Arama

Star Wars Knights of The Force - Jedi Academy Modu

Güncelleme: 21 Kasım 2009 Gösterim: 11.170 Cevap: 1
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Star Wars Knights of The Force - Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy Modu

Sponsorlu Bağlantılar
Yapımını bir Star Wars fanı ve bilgisayar programcısı olan Osman Günyaz'ın üstlendiği, çalışmaları yaklaşık 2 senedir süren ve dünya çapında büyük bir fan kitlesi tarafından takip edilen Jedi Knight serileri genişleme paketi Knights of the Force modunun önincelemesi ile karşınızdayız.

116q1jo7735680

Getirdiği yeni standartlar ve gelişmiş özellikler:
Orijinal Star Wars film serilerinden 70 yeni star wars karakteri, 100 skin, 25 yeni light saber, 80 harita, 20 Araç, 30 yeni bolum (orijinal film bölümleri), 70 den fazla yeni npc, 15 gelişmiş yeni menu. Kısaca dolu dolu, tam bir Star Wars çılgınlığına hazır olun. Detaylara geçecek olursak; tüm bu harita ve modeller film standartlarına göre yeniden geliştirilip daha gerçekçi hale getirilmişler. Mod hem Jedi Academy hem de Jedi Outcast'i destekliyor. Kurulum esnasında paketi hangi oyunun üzerine kuracağınızı ayarlıyorsunuz gerisini setup otomatik hallediyor. Paketin kurulumundan hemen sonra oyunun yeni menüsü sizi karşılıyor. Bu menüde yeni gelen bölümlere direkt olarak başlayabilmeniz sağlanmış.

Oyundaki yeni bölümlerden bazıları:
SW Episode I Escape from Trade Federation ship
SW Episode I Duel of the fates
SW Episode I Naboo Reactor Room
SW Episode II Revenge of the Anakin
SW Episode II Geonosis Arena
SW Episode II Geonosis Hanger
SW Episode II Jango's Escape
SW Episode II Coruscant Bar's street
SW Episode IV Mos Eisley Spaceport
SW Episode IV Death Star
SW Episode V Boba's Escape
SW Episode V Duel at Bespin
SW Episode VI Duel in the Throne room
SW Episode VI Escape from Jabba's Palace
SW Episode VI Escape from Jabba's Sail barge

Yeni bölümlere sinematikler de eklenmiş. 70 yeni karakterin seslendirilmesinde de orijinal film replikleri kullanılmış. Ayrıca mod içinde Raven'nın Siege oyun tipi için hazırladığı Yıldız Destroyeri haritası da var. Bu haritada X-wing kullanarak yıldız gemisine saldırıyor veya Tie fighterlarla yıldız destroyerini koruyorsunuz.

fb5le7674300

Ayrıca single player'da Mod'un eklediği "KOTF ADD/LOAD MENU SYSTEM" sayesinde istediğiniz anda karakterinizin tipini 100 skinden biriyle değiştirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra gene bu menuden saber tipi ve kabzası anında değiştirebilecek. 70?den fazla npc?nin ve 20'den fazla aracın bulunduğu listeden de npc ve araçları direkt ekleyebileceksiniz. Ayrıca menudeki bölüm listeleri sayesinde Jedi Academy ve Jedi Outcast bölümlerinden istediğinizi anında oynayabiliyorsunuz.

Multiplayer'a değinecek olursak;
Mod içindeki Haritaların tamamı bot destekli, yani isterseniz bilgisayara karşı da oynayabiliyorsunuz. Dost karakterler birbirleriyle savaşmıyor, düşmanlarına karşı birleşiyorlar. Oyun içerisinde haritalar filmdeki kronolojiye göre sıralanmış ve menudeki harita resimleri özenle yeniden hazırlanmış. Kotf'un gelişmiş bot yükleme sistemi sayesinde, listedeki botların resimleri de görünüyor. Bot listesi iyi karakterlerden kötülere doğru sıralanıyor. Kötü karakterler kırmızı harflerle iyi karakterler yeşil harflerle vurgulanmış. Ayrıca kotf'un orijinal Star Wars bot'ları ile Jedi Academy'nın custom botları menüde birbirlerinden ayrılarak sıralamadaki ahengin bozulması önlenmiş. Bunun dışında MP server filtreleme özelliği geliştirilmiş. KotF'u destekleyen serverların görüntülenmesi kolaylaştırılmış.

Knights of the Force'da Multiplayer maçları artık Star Wars fanları için daha zevkli ve eğlenceli olacak. Oyuna eklenen yeni özellikler ve menuler sayesinde multiplayer'a orijinal Star Wars dünyasına birebir uyan bir RPG havası katacak.

f0otag7559947

Hazırlanan yeni sistem ve menülerle 70 model + 100 skin, Star Wars filmlerindeki karakteristik özelliklerine göre sınıflandırılmış ve 6 başlık altında toplanmış. SITH LORD'ları, JEDI MASTER'lar, BOUNTY HUNTER'lar, REBEL FORCE'lar, IMPERIAL FORCE'lar, MERCH & ALIEN'ler. Bu 6 grup ayrıca 2 takıma bölünmüş. Dark side team ve Light side team olarak. Ayrıca çok fonksiyonlu olan bu yeni menu sistemiyle orijinal Star Wars karakterlerinin tipik özellikleriyle oyuna dahil olmanız sağlanmış (Güç enerjileri, saber rengi ve kabzası vs. Örnek verirsek: Darth Vader'ı seçmek istediğinizde mouse ile Vader ikonuna basıldıktan sonra Vader'in o akıllara zarar repliğini duyacaksınız "I'm your father" ve aynı anda ekranda Vader, 3 boyutlu olarak görüntülenirken ekranın bir kenarında da Vader'in kırmızı rengli orijinal saber?ı, güç özellikleri ve de filmdeki görevi, mevkisi hakkında bilgi detaylı olarak görüntüleniyor olacak. Seçim yapılıp oyuna girildiğinde Vader'in tüm bu özellikleri oyuna yansımış olacak. Karakterin varsa diğer skin çeşitlerinin bu ekranda seçilebiliyor olması bu menu sisteminin harika özelliklerinden biri.

Takım oyunlarında ise artık mavi ve kırmızı ayrımı kaldırılmış, karakterin kırmızıya ya da maviye boyanması gibi saçma bir durum Kotf'da yaşanmıyor. Takımlar dark side ve light side olarak adlandırılmış ve skinler orjinal halerini muhafaza ediyorlar çünkü artık orijinal filmdeki iyi bir karakter otomatik tanınarak light side takımına aktarılıyor. Aynı şekilde kötü bir karakter ise dark side takımına katılacak. Kısaca karakterinizi seçtiğinizde otomatik olarak uygun olan takıma atanacaksınız. Ayrıca player menüsü de yeniden tasarlanmış ve karakterler belli bir sıraya göre yerleştirilmiş. Jedi Academy'nin kendine özgü karakterleri ise, oyuncunun kendi ekleyeceği yeni karakterlerle birlikte ayrı bir menüde toplanmış.

Mod'un getirdiği diğer özellikler ise şöyle;
Bu modla birlikte jedi Academy ve Jedi Outcast için tam sürüm Türkçe çeviri yapılmış. (Açılışdaki kayan yazılar dahil, tüm menüler, sinematikler ve diğer tüm replikler). Artık bu iki oyunu da Türkçe oynayarak daha büyük keyif alabileceksiniz. Jedi Academy multiplayer için Türkçe seslendirme bile yapılmış. Bunların dışında gelişmiş alt yazı seçenekleri de var.

Her iki oyununda arayüzü menüleri ve müzikleri Star Wars fanlarının kanını kaynatacak şekilde yeniden tasarlanmış. Bunların dışında Jedi Outcast single player bölümlerini Jedi Academy?de oynayabilmek mümkün kılınmış. Jedi Academy'de Jedi Outcast texture desteği sağlanmış. (Yani nette bulabileceğiniz Jedi Outcast için hazırlanmış tüm haritaları Jedi Academy'de oynayabilme imkanı sağlıyor.) Jedi Academy'de olmayan mp oyun tipleri (Jedi master, Capture the Ysalamiri) oyuna katılmış. Jedi Academy multiplayer'a gerekli ayarlar yapılarak Jedi Outcast'daki tüm mp haritaları eklenmiş böylece Jedi Outcast'a alışkanlık yaratan bu haritaların Jedi Academyde de oynanabilmesi sağlanmış.

KNIGHTS OF THE FORCE 2.0 Part-I (Final ver.)
Download Mirror Mirror Mirror Mirror Mirror Mirror Rapid Torrent


1nzar - avatarı
1nzar
Ziyaretçi
21 Kasım 2009       Mesaj #2
1nzar - avatarı
Ziyaretçi
Osman Günyaz askere gitti ve yeni sürüm içinde baya bahaneler aradi galiba oyundan sıkıldı ama yeni bir mod geliyor The Saga olarak bu modda olacaklar:
-Benim favori istedigim Force Repulse
Sponsorlu Bağlantılar
-Kotor
-Filmdeki önemli sahneler
-TFU ve USE

hepsi jedi academyde olacak Msn Happy

Benzer Konular

21 Ocak 2012 / RuffRyders Oyunlar
17 Aralık 2008 / Maniac Oyunlar
23 Ocak 2012 / RuffRyders Hayali Karakterler
25 Eylül 2011 / RuffRyders Hayali Karakterler