Arama

Oyun Turnuvaları ve Festivalleri - Sayfa 2

Güncelleme: 17 Eylül 2013 Gösterim: 9.157 Cevap: 16
Zoccos - avatarı
Zoccos
Ziyaretçi
23 Temmuz 2012       Mesaj #11
Zoccos - avatarı
Ziyaretçi
Setup Bilişim Org. Eğt. Tic. Ltd. Şti. Zocco's ekibi tarafından gerçekleşen "SteelSeries Giants Cup" turnuvasının tüm detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
12 Ağustos Pazar günü 16 takımın katılımıyla gerçekleşecek ve turnuva grup sistemi olacak, gruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar Çeyrek Finale yükselecek. Turnuvada sıralamaya giren 3 takım SteelSeries firmasından bir birinden güzel hediyeler kazanacak. Ayrıca turnuva katılımcılarına ücretsiz yiyecekler dağıtılacak. Turnuva katılımcılarına Algida firmasından Magnum, Pepsi firmasından içecek, Feast firmasından ise Pasta verilecek.

Ayrıca gün boyu GameFeast ekibi tarafından Canlı Yayın, Röportajlar gerçekleşecek. Turnuva günü turnuva kısmına oyuncular hariç kimse alınmayacaktır. İzleyiciler maçları üst katta izleyebilirler.
Son düzenleyen nötrino; 5 Temmuz 2013 20:15
Zoccos - avatarı
Zoccos
Ziyaretçi
13 Ağustos 2012       Mesaj #12
Zoccos - avatarı
Ziyaretçi
12 Ağustos Pazar günü sabah 11'de başlayan turnuvamız gece saat tam 00.00'da sonuçlandı. Gruplarda şaşırtıcı bir şey yaşanmadı ve gruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. Çeyrek Finalde 1MH takımı eleyen Anamorphic takımı yarı finalde DarkPassage takımını de_nuke ve de_train haritasında yenerek turnuva favorilerinden olan DarkPasage takımını evine gönderdi. Turnuvanın 2. seri başı olan 777 takımı yarı finalde Vital Force takımı ile karşı karşıya geldi. de_dust2 haritasını seçen 777 takımı istenileni veremedi ve de_inferno haritasındada yenilerek turnuvaya erken veda ettiler. Finalin ilk haritasında Vital Force ilk harita olan de_tuscan'de rakibini kolay geçti ve ikinci harita olan de_nuke haritasına geçildi. Anamorphic bu haritada rakibini ne kadar zorlasada yenmeyi başaramadı ve 16-14 yenilerek turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Turnuvaya katılan takımlara Zocco's ekibi olarak teşekkür ederiz.

Sponsorlu Bağlantılar
Grup maçlarına, Demolara, Galeri ve daha fazlasına Zocco's Oyun Merkezi adresinden ulaşabilirsiniz...

- Turnuva Sıralaması -

1. Vital Force - SteelSeries Siberia v2 Natus Vincere Kulaklık
2. Anamorphic - SteelSeries Kinzu v2 Orange Mouse
3. 777.BlackShot - SteelSeries QcK+ Mousepad
4. DarkPassage
Zoccos - avatarı
Zoccos
Ziyaretçi
15 Kasım 2012       Mesaj #13
Zoccos - avatarı
Ziyaretçi
Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren JoyGame ekibinin son duyurduğu olan S2 Son Silah oyunu tüm hızıyla turnuvalarına devam ediyor. 16 Aralık Pazar günü Zocco’s Oyun Merkezinde gerçekleşecek olan turnuvada toplam 16 takım bulanacak. Turnuvada katılım ücreti alınmayacak ve sıralamaya giren 4 takım birbirinden güzel hediyeler kazanırken, turnuvada toplam 5.000 TL ödül dağıtılacak. Turnuvaya katılmak isteyen takımların tek yapması gereken Zocco's Oyun Merkezi adresinden turnuva kayıt formunu doldurmak.

- Turnuva Bilgileri -

Tarih: 16 Aralık 2012 - Pazar
Mekan: Zocco's Oyun Merkezi
Turnuva Formatı: Tek Eleminasyon
Başlangıç Saati: 10.00
Katılım Ücreti: Yok (Katılım garanti ücreti 50 TL alınacaktır)
Slot: 16
Kullanılacak PC Sayısı: 40

- Ödül -

1. 1.000 TL Nakit Para + 5x SteelSeries Siberia v2 Kulaklık
2. 500 TL Nakit Para + 5x SteelSeries Kinzu v2 Mouse (Silver)
3. 250 TL Nakit Para + 5x SteelSeries QcK+ Mousepad
4. 500.000 Altın + 30 Günlük Sansar Karakteri + 30 Günlük Faraş Karakteri
Son düzenleyen nötrino; 5 Temmuz 2013 20:17
Zoccos - avatarı
Zoccos
Ziyaretçi
14 Haziran 2013       Mesaj #14
Zoccos - avatarı
Ziyaretçi
League of Legends turnuva kayıtları

lol night

League of Legends heyecanı Zocco's Oyun Merkezinde devam ediyor!

26 Haziran akşamı saat 19.00'da 8 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan League of Legends turnuvasının kayıtları açıldı! Night Cup turnuvasını dereceyle bitiren takımlar Zocco's Oyun Merkezinden ödül kazanacak olurken turnuvaya katılan tüm oyuncular ise karnını ücretsiz Fettucini Alfredo menüsü ile doyuracak. Detaylar www.zoccos.com adresinde...

Not:

Turnuva Zocco's Oyun Merkezi (Eski Kadıköy Adeks) mekanında gerçekleşecektir.
Server: Türkiye
Son düzenleyen nötrino; 9 Temmuz 2013 13:10
Zoccos - avatarı
Zoccos
Ziyaretçi
21 Haziran 2013       Mesaj #15
Zoccos - avatarı
Ziyaretçi
Zocco's Oyun Merkezi League of Legends turnuvası

hyperx cup

Zocco's Oyun Merkezi League of Legends turnuvalarına ara vermeden devam ediyor. 30 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan "Kingston HyperX League of Legends Cup" turnuvasının kayıtları açılmış durumda. Turnuvada sıralamaya giren ilk 4 takım birbirinden güzel hediyeler kazanacak olurken turnuvaya katılan tüm oyuncular ücretsiz Fettucini Alfredo yemek menüsününde sahibi olacak. Eğer sizde turnuvada yer almak istiyorsanız Zoccos.com adresinde bulunan kayıt formunu doldurup turnuva ücreti olan 50 TL'yi yatırmanız yeterli. Daha detaylı bilgi için www.zoccos.com

Not:

Turnuva Zocco's Oyun Merkezi (Eski Kadıköy Adeks) mekanında gerçekleşecektir.
Server: Türkiye
Son düzenleyen nötrino; 9 Temmuz 2013 12:58
Zoccos - avatarı
Zoccos
Ziyaretçi
16 Temmuz 2013       Mesaj #16
Zoccos - avatarı
Ziyaretçi
League of Legends Kingston HyperX 2, Kingston HyperX 2 turnuva kayıtları

Poster 735x1024

League of Legends turnuvalarına ara vermeden devam eden Zocco's ekibi 21 Temmuz tarihinde Zocco's Oyun Merkezinde gerçekleşecek olan "Zocco's & Kingston HyperX 2" turnuvasının kayıtları duyurdu! Eğer sizde turnuvada yer almak istiyorsanız Zocco's Oyun Merkezi sitesini ziyaret edin.

Not:

Turnuva Zocco's Oyun Merkezi (Eski Kadıköy Adeks) mekanında gerçekleşecektir.
Server: Türkiye
Zoccos - avatarı
Zoccos
Ziyaretçi
17 Eylül 2013       Mesaj #17
Zoccos - avatarı
Ziyaretçi
29 Eylül 2013 tarihinde Zocco's Oyun Merkezinde gerçekleşecek olan League of Legends takım turnuvasının kayıtları açılmıştır. Toplamda 1,500 TL dağıtılacak olan turnuva offline olarak gerçekleşecek. Ayrıca önümüzde ki günlerde offline olarak "1v1 Turnuvası" gerçekleşecektir. Turnuvaya katılmak ve turnuva hakkında detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilir, Facebook sayfamızdan güncel turnuvaları öğrenebilirsiniz.

www.Zoccos.com
www.fb.com/Zoccos

Benzer Konular

17 Ağustos 2011 / stex34 Soru-Cevap
8 Mayıs 2010 / Misafir Soru-Cevap
1 Ocak 2015 / cybokron Telefon