Arama

Barış Kömürcüoğlu

Güncelleme: 30 Nisan 2011 Gösterim: 20.269 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Aralık 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Barış Kömürcüoğlu Kimdir? Kendi Kaleminden, Kendi Anlatımıyla..

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  1.jpg
Gösterim: 1674
Boyut:  39.8 KB

Ad:  2.jpg
Gösterim: 807
Boyut:  41.1 KB

Ad:  3.jpg
Gösterim: 878
Boyut:  29.1 KB

Ad:  4.jpg
Gösterim: 893
Boyut:  29.0 KB

Ad:  5.jpg
Gösterim: 762
Boyut:  21.9 KB

Ad:  6.jpg
Gösterim: 1118
Boyut:  26.4 KB

Alıntı

İnanın insanın kendini anlatması hiç de kolay değilmiş! Bir yandan ansiklopedik bir bilgi olmamasına çalışıyorsun, öte yandan "bir otobiyografinin mutlak bir üslubu mu vardır acaba?" diye düşünüyorsun. Hem bir iş başvurusu gibi görünmesin istiyorsun, hem de ilkokulda "Yaz tatilinde neler yaptın" konulu ödev için yazdıklarından hallice olmasına uğraşıyorsun! Yani anlayacağın sonunda böyle bir giriş yapıyorsun! Valla ben içimden geldiği gibi yazacağım. Artık ne çıkarsa bahtına!

Alıntı

31 Ocak 1978 tarihinde (günü hatırlamıyorum) İzmir Özel Konak Hastanesi’nde gözlerimi hayata açtım. (Dikkatinizi çekerim "açmışım" değil!) Kova burcu olarak doğabilmek için ne kadar çabaladığım daha dün gibi aklımda. Fakat ilk gençlik yıllarım nedense biraz silik (0-3 yaş). 3,5 yaşında kırdığım kolumla birlikte hafızam sanki birden bire yerine geldi.
5,5 civarındaysa ilkokul kapılarına çoktan dayanmıştım. İlk 2 sene çok hızlı yaşadım. Çözmediğim kuşak, kaldırmadığım etek kalmadı. 3. sınıf itibariyle üzerime, nereden bulaştığını çözemediğim bir "efendilik" hasıl oldu. 5. sınıfta kırdığım "cevaplarına bakarak en çok test kitabı bitirme" rekorunun ardından, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nde geçireceğim 7 yıllık süreç başlamış oldu.
Kâh Alman hocalara alışma, kâh ergenlik sivilcelerini patlatma, kâh sırasıyla basketbol ve voleybol sahalarında fırtına gibi esme, kâh kopya çekme tekniklerindeki ilerlemelere katkıda bulunma derken göz açıp kapayıncaya kadar ortaöğrenimimi de tamamlamış oldum.
Eeee artık sırada ülkeye bir "İktisatçı" olarak hizmet etmek vardı! Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin anfileri adeta iktisatçı olmak için yaratılmış bu gencin yeni karargahı olarak kapılarını sonuna kadar açmıştı. Kampüste geçirdiğim zaman kadar yurtta geçirdiğim vakit de azımsanacak gibi değildi. Çünkü yurdun çok sıcak bir ortamı vardı. Anadolu’nun her köşesinden birçok genç insan o küçücük yurt odalarını doldurmuştu. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum. Bilardo, sabaha kadar süren geyikler veeee gitar muhabbetleri! Birden bire dost meclislerinin aranılan solisti olmuştum! Uzun lafın kısası, dost meclisi, canlı müzik kafeleri, Ankara'nın değişik kulüpleri derken bir de baktım elimde gitarım İstanbul yollarındayım. Amaç: Tabii ki bir albüm yapmak! Gerisi malumunuz: sağa sola dağıtılan demolar, sahne tecrübeleri ve sonunda 17 Eylül 2003!!!
Sanırım otobiyografimin!!?? sonuna geldim bundan sonra ne mi olacak onu birlikte yaşayacağız ve göreceğiz. Ben çok güzel günlerin BİZ i beklediğine inanıyorum. Hem de çok!...
Sevgilerimle...

Barış Kömürcüoğlu Kimdir? , Barış Kömürcüoğlu Hakkında, Barış Kömürcüoğlu resimleri
Son düzenleyen Blue Blood; 6 Ağustos 2008 08:11
Biyografi Konusu: Barış Kömürcüoğlu nereli hayatı kimdir.
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
6 Ağustos 2008       Mesaj #2
arwen - avatarı
Ziyaretçi
dergi5gn2

Sponsorlu Bağlantılar
BlueEngel - avatarı
BlueEngel
Ziyaretçi
12 Ekim 2008       Mesaj #3
BlueEngel - avatarı
Ziyaretçi
n6657188403433638573er6
Son düzenleyen Daisy-BT; 26 Haziran 2010 01:18
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
Ziyaretçi
30 Nisan 2011       Mesaj #4
AndThe_BlackSky - avatarı
Ziyaretçi
bariskomurcuoglu

Barış Kömürcüoğlu "5 Kalp 1 Nefes" adını verdiği ve beş ünlü bayan bestecinin bestelerini yorumladığı yeni albümünü Seyhan Müzik etiketiyle müzik marketlere sundu. "5 Kalp 1 Nefes" adlı projede Aslıgül Ayas, Figen Çakmak, Mine Mucur, Semra Öztan ve Serpil Günseli'nin bestelerini yorumlayan Barış Kömürcüoğlu, düzenlemelerini Uğur Cümbüşel'in üstlendiği on şarkı seslendirdi.

Söylenmemiş Aşık
Söz: Uğur Baburhan Müzik: Serpil Günseli
Seni Düşündüm Dün Gece
Söz: Berna Yılmaz Müzik: Semra Öztan
Kalbime Dokundum
Söz: Barış Kömürcüoğlu Müzik: Figen Çakmak
Bir Kırık Sevda
Söz: Günay Çoban Müzik: Aslıgül Ayas
Bir Gün Daha
Söz: Barış Kömürcüoğlu Müzik: Figen Çakmak
Bir Damla Gözyaşı
Söz: Barış Kömürcüoğlu Müzik: Mine Mucur
Birlikte
Söz: Çetin Akcan Müzik: Serpil Günseli
Evdeyseniz
Söz: Barış Kömürcüoğlu Müzik: Mine Mucur
Dön Geri
Söz & Müzik: Semra Öztan
Kaçamak
Söz: Barış Kömürcüoğlu Müzik: Aslıgül Ayas

Benzer Konular

18 Kasım 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap
18 Aralık 2013 / Misafir Cevaplanmış
13 Kasım 2014 / Misafir Soru-Cevap
27 Ekim 2015 / Misafir Soru-Cevap
15 Kasım 2006 / BARIŞ Müzik tr