Arama

Online Oyun Dünyasından Haberler - Sayfa 2

Güncelleme: 2 Haziran 2014 Gösterim: 11.405 Cevap: 27
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011       Mesaj #11
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
FarmVille’i karıştıran Türk
Facebook'ta FarmVille oynayanların duvarlarına espirili mesajlar gönderen Ekşın Man şaşkınlık yarattı.
Sponsorlu Bağlantılar

110127farmvillehackgiri
Facebook’taki en yaygın çevrimiçi oyun olan FarmVille, Türkiye’den bir hacker’ın hedefi oldu. Ekşın Man adlı hacker, oyundaki açıkları kullanarak, üyelerin Facebook duvarlarına espirili mesajlar yazmakla yetindi.

Kullanıcıları sinirlendirse de esasen kullanıcı hesaplarına ve dosyalara zarar vermeyen hacker, FarmVille oynayan Facebook üyelerinin duvarlarına, arkadaş listelerinde olmamasına karşın, şu iki mesajı göndermeyi becerdi:

“Hey everyone be relax, your accounts are not hacked. This is a message only. Good gaming!” (Hey millet rahat olun, hesaplarınız hack’lenmedi. İyi oyunlar.)

“Can you hear me again? Farmville players? Yeees, greetings from Turkey to you too.” (Beni yine duyabiliyor musunuz? Farmville oynayanlar? Eveeet, size de Türkiye’den selamlar.”

Bu mesajın sonunda Türkçe olarak şu ifade yer aldı: “Farmville oyuncuları çileklerinizi toplayın low Msn Grin)

FarmVille’in işleticisi Zynga, oyunun hacklenip hacklenmediği konusunda henüz bir açıklama yapmadı. Ancak güvenlik açıklarıyla ilgili incelemenin sürdüğü belirtiliyor. Önceki gün, Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg’in fan sayfasına onun adıyla tufah mesajlar gönderilmiş, firma bu açığın bir yazılım hatasından kaynaklandığını açıklamıştı.


kirmizikarakan - avatarı
kirmizikarakan
Ziyaretçi
17 Mart 2011       Mesaj #12
kirmizikarakan - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar,

Sponsorlu Bağlantılar
Silkroad in resmi facebook sayfasinda ( silkroadonline_tr ) su diyordu Turkiyede 20 tane cafede Legend 7 nin client DVD sini cumartesi den itibaren dagitilacakmis.

Ayrica Legend 7 ile ilgili de sunu yazdilar :

Legend VII: Rise of the Thief-Hunter'daki içerik güncellemesinden bir tanesi de mesleklere verilen önem. Meslekler artık oyuncular için çok daha önemli bir yere sahip olacak. Oynanış daha dinamik olacak ve yeni seviye yetenekler bulunacak. Karakterinizin seviyesine ve mesleğinize baplı olarak yeni yetenek setlerinde ustalaşabileceksiniz. Oyuncular meslek görevlerinde ilerledikçe mesleki unvanları da değişecek. Meslek aktivitelerine göre itibar kazanarak önemli rütbeler atlayacaksınız.
Diğer bir özellik ise takas ve çıkar çatışması sistemi. Yenilenen sistemde oyuncular takas yapabilecek ve kaçakçılık görevlerini tamamlayabilecekler. Thief'ler ve Hunter'lar arasındaki çatışmadan doğan görevleri alarak eşsiz meslek eşyaları kazanabilecekler. Hunter'lar tüccar NPC'lerin karavanlarını koruyarak ve kaçakçılık operasyonlarını ortadan kaldırarak, Thief'ler ise karavanları yağmayalıp, kaçakçılık yaparak kar elde edecekler.
Diğer güncellemeler ise yeni avatar, Saint Knight ve yeni tasarlanmış Craft Sistemi. Bu sistemde oyuncular değişik çeşitlerde elde oluşturulan eşyalar üretebilecekler.

Yani zevkli olacak gibi, crafti pek anlamadim
kirmizikarakan - avatarı
kirmizikarakan
Ziyaretçi
29 Nisan 2011       Mesaj #13
kirmizikarakan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar haberiniz varmi ama Joymax sitesimde yeni portalın duyurusunu yaptı ve bu yeni portal ile hediye silk olayı sona erecek.

Ayrıca yeni bir mail koruması gelecekmiş, umarım hacklenmeye karşı işe yarar.

Duyuru aşağıda,

Oyuncularımıza karışıklık ve yanlışlığı önlemek için portal site yenileme sonrası değişecek içerikleri haberdar etmek isteriz.

1. E-posta doğrulama gerekmektedir
E-posta Doğrulama Sistemi önce Joymax hesabı oluşturmak üzerine isteğe bağlıydı. Ancak hesap hıesızlığından siz oyuncularımızı korumak için, E-posta doğrulama gerekmektedir.Yeni portal sitemize girmeden önce Joymax hesabınızı doğruladağınızdan emin olun.

2. Silk Nakit Entegrasyonu
Silkroad websitesinde alınan normal ve premium silk portal cash “SILK”ile entegre edilecektir. Böylece Silk satışı sadece yeni portal sitesinde satışa sunulacak , Joymax.com

3. Silk son kullanma tarihi değişimi
1 yıl ipek kullanılabilir dönemi 5 yıla değişecek . Bu bizim oyuncularımızın uzun süre kendi silklerinden faydalanmaları içindir. Bu konuda daha fazla ayrıntı yakında yapılacaktır.

4. Hediye Silk sona erecek
İstismar ve bazı durumlar nedeniyleve ipek hediye sistemini kaldırmaya karar verdik .

5. Çokdilli Müşteri Desteği
Oyuncular portal sayfası içeriğini görüntülemek için Türkçe, Arabça, İspanyolca ve Almanca seçebilirsiniz. Dil seçim barı portal sayfanın sağ üst köşesinde olacaktır.

Dil seçimi çubuğunda dil seçerek ve İletişim desteğe > SSS'e tıklayarak Türkçe, Arabça, İspanyolca ve Almanca kullanarak sorularınızı gönderebilirsiniz
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011       Mesaj #14
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
World of Warcraft’ta damping!
Dünyayı yerinden oynatan çevrimiçi oyun ağı World of Warcraft’ın ilk 20 ‘level’ı artık bedava oynanabiliyor.

101214cataclysmwowgiris
MMORPG tarzındaki oyunların devi olarak bilinen World of Warcraft’ın (WoW) ilk 20 bölümü, daha çok kullanıcıyı oyuna ısındırmak amacıyla başlatılan kampanya dahilinde bedava olarak kullanıma açıldı.

Oyunun yapımcısı Blizzard Entertainment tarafından getirilen yeni ‘başlangıç sürümü’nden önce oyunun 14 günlük bir deneme sürümü bulunuyordu. Ancak bu süre kullanıcıların oyuna ve atmosfere tam olarak adapte olabilmesi için çok kısaydı.


BTnet.com.tr'nin aktardığına göre 2010 yılında 12 milyon kullanıcı sayısına erişen WoW’un yeni ‘başlangıç sürümü’nde elbetteki bazı kısıtlamalar var. Kullanıcıların bundan sonra biriktirebilecekleri altın sayısı 10, ‘trade skill’leri ise 100 ile sınırlı olacak. Ayrıca kullanıcıları e-posta kutusu ve oyuncudan oyuncuya erişim seçenekleri de olmayacak.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mmomagazin - avatarı
mmomagazin
Ziyaretçi
11 Ocak 2012       Mesaj #15
mmomagazin - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba MMO severler,

Joygame'in oyuncuda gelenek haline getirdiği "Türkiye Turu" etkinliği Kehanet Online içinde başladı ve bitti. Bu sefer daha küçük bir organizasyon şeklinde tasarlanan Kehanet Online Türkiye turunda Türkiye'nin farklı şehirlerinde toplam 22 etkinlik gerçekleştiren Joygame Kehanet Online yönetim ekibi turun bitmesiyle derin bir nefes almışa benziyor.

GameSultan ile ortak gerçekleştirilen bu etkinliği anlatmadan önce bu iki firmadan kısaca bahsedelim ve sonra etkinliğin detaylarını Son Destan ve Kehanet Online Topluluk Yöneticisi Marsis'ten aldığımız küçük bilgilerle anlatacağız.

GameSultan:
Türkiye'nin E-pin distribitörü olan bu kuruluş bünyesinde doksandan fazla oyunun Türkiye E-Pin temsilciliğini barındırmakta. Oyun Sultanı ismi bu kuruma yakışmışa benziyor ki Türkiye'de ana distribütör olarak bu sektörde hizmet veren tek kuruluş. Resmi web sayfası için tıklayınız.

Joygame:
Türkiye'de 7,5 milyon üyeye sahip olan bu platformda eğlenmek için çok fazla seçenek mevcut. Client tabanlı uygulama bazlı MMORPG, MMOFPS, MMOAction ve Web Browser oyunlarıyla geniş bir oyuncu kitlesine hizmet veren Joygame, dünya üzerinde Türk kültürünü ve şehirlerini tanıtmayı iyi başaran bir isim olmaya başladı. Resmi web sayfası için tıklayınız.

Kehanet Türkiye Turu:

Joygame ve GameSultan işbirliği ile başlatılan bu etkinlik 11 ayrı şehirde 22 ayrı internet kafede gerçekleştirildi. Trakyadan başlayan bu mini tur; ege, iç anadolu, akdeniz, güney doğu anadolu ve doğu anadolu bölgelerine kadar uzanmış.

22 ayrı internet kafede gerçekleştirilen bu turda katılım oldukça memnun bırakmış olsa gerek ki Kehanet Ekibi yeni etkinliklerin plan ve programını şimdiden çizmeye başlamış.
Topluluk Yöneticisi Marsis ile yapılan görüşmemizde oyuna karşı bir ön yargının olduğunu fakat bu etkinlikte birçok oyuncunun bu ön yargıdan kurtulup hatalı bir yargılamanın tarafları olduklarını farkettiklerini tarafımıza iletmiştir. Ayrıca kafe sahiplerinin oyuna olan ilgisinin de "kafe sahipleri kendi müşterileri ile loncalar kurarak oyunda varlıklarını sürdürmeye başlamışlar" cümlesinden farkettiğimiz başlıca dikkat çekici unsurlardan bir tanesi.


Sayın Marsis'e "Kehanet Online ve Türkiye, mevcut oyuncu kitlesi kısaca anlatsanız?" sorusunu sorduk:

"Kehanet Online ve Türkiye sanırım en büyük risk. Joygame'in Türkiye içerisinde gerçekleştirdiği faaliyet ve verdiği hizmetleri düşünürsek Kehanet Online büyük bir riskin adımıydı. Biliyorsunuz ki türk oyuncusu realist karakterlere daha çok ilgi gösterir ki TÜRK halkı olarak kahramanlık ve yiğitlik bizim göğsümüzde taşıdığımız bir gurur meselesidir. Doğal olarak anime tabanlı bir oyunun Türkiye'de nasıl tepki alacağını asla bilemezsiniz. Çoçuk oyunu mu diyenler beklersiniz? Ne biçim şey çizgi film gibi mi diyenler istersiniz? Taa ki oyuna girip oynayana kadar. Aslında ön yargıların kırıldığı nokta burada ortaya çıkıyor. Oyunun içerisinde girdiğinizde birçok sistemle karşılaşıyorsunuz. Görevler bitmiyor ve Kehanet Online alışılmış tecrübe kazan, seviye yükselt, zırhını silahını kuşan ve savaş mantığından çok uzak bir oyun. Burada karakterinizi güçlendirmek için seviye, sırh ya da silah yeterli değil. Karakterinizi geliştirebilmek için birçok sistem var ve bunlar da oyunun içinde yer aldıkça çözebileceğiniz şeyler. Kısacası Kehanet Online Türkiye'de oyuncu kitlesine kesinlikle ulaşacağına inandığımız bir oyun olmakla beraber, şuan için bu oyuncu kitlesini tamamen yakalayamadığı da aşikar.

Oyuncu kitlesi olarak yaş ortalaması 16-22 yaş aralığı olan bu oyunda bayan oyuncuların fazlalığı bizleri mutlu ediyor. Genelde bu tarz platformlarda hep erkeklerin çoğunlukta olması göze çarparken burada bayan oyuncularımızın her geçen gün artması "bir ilk mi olacak?" sorusunu sorduruyor açıkçası."

Kehanet Online dışardan bakıldığında sizleri yanıltabilen bir oyun olsa da içeriği kesinlikle bitmiyor ve eğer oyunu oynama fırsatı bulursanız her zaman yapacak birşeylerinizin olduğunu görebilirsiniz.
Kehanet online resmi web sayfası için tıklayınız.

MMOMAGAZİN HABER!
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 19:14 Sebep: Kırık link!
33ferdi33 - avatarı
33ferdi33
Ziyaretçi
26 Ocak 2012       Mesaj #16
33ferdi33 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun süredir beklediğiniz RF Online Türkiye 31 Ocak 2012 Salı günü saat 09:00'da kapalı beta olarak açılacaktır!Kapalı Beta süreci hakkında detaylı bilgi ve oyun kurulum dosyası için indirme bağlantıları haftasonu sizlerle paylaşılacaktır!

Teşekkürler!

*Detaylı bilgi için resmi forumlarımızı takip ediniz:

RF Online Resmi Forumları İçin Tıklayınız
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 19:32 Sebep: Kırık link!
lineage - avatarı
lineage
Ziyaretçi
12 Şubat 2012       Mesaj #17
lineage - avatarı
Ziyaretçi
Dünyanın en gelişmiş MMORPG'si artık Türkçe!

Lineage II ile hiçbir MMORPG'de göremediğiniz grafikler ve efektler ile tanışmaya hazır olun.

Artık yüksek levellerde kullanabileceğiniz itemler için parti halinde Raid Boss kesmek zorunda kalmayacaksınız.

Özel geliştirilmiş PvP sistemi ile daha heyecanlı ve adil karşılaşmalara katılabileceksiniz. Heran heryerde saldırı yapabilecek veya saldırı altında kalabileceksiniz.

Gelişmiş pazar sistemi ile alışverişleriniz daha güvenli ve daha kazançlı olacak.

Bugüne kadar hiçbir oyunda olmayan Transformasyon sistemi (Lanetli silahlar vb.) ile karakterleriniz adeta ölümsüz olacaklar.

Oyun içerisinde bulunan kale kuşatmaları ile kale sahibi olabilecek ve kalenin sahip olduğu krallıklar üzerinde vergi sistemini aktif hale getirebileceksiniz.

Orta Dünyanın bir çok mistik karakterini bu oyunda bulabilecek oyun içerisindeki hikayenin sizi bambaşka bir dünya içerisine sürüklediğini hissedeceksiniz.

Oyun içerisinde kaldığınız sürece özel bir sistem ile puan alacak ve bu puanlar ile çok özel itemlere kavuşabileceksiniz.

Değerli itemlerinizi açık arttırma ile satabilecek ve eğlenirken çok kazançlı bir alışverişte de bulunabileceksiniz.

İnternet Cafeler için özel tasarlanmış üyelik sistemi ile işletme sahipleri özel hesapları kendileri dağıtabilecek ve yönetebileceklerdir.

İnternet Cafe sahipleri sitede alacakları hesap ile site üzerinden istedikleri hesaba ücretsiz olarak özel üyelik dağıtabilecekleri bir yapıya sahip olacaklar. Böylelikle aracılar olmadan istedikleri gibi alışverişlerine devam edebilecekler.

Sitedeki forumlar ve oyun içerisinde bulunan forum sistemi entegre halde çalışmakta ve oyuncular herhangi bir mesaj için tekrar internet sayfasını ziyaret etmek zorunda kalmayacaklar.

Oyun içerisinde ayrıca MSN Messenger bulunmaktadır. Bu sistem ile oyun içerisindeki arkadaş listenizi yönetebilir ve onlar ile interaktif olarak sohbet edebileceksiniz.

Oyun içerisinde yer alan Raid Bosslar kendilerine has özellikleri olan itemler korumakta ve bu itemleri Raid Bossları öldüren kişilere ödül olarak verilmektedir.

Oyun içerisinde kuracağınız klanlarınızı geliştirirken alt birimlere ayırarak yeni katılanların eğitimlerini tamamlamasını sağlayabilirsiniz. Bu esnada klan sahipleri dilerlerse klana katılan üyeler için sadece klanı olanların kullanabileceği Zırhlardan faydalanabilmektedirler.

Klan liderleri klan seviyesini yükselttikçe sadece o klan üyelerine özel klan skillerine kavuşmaktadırlar. Her klan üyesi klanına olan sadakatini göstermek için elde ettikleri şöhret puanlarını klana devrederek bu skillerin alınmasını ve klanlarının daha güçlü olmalarını sağlayabilirler.

Sadece kale sahiplerinin yararlanabileceği özel güçleri olan Uçan ejderhalar her zaman emirlerinde ve hazır durumda olabilmektedir. Şehirlere bu uçan ejderler ile görkemli bir giriş yapabilmektedirler.

Partiler halinde yapacağınız görevler sizlere bir çok özel gücün kapısını açacaktır. Böylece partinizdeki bütün üyelerin özel itemlere sahip olması sağlanmaktadır.
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 19:25 Sebep: Kırık link!
33ferdi33 - avatarı
33ferdi33
Ziyaretçi
2 Mart 2012       Mesaj #18
33ferdi33 - avatarı
Ziyaretçi
Online Oyun Dünyasından Haberler

RF Online Türkiye Ön Açık Beta 7 Martta muhteşem etkinlikler ile geliyor!

Açık Beta sürecinde yapılacak etkinliklerde toplam 50.000 TL değerinde hediyeler dağıtılacak!


- Etkinlik 1 -


event 001

- Etkinlik 2 -

event 002

- Etkinlik 3 -

event 003

- Etkinlik 4 -

event 004

Etkinlikler hakkında detaylı bilgi RF Online resmi sayfasında!

RF Online Facebook sayfası için tıklayınız!

RF Online Forumları için tıklayınız!

Açık Betada görüşmek üzere!
Son düzenleyen nötrino; 4 Temmuz 2013 19:34 Sebep: Kırık link!
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
15 Mayıs 2012       Mesaj #19
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
Point Blank yepyeni haritasıyla karşınızda!

Point Blank güncellemeleri bu seferde FPS oyun severleri tarafından büyük ilgi gören ve tercih edilen yeni bir Açık Hava Haritası ile karşımıza çıkıyor. 15 Mayıs Güncellemesi ile oyuna eklenecek yeni harita “Bomba Maçları” için değişilmez olmaya aday.

Harita özellikle açık havada oynamayı seven, keskin nişancı oyuncular için vazgeçilmez bir harita olacak. Rakibinize karşı sağlam bir starteji belirleyip ona üstünlük sağlamayı amaç ediniyorsanız bu haritayı çok seveceksiniz.

Online Oyun Dünyasından Haberler

Ayrıca önümüzdeki günlerde “Yük Gemisi” haritasında ödüllü online etkinlikler düzenlenecek ve bu etkinliklere katılmak için tek yapılması gereken duyuruları Point Blank Türkiye Facebook sayfasından takip etmek.

Point Blank 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da es geçmiyor
19 Mayıs tarihinde gün boyu tüm sunucularda &19 daha fazla XP kazanmanın yanı sıra, büyük bir süpriz oyuncuları bekliyor olacak. Küçük bir ipucu; Point Blank’i dinazorlar basacak! Bu arada; 17 Nisan tarihinden beri devam eden indirim etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Online Oyun Dünyasından Haberler

Kaynak : Merlinin Kazani
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
18 Mayıs 2012       Mesaj #20
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
Crysis 3'ten şok görüntüler!
galeri 21
galeri 24
galeri 26
galeri 27
galeri 28
galeri 29

Benzer Konular

7 Ekim 2016 / Efulim Telefon
12 Ekim 2014 / Misafir Sanat
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar