Arama

Grup Kızlar

Güncelleme: 11 Haziran 2009 Gösterim: 6.871 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
31 Mayıs 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Grup Kızlar
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

grupkzlarr

Müzik dünyasında fırtınalar estirecek, gençleri ve kendini genç hissedenleri şarkıları, enerjileri, dansları, pozitif tavırları ve farklı konseptleriyle çok etkileyecek olan "Kızlar" 2008 senesinde müzik marketlerdeki yerini aldı.

Her biri ayrı bir üstün yeteneğe sahip olan üyelerinin, dinleyenlerini şarkı ve danslarıyla eğlendirirken, önemli bir misyonları daha bulunuyor: "Çocukların mutluluğu için mücadele vermek". Dilara, Bihter, Nora ve Gökşen, hiç kimsenin bimediği ve yönlendirildikleri gizli merkezden görev geldiği anda kahraman kimliklerine bürünerek çocuklara problem olan sorunu ortadan kaldırmak üzere yola çıkıyorlar.

Kızlar'ın maksi single'ında üç şarkı bulunuyor. Tolga Gariboğlu'nun yapımcılığında ve süpervizörlüğünde gerçekleşen Kızlar projesi için bir yıl öncesinden hazırlıklara ve seçmelere başlandı. Ozan Çolakoğlu'nun beste ve aranjeleriyle güç kattığı projede Ceyhan Çandır da yer alıyor. Bu aşamaya gelene kadar tüm ekibin konsept, kostüm, şarkı vs. çalışmaları için bir yıldır yoğum emeği bulunan proje ile Türkiye'de bir ilke imza atılmış da oluyor. Kızlar'ın hem şarkı söylemesi hem de gizli merkezden verilen görevi yerine getirmeleri için farklı kimliklerinin de bulunması, çekilen klibin bazı bölümlerindeki destek animasyonlarla dinleyicisine daha da iyi anlatılmış oldu.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Grup Kızlar nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
LaSalle - avatarı
LaSalle
Ziyaretçi
11 Haziran 2009       Mesaj #2
LaSalle - avatarı
Ziyaretçi
41024ui7

Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

8 Aralık 2011 / ThinkerBeLL Taslak Konular
3 Ağustos 2009 / careless_WhispeR Müzik tr
9 Ekim 2008 / The Unique Mitoloji
22 Ağustos 2014 / Jumong Müzik tr
19 Temmuz 2008 / nünü X-Sözlük