Arama

Destiny's Child

Güncelleme: 30 Ağustos 2010 Gösterim: 7.704 Cevap: 2
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
24 Aralık 2007       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Destiny’s Child

RK Destiny
Sponsorlu Bağlantılar
Biyografi
Destiny’s Child, 1990 yılında (henüz Beyonce ve LaTavia Roberson 9 yaşındayken) Texas’da kuruldu. İlk olarak Girls’s Tyme adıyla kurulan grup, 1995 yılında Elektra Records ve daha sonra anlaşmazlıklar yüzünden 1997 yılında Columbia Records’la anlaşma yapan Destiny’s Child, kendi isimlerini taşıyan ilk albümlerini 17 Şubat 1998’de çıkardı. İlk single “No, No, No” albümde iki farklı versiyonla bulunuyor; “No, No, No Part 1” ve “No, No, No Part 2”. Wyclef Jean düeti olan “No, No, No Part 2” kısa sürede En Yeni R&B listelerinde 1 numaraya yükselirken, en yeni ilk 100 listesinde de üçüncü sırada yerini aldı. 3 milyondan fazla satan albüm platin plağın da sahibi oldu.

Bir buçuk yıl aradan sonra, 27 Temmuz 1999’da ikinci albüm “The Writing’s on the Wall”u çıkardılar. “Bills, Bills, Bills”, “Bug A Boo”, “Say My Name” ve “Jumpin” gibi hitleri barındıran albüm, 1999 – 2000 yıllarında dünya çapında 13 milyon satarak En İyi R&B Albümü ödülünün de sahibi oldu. Bu dönemlerde grup içinde sorunlar yaşayan, ama asla ayrılmayı düşünmeyen Destiny’s Child’ın, “Say My Name” klibiyle hayranlarını şaşırttı. Bunun sebebi ise, klipte LeToya Luckett ve grubun kurucu üyelerinden LaTavia Roberson’ın yerine Michelle Williams ve Farrah Franklin’in oynamasıydı. Daha sonra Farah Franklin’in de kişisel sebepler yüzünden gruptan ayrılmasıyla 3’lü olarak yoluna devam den Destiny’s Child, “Charlie’s Angels” filmi için “Independent Women, Pt. 1” adlı şarkıyı yaptı. “Say My Name”le Grammy’nin de sahibi oldular.

1 Mayıs 2001’de çıkan üçüncü stüdyo albüm “Survivor”, 4.5 milyona yakın satarak platin plağın sahibi oldu. “Independent Women Part 1”, “Surivor” ve Bootylicious” albümden çıkan ilk 3 single olurken, albüm de o sene Amerika’da en çok satılan yedinci albüm oldu.

2001 yılının sonunda “8 Days of Christmas” adlı tatil havasındaki albümleri ve hemen ardından da, “This Is The Remix” adlı toplama remix albümü çıktı.

Bir yandan solo çalışmalara da başlayan üyeler, 3 yıl aradan sonra “Destiny Fulfilled” adlı dördüncü stüdyo albümlerini sevenleriyle buluşturdu. Şarkı yapımı ve kaydı 3 haftada biten albüm büyük beğeni topladı. McDonald’s sponsorluğunda çıktıkları “Destiny Fulfilled …and Lovin’ It” turnesi kapsamında 16 ülke, 75’i aşkın şehirde konser verdiler ve 2005 yılında son albümleri “Greatet Hıts”i çıkardılar.

Her programa çıkışlarında “Dağıldınız mı?” sorusundan sıkılan Beyonce, MTV’ye şu açıklamayı yaptı: “Evet bu bizim son albümümüzdü, ama kesinlikle son şovumuz değil. Birbirimizi çok seviyoruz ve hala çok iyi arkadaşız. Beraber şarkı söylemeye hep devam edeceğiz ama bu kesinlikle son şovumuz değil.”

Destinys Child

Biyografi Konusu: Destiny's Child nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
6 Temmuz 2008       Mesaj #2
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
destinyschild

Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #3
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

Ad:  DestinysChild.jpg
Gösterim: 364
Boyut:  27.8 KB
Soldan sağa: Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, Michelle Williams

Benzer Konular

7 Ekim 2008 / A.Arda Taslak Konular
7 Nisan 2007 / Misafir Hayali Karakterler
15 Ağustos 2012 / Sasuke Uchiha Basın/Magazin ww
1 Mayıs 2009 / HipHopRocK Edebiyat ww
10 Haziran 2013 / Jumong Edebiyat ww