nm’den 561Nm’ye ulaşmış. Manhart BMW M135’in maksimum hızı 250 km/s hızda sabitlenmiş.

manhart bmw m 2

Manhart Racing tarafından süspansiyon sistemi de yenilenen arabanın fren sisteminde önde 380, arkada ise 256 mm çaplı diskler bulunuyor.

manhart bmw m 3
manhart bmw m 4

Arabanın hem içinde hem de dışında mat siyah renk seçilmiş, parlak sarı detaylar ile dinamizm katılmış. Arabaya ilk bakışta 19 inç çaptaki Manhart jantları dikkat çekerken, iç mekanda sportif koltuklar, karbon fiber detaylar ve metal pedal seti yapılan değişiklikler olarak öne çıkıyor.


TRaraba.com
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014       Mesaj #107
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
SchwabenFolia Audi RS3
MsXLabs.org

Modifiye sektörünün en prestijli kaplama markalarından biri olan SchwabenFolia'nın yeni kurbanı Audi RS3 oldu!


rs3

İnsanların ilgisini çekmek ve kalabalığın içinde göze batmak için bir araba ya performans bakımından sesini duyurabilmeli, ya da görsel avantajlarını kullanmalıdır. Ancak en yoğun ilginin odağında olabilmek, her ikisini de gerektirir.
Kaplama ustası SchwabenFolia, bir kez daha hünerlerini sergileyerek marifetlerini Audi RS3 üzerinde konuşturdu. Doğum rengi Suzuka Gri Metalik olan bu Audi RS3, SchwabenFolia’nın kusursuz kaplama yöntemleri ile türünün tek örneği haline geldi. Markanın “Gorange Metalik” adını verdiği bu renk tonu, altın ile portakal renginin bir arada kullanımından meydana geliyor. İngilizce’de “altın” anlamına gelen “gold” kelimesi ile “portakal” anlamına gelen “orange” kelimelerinin birleşiminden ortaya çıkan “Gorange” tanımı, Audi RS3’e yeni rengini veriyor.

rs3 2

Kaplama işlemi tabi ki kapı içleri ve girişlerinde de varlık gösterirken sadece kapı menteşeleri kaplama operasyonu dışında bırakılarak el değmemiş kalıyor. Audi RS3’ün yeni derisi için SchwabenFolia tarafından harcanan para 2.350 Avro, ancak kabin içerisi de fazladan 1.450 Avro’ya mal oluyor. Ekstra hizmet olarak kabartma Nordschleife logosunu kaput ve bagaj kapağı içerisine yerleştiren modifiye firması, bununla da yetinmeyerek yeni dış renk ile aynı tonda kaplanmış sürücü koltuğuna sürücünün ismini ve yandaki yolcu koltuğuna ise egzost sisteminin ismini yazdırıyor.

rs3 3

Parlak siyah tavan, tavan kanadının parçaları, yan aynalar, pervazlar, ön tampondaki dudak ve ön ızgaradaki Audi logosunun halkaları, kaplama işleminin dışında bırakılarak doğal rengini koruyor. Karartılmış arka farlar ve üzerinde “MOVE OVER” yazısı ile ön cam güneşliği de, araca eşsiz ve sıradışı bir hava kazandıran faktörler arasında! Laf arasında, aracın ön camında “Kenara Çekil” anlamına gelen “MOVE OVER” yazısı, sizlerin de tahmin edeceği gibi son derece derin bir anlam taşıyor… Tüm bu modifiye parçaları ile araç, başka bir araba tarafından erişilemez bir prestijin sahibi oluyor.

rs3 4

Erişilemez prestijden söz etmişken, yazılım optimizasyonu ile 425 beygire çekilen gücü 570 Nm’lik tork rakamı takip ediyor. Böylesine güzel görünümlü bir arabanın performansı beklentileri boşa çıkaracak kadar vasat olsaydı, bu tüm araba severleri üzerdi doğrusu.
TRaraba.com
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014       Mesaj #108
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
ABT Modifiyeli Audi RS7

Alman mofifiye firması ABT Sportsline, yeni Audi RS7 modifiyesini tanıttı.


abt audi 1

Çoğunlukla Audi modellerine yaptığı modifikasyonlar ile tanınan ABT Sportsline, yeni RS7 modifiyesi ile karşımıza çıkıyor. Diğer modifiyelerinde olduğu gibi görünüm olarak arabaya pek müdahale etmeyen ABT, performans değerlerini yukarı çekmiş. İki farklı paket halinde sunulan kitlerden birincisi arabayı 666 beygir gücüne ve 830 Nm tork üretim değerlerine taşırken, ikincisi 700 beygirlik güç ve 880 Nm tork üretim değerleri sunuyor.
20 ve 21 inçlik ABT tasarımlı jantlar bu kitlere eklenirken, bagaj kapağı üzerindeki spoiler karbon fiber ile değiştirilmiş, yeni RS7’nin iç mekanında ise sadece paspaslar ve eşik kaplamalarında değişikliğe gidilmiş.

abt audi 2


TRaraba.com
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014       Mesaj #109
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
ABT Audi SQ5

ABT, Audi’nin SQ5 modelini 360 beygire kadar çekti!


sq5

Model ayrıca geniş gövde kiti ile birlikte tercih edilebiliyor.
Adını özellikle Audi modelleri üzerinde yaptığı modifikasyon çalışmaları ile tüm dünyaya duyurmuş olan ünlü araba tasarım markası ABT Sportsline, bu kez de Audi SQ5 TDI aracı için hazırladıkları yen, modifiye konfigürasyonunu tanıttı.

sq5 2
sq5 3

Son derece kalın ve agresif bir görünüme kavuşan Audi modeli; yeni tamponlara, elden geçirilmiş yan eteklere ve genişletilmiş çamurluklara ev sahipliği yapan şık bir gövde kiti ile meslektaşlarından ayrılıyor. Audi’nin başarılı crossover modeli aynı zamanda yeni bir ön ızgaraya da kavuşurken yayların kısaltılarak aracın yere daha çok yakınlaşmış olması, SQ5’e normalin üzerinde bir sportiflik kazandırıyor. Aracın jantlarında tercih edilebilecek boyut seçenekleri ise 20 ile 22 inç arasında değişkenlik gösteriyor.

sq5 4
sq5 5

Performans konusunu ele alacak olursak ABT Sportsline imzalı Audi SQ5’in çift turbolu 3.0 litrelik V6 TDI donanımı tam olarak 360 beygir ve buna ek olarak 700 Nm tork üretebilmek üzere tasarlanmış. Standart modelin 313 beygir ve 650 Nm torkluk motoru göz önünde bulundurulacak olursa 47 beygirlik ve 50 Nm torkluk artış, Audi SQ5’in hedeflerine ulaşabilmesi için gayet yeterli! ABT, araca ait performans spesifikasyonlarını tam olarak açıklamamış olsa da model ile ilgili olarak 0’dan saatte 100 kilometrelik hıza 5.1 saniyede ulaşabildiğini biliyoruz. ABT Audi SQ5’in maksimum hızı ise kasten 250 km/s ile sınırlandırılıyor.

sq5 6
sq5 7

TRaraba.com
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014       Mesaj #110
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Irmscher Insignia is3
MsXLabs.org

Alman modifiye firması Irmscher, Opel modelleri üzerine yaptığı modifiye çalışmalarına yeni bir tanesini ekledi.


Modifiyeli Otomobiller

Insiginia OPC üzerine yapılan modifiyesini Insignia is3 olarak tanıtan Irmscher, bu modifikasyon çalışması ile de uzun süren sessizliğini bozmuş oldu.
Beyaz renk üzeri kırmızı ve siyah şeritler ile yarış arabası havası katılan modelin aerodinamikleri de iyileştirilmiş.Ön tampon altına eklenen splitter ve yan eteklerin kalınlaşması firmanın basınla paylaştığı tek fotoğrafa ilk bakışta göze çarparken, alçaltılan süspansiyon sistemi, arka tampon altına eklenen difüzör, bagaj kapağı üzerindeki büyük rüzgarlık ve 20 inç çaplı jantlar yapılan modifiye ile gelen değişiklikler arasında.
Kaputun altında ise 2.8 litre hacimli altı silindirli 370 beygir gücünde motor bulunuyor.



TRaraba.com
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

13 Mayıs 2018 / P.u.S.u Motorlu Araçlar
1 Aralık 2017 / _EKSELANS_ Motorlu Araçlar
30 Haziran 2016 / _EKSELANS_ Motorlu Araçlar
1 Temmuz 2016 / _EKSELANS_ Motorlu Araçlar