Arama

Rüya Tabirleri

Güncelleme: 8 Şubat 2013 Gösterim: 130.949 Cevap: 42
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
21 Haziran 2006       Mesaj #1
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
ABA: Rüyada abadan yapılmış bir elbise giymek, yoksul bir duruma düşülebilecek kederli ve üzüntülü bir dönem yaşanabileceğini belirtir. Renkli aba giyilmesi, hayırlı bir haber alınabileceğini, yırtık bir aba ise, yakın bir gelecekte maddi kazanç belirtir.

Sponsorlu Bağlantılar
ABAJUR: Rüyada her ne şekilde olursa olsun abajur ile ilgili bir şey görmek, yakın gelecekte bir işten maddi bir kazanç sağlanacağını belirtir.

ABONOZ: Rüyada abonoz ağacı veya abonozdan yapılmış eşyalar görülmesi, çok inatçı ve huysuz biri ile evlilik veya iş ortaklığı yapılacağını belirtir.

ABLA: Rüyada kendi ablasını görmek, yakında iyi bir haber alacağını veya bekarsa evlenebileceğini belirtir.

ABDEST: Rüyada abdest alınırken görülmesi, o kişinin o dönem yaşadığı maddi ve manevi sıkıntılarının ortadan kalkacağını belirtir. Abdestin bozulması ise, bir dönem geçici sıkıntılar yaşıyacağını belirtir.

ABDESHANE: Rüyada bir abdesthane görülmesi, önemli bir işin veya sorunun yakında çözüleceğini belirtir.

AÇLIK: Rüyada açlık çekmek, maddi konularda kazanç sağlıyacağını belirtir. Bir çocuğu, dilenciyi veya bir hayvanı doyurmak hayırlı bir iş yaparak, manevi kazanç sağlıyacağını belirtir.

ACUZE: Rüyada ihtiyar ve çirkin bir kadın görmek, evlilik hayatında sıkıntıyı belirtir.

ADA: Rüyada ada görmek, bekarlar için güzel bir aşk yaşıyacağını, evliler için evlilik içi maddi veya manevi sıkıntıyı belirtir. Orta yaşlılar için, iş değişikliğini de belirtebilir. Ada da gezinti, o sırada çok istediği bir işin gerçekleşmiyeceğini, ada da fırtına, üzüntü ve acı yaşanacağını belirtir. Ada da yanardağ görmek, yakınlarınlarınızdan bir kötülük göreceğinizi, adanın batması ise, bir kız çocuğu doğacağını belirtir.

ADAM: Rüyada tanımadığı bir adam ile konuşma, yeni ve iyi bir arkadaşlığı, kavga etmek, ev içinde bir sıkıntıyı, öldürmek, eski bir düşmanlığın canlanması veya bir dedikodu yüzünden sıkıntıya düşmeyi belirtir. Adama yiyecek vermek, hafif bir sağlık bozukluğuna, bir şey almak, ciddi bir hastalığa, iyilik etmek, yakın çevrede bir sıkıntıya işaret eder. Adama para vermek, cansıkıcı bir dedikoduyu, para almak, emeğinin karşılığı çok büyük bir para kazanılacağını belirtir.

ADEM PEYGAMBER: Rüyada Adem peygamber niyetine kutsal bir kişi görmek, hayatında o dönemde olmasını istediği birçok şeyin gerçekleşeceğini belirtir.

ADLİYE BİNASI: İşlerin bozulacağı ve sıkıntı çekileceğini belirtir. Adliyede hakim görmek iyiye yorumlanır.

AĞAÇ: Rüyada meyva ağacı görmek, isteklerin gerçekleşeceğini ve maddi kazancı belirtir. Yapraksız ve kuru bir ağaç görmek, isteklerin gerçekleşmiyeceğini belirtir. Çok yapraklı ağaç ise sağlık ve mutluluk belirtir.

AĞARMAK: Saçların ağarmasını görmek, maddi kayıbı belirtir. Bir kadının saçlarının ağardığını görmesi, aldatıldılğını belirtir.

AĞRI: Rüyada ağrı çekmek, sağlıklı, huzur ve güven içinde yaşanacağını belirtir. Ağrının dinmesi, umulmadık ve önemli bir yardımın alınacağına işarettir. Ağrı çeken bir insan veya hayvana yardım etmek girişilen işlerde başarıya ulaşılacağını belirtir.

AHCI: Bolluk, refah ve mutluluğa işaret eder. Ayrıca beklenmedik bir yolculuğu da belirtebilir.

AHİRET: Rüyada ahirete gitmek, uzun ve yararlı bir yolculuğu belirtir. Ahirette bulunmak, tüm çabalarının karşılığını alacağını büyük bir iyilik ve mutluluğa kavuşulacağını belirtir. Ahiretten kovulmak, mal, mülk bazen de can kaybına işarettir.

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
22 Haziran 2006       Mesaj #2
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi

BABA: Rüyada babasını vefat etmiş görmek, kötü bir habere işarettir. Babası tarafından sevilmek, önünde hayırlı bir yol açılacağı, sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir.
Sponsorlu Bağlantılar
BAHÇE: Rüyada bahçe görmek, çok güzel, mutlu, sağlıklı, başarılı bir döneme girildiğini, isteklerin yerine geleceğini belirtir.

BACA: Rüyada düzgün temiz bir baca görmek, o kişinin bi ev sahibi olacağına işarettir. Baca eğri veya isliyse, o evde sornlar yaşanacağına işarettir.

BACAK:Güzel ve şekilli bacaklar, mutluluğun ve iyi arkadaşlar edineceğinizin habercisidir. Hastalıklı veya özürlü bacaklar, fakirliğe ve hayal kırıklığına işaret

eder.

BADANA: Rüyasında bir evin yada duvarın badana edildiğini görmek, görenin iş ve özel hayatında köklü değişiklik olacağına işarettir. Açık renkler bu değişimin hemen olcağına koyu renkler ise biraz gecikmeli olacağına işarettir.

BADEM:Kısmet olarak yorumlanır. Badem yediğini gören bolluğa kavuşur. Satın alan küçük bir çalışma sonucu paraya kavuşur. Badem çürükse, başkaları yüzünden tartışma çıkacağına işarettir.

BADEMCİK: Bademcik rüyası pek iyiye yorulmaz. Sıkıntıya işaret eder.

BAĞ: Yeşil bir bağ insanın muradına ereceğine, istediği şeye kavuşacağına işarettir. Bağ bozumu da yine büyük kısmet ve paradır.

BALIK: Rüyada canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığına işaret eder. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir.

BALTA: Rüyada balta görmek, sıkıntıda olunan konuda yardım geleceğini, hastalık varsa, tekrar sağlığına kavuşacağını belirtir.

BATAKLIK: RRüyada bataklıkta olduğunu görmek, sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

BATTANİYE: Rüyada temiz battaniye veya yorgan görmek, işlerinizin yoluna gireceğini, sıhhatinizin iyi olacağına işarettir. Kirli yorgan veya battaniye çevrenizde sizi çekemiyenler var demektir. Yırtık battaniye veya yorgan, bilmeden yerine getiremediğiniz bir sözünüzden dolayı bir sevdiğinize çok zarar geleceğine işarettir.

BAVUL: Rüyada ne şekilde olursa olsun bir bavul görmek, mutlaka yolculuğa işarettir.

BAYKUŞ: Rüyada öten bir baykuş görmek, çevrenizden bazı kişilerin sizi çekemediği ve hakkınızda kötü konuştuğunu belirtir. Eğer baykuş ötmüyorsa veya canlı değilse, işinizde başarıyı belirtir.

BAYRAK: Rüyada dalgalanan bayrak görmek, şanslı bir dönemde olduğunuzu belirtir. Durgun, sarkan veya yarıya kadar çekilmiş bir bayrak, sıkıntılı olaylar yaşanacağına işarettir.

BEBEK: Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, eğlenceli bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, pişman olacağı bir iş yapacağına işarettir.

BEKÇİ: Rüyada bekçi görmek, kuvvet ve kudrette artışı belirtir.

BEŞİBİRYERDE: Rüyada beşibiryerde ile ilgili herhangi birşey görmek, eline çok mal geçeceği ve maddi kazanç belirtir.

BEYAZ KÜRK: Bunun gibi görülen rüyalar iyi bir şansın ve başarının müjdecisidir.

BIÇAK: Rüyada elinde bıçak görmek, güç ve varlığın sürekli olacağına, bıçakla birşey kesmek, eline maddi kazanç geçeceğine işarettir.

BIYIK: Rüyada bıyıklı olarak görülen kişinin, boş ve dağınık bir hayat yaşadığına işarettir. Eğer evli ise gayrimeşru bir ilişki yaşadığını da belirtebilir.

BİBER: Rüyada biber yemek, yapacağı bir işten dolayı pişman olacağına işarettir.

BİLEZİK: Rüyada bilezik takmak, sevdiğinizin size çok sadık olduğuna işarettir.

BİRA: Rüyada bira içtiğini görmek, nişanlanacağına ve çok geçmeden evleneceğine işarettir.

BİSİKLET: üyada bir bisiklet görmek veya binmek, çok karışık bir sorunla karşılaşılacağı birtakım yanlışlar yapılacağı ancak sonuçta sorunun aşılacağına

işarettir.

BOĞA: Rüyada kızgın bir boğa görmek, kötü bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

BONCUK: Rüyada boncuk görmek, yakın çevreden birinin kötü bir olayla karşılaşacağına işarettir.

BORAZAN: Rüyada borazan veya diğer nefesli sazları çalmak, sıkıntılı bir meselenin tatlıya bağlanmasına işarettir. Borazan sesini işitmek, mesleğinizde ilerlemeyi belirtir. Bu müzik aletlerini rüyada sadece görmek, bir yakınınızın kısa bir hastalık geçireceğine işarettir.

BOYA: Rüyada boya yapmak, çevrenizdeki insanlar üzerinde kuvvetli etkiler sağlıyacağınız bir döneme girdiğinizi belirtir.

BOŞANMAK: Rüyada boşandığını gören erkekse, maddi kazanca, kadınsa evlilikte tartışmalı bir döneme işarettir.

BUĞDAY: Rüyada eve buğday alınması, geçim zorluğuna, alınan buğdayın yenilmesi ise, maddi kazanca işarettir.

BUZ: Rüyada buz görmek, gelecek iyi bir haberle sıkıntılarınızın giderileceğine ve sonrasında hayat şartlarınızın lehinize değişeceğine işarettir.

BÜLBÜL: Evlilikte ve aşkta mutluluk işaretidir.

BÜRO: Rüyada herhangi bir büro görmek, maddi kazança işarettir.

Son düzenleyen GusinapsE; 22 Haziran 2006 21:07
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
23 Haziran 2006       Mesaj #3
arwen - avatarı
Ziyaretçi
CACIK


Rüyada cacıkla ilgili bir şey görmek başınızdan geçecek bir olay yüzünden üzüntü duyacağınıza işaret eder.


CADDE


Rüyada cadde görmek size zarar verecek iş yapacağınıza işarettir. Bir caddede yürümek sorunların üstesinden gelerek mutlu olacağınıza yorumlanır. Caddeden ayrılmak içinde bulunduğunuz zor durumları atlatacağınız anlamına gelir.


CADI


Rüyada cadı görmek kendisinin dışında oluşan bir problemle karışıp, zor durumda kalınacağına işarettir. Bir tartışma veya kavgaya karışacağınız anlamına da gelir.


CAM


Rüyada kırık bir cam görmek önemli olmayan sorunlara işarettir. Camı kendisinin kırması hayatında çok önemli bir dönemeçte olduğuna haber verir. Cam parçasından bakmak, büyük düş kırıklığına ve iş yaşamında başarısızlığa yorumlanır. Cam satmak yaşamda tutturulan düzenin bozulmasıyla sıkıntılı günler yaşamaya işarettir. Kırık cam eşlerden birinin ölümüne; cam temizlemek hem aile hem de iş yaşamının düzene girmesi demektir.


CAMBAZ


Bir sanatta başarı elde etmek demektir. Kendisini cambaz olarak gören kişi çevresindekileri aldattığını zanneder.


CAMİ


Rüyada cami veya mescit görmek yapılan işlerde başarı kazanacağına arzuların gerçekleşeceğine işaret eder.


CAN SIKINTISI


Kendinizi canı sıkkın görmek zor günlerin biraz daha süreceğini ancak, sonrasında rahata ereceğinizi işaret eder. Birisinin sizin canınızı yaktığını görmek size acı bir haber geleceği anlamına gelir.


CANAVAR


yeni olay ve haberlere, duygularınızla yaklaştığınıza yorumlanır. Olaylar karşısında duygusal davranmamalı içgüdülerinizle hareket etmemelisiniz daha mantıklı olmalısınız demektir.


CASUS


Rüyada casus görmek iyiye yorulmaz. Casus olmak sabır göstermediğinizden işlerinizin bozulmasına ve aklınızın başka işlerle meşgul olduğuna işarettir. Bir casusla karşılaşmak huzura kavuşmak için insanlardan uzak olacağınız bir yerlere yolculuğa çıkmaya yorulur. Casusa sır söylemek arkadaşlarınızdan birisinin arkanızdan konuştuğuna delalettir.


CEHENNEM


Rüyada cehennem görmek ve aile içi huzursuzluk belirtir. Cehennemde olduğunu görmek, bir kişinin sizi kötülük yapmak için kışkırtacağı anlamına gelir. Böylece, para durumunuz bozulacak hem de psikolojiniz sarsılacak demektir.


CEKET


Rüyada yeni ceket iyi bir fırsat demektir. Bu rüyayı görenler güzel bir işe girer. Ceketinin söküldüğünü görmek iş değişikliğini belirtir. Ceketin aniden yırtılması işten hemen para kazanılacağına işarettir. Ceket çıkarmak işte ve çevrede değişikliği belirtir.


CELLAT


Kendisine ahlaksızlığı iş edinmiş kötü kimsedir. Hastalık nedeniyle üzüntüye ve acıya ya da emellerinizin gerçekleşmeyeceğine işarettir. Aileden birisinin yada çevrenizden bazılarının kötülük peşinde koştuğunun habercisidir. Cellat başı gördüyseniz çok temkinli olmanız gerekir.


CENAZE


Rüyada cenaze görmek iyidir. Bir cenaze gören kişi uzun zamandır haber alamadığı biriyle karşılaşır demektir. Cenazeye katılan kişi hayatında güzel bir yenilikler yapar anlamındadır. Kendi tabutunu görmek ise mal ve para kazanılacağının haberidir.


CENNET


Sizi seven yardımınıza koşan iyi dostlara sahipsiniz demektir. Eğer sağlığınız bozuksa ya da sıkıntı çekiyorsanız, yakında durumunuz düzelecek anlamına gelir. Cennete girmek mutlu ve rahat bir hayat, cennetten kovulmaksa rahatsızlık demektir. Cennet melekleriyle konuşmak işinizde iyi bir yere sahip olarak iyi bir evlilik anlamına da gelir.


CEP


Yakınlarda bir hırsızlık olayı olacağına işarettir.


CEPHE


Yaşamınızda zorluklarla karşılaşacaksınız ancak bu zorluklar kısa süreli olacak demektir.


CERRAH


Dertlerinizden sıyrılacaksınız demektir.Cerrah sizi tedavi ediyorsa iyi bir insanla tanışacağınıza ve bu insandan çok büyük destek göreceğinize işarettir.


CESARET


Yılmadan uğraşmaya sonunda başarı geleceğine yorulur.


CESET


Yakınlarınızdan birinin ölümüne işarettir.


CEVİZ


Rüyada ceviz yemek para kazanmak demektir. Ceviz toplamak aile yaşantınızın mutlu olmasının belirtisidir. Çürük ceviz birisinin sizi kandırılacağını belirtir. Ceviz ağacı: kötü ve açgözlü bir adamla karşılaşacağınıza yorulur. Ceviz ağacından düşmek ise başınız belaya girecek ancak kurtulacaksınız anlamına gelir.Ceviz koparmak mecburi bir seyahat nedeniyle sevdikleriniz ayrı kalacağınız anlamındadır. Kurumuş ceviz ağacı para durumunuzun bozulacağını işaret eder. Ceviz ağacı yıkılırsa yakınlardan boyu uzun birisinin ölümünü haber verir.


CEYHAN NEHRİ


Rüyada Ceyhan nehrini görmek güzel yorumlanır. Zenginliğe, berekete kavuşmaya, üzüntülerden ve dertlerden kurtulmaya işarettir.


CEYLAN


Evlilik,muyluluk,güzellik zarafet ve aşka işarettir.Ceylan vurmak:bir kadının avucuna düşmek,ormanda ceylan görmek:sonu hüsran olan karşılıksız aşka yorumlanır.Ceylan sürüsü görmek: yeni bir işe atılacağınıza işarettir.


CEZA


Uzun süredir gösterdiğiniz çabalarınız sonucunda işleriniz düzeleceğine ya da çok değer verdiğiniz birisinin hatıralarının hiçbir zaman kalbinizden silinmeyeceğine işarettir.


CEZVE


Rüyada cezve görmek dedikodu, asılsız ve kötü söz demektir. Cezve bakırsa bu dedikodulardan sonra müjdeli bir haber gelebilir anlamındadır.


CIMBIZ


Rakip durumunda olduğunuz kişilere karşı becerileriniz sayesinde üstünlük sağlayacağınız demektir.


CIRCIR BÖCEĞİ


Uluorta konuşmalarınız sizi tartışmalı ortamlara girmenize sebep olacak demektir. Cırcır böceğini öldürmek ise, yüksek bir mevkiye işarettir.


CIRCIR


Hedeflerinize ulaşacağınızı ifade eder.


CIVA


Yarım kalmış bir işiniz olduğuna gönül işlerinizde başarısızlığa uğrayacağınıza yorulur. Cıva almak emellerinize ulaşamayacağınızı belirtir. Barometrede cıvayı yüksek görmek ticaret hayatınızda, işlerinizde başarı kazanacağınıza işarettir.Alçak görmek ise tam tersi anlamına gelir. Cıva içmek gizi bir olayın insanlar tarafından öğrenilmesi demektir. Cıva satmak sıkıntılarınızı çevrenizdekilere başkalarına yansıtmaktır.


CİLVE


Size yapılıyorsa:gerçekleştiremeyeceğiniz bir iş için yalan söylemek, siz yapıyorsanız ise, birilerine özlem duyuyorsunuz demektir.


CİNAYET


Cinayet işlediğinizi görürseniz, zor günler geçireceğiniz ve bütün işlerinizde hüsrana uğrayacaksınız demektir. Eğer kendinizi savunmak için cinayet işlediyseniz, iş hayatınızda başarılar kazanacağınız, yükseleceğiniz anlamındadır.


CİN


Hileci aşağılık bir kişiyi belirtir. Cin çarpması haram bir mal edilmesine ve büyülerle uğraşılmasına yorumlanır. Evde cin görmek evinize ve malınıza kötülük geleceğine işarettir. Cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder.


CİNSEL İLİŞKİ


Rüya gören erkekse amaçlarına kavuşup, işinde ilerleyeceğine; rüya gören kadınsa sıkıntılı bir dönem geçireceği, ancak temkinli dikkatli olursa tekrar huzura ereceğine işarettir.


CİRİT


Hayatınız başarılarla dolu olacak bu sayede mutluluğunuz artacağı anlamındadır.


CİVCİV


Rüyada yumurtadan civciv çıktığı görülürse yaşamınıza renk katacak değişimlere hazırlanıyorsunuz demektir. Kümeste veya bahçede görülürse berekete ve kısmete işarettir.


CUMHURBAŞKANI


Umduğunuzdan da fazla mutlu olacaksınız demektir.


CÜCE


Rüyada cüce görmek arzularınızın olacağına, dertlerinizi azalacağına, ummadığınız kazançlar elde edeceğinize işarettir.


CÜMBÜŞ


Güzel günlerin sona erdiğinin zor bir döneme girildiğinin, büyük sıkıntılar çekileceğinin; ama bir süre sonra tekrar rahata kavuşulacağının haberini verir. Cümbüşten dönmek beladan kurtulmak demektir. Cümbüşe davetli olmak ise aslında davet edenlerin kötü niyetli olduğu bu nedenle da tedbirli olmanız gerektiğini işaret eder.


CÜZDAN


Cüzdan bulmak maddi veya manevi açıdan kazanç sağlayacağınıza işaret eder. İçi para dolu cüzdan bulmak ise, şansınızın arttığı döneme işaret eder.Cüzdanınızı kaybettiğinizi gördüyseniz, yakın bir dostunuzla kavga edeceğiniz anlamına gelir.


CÜZZAM


Sıkıntılarınız sona erecek, artık yaşamınız rahatlık ve huzur içinde olacağına işarettir.
Son düzenleyen GusinapsE; 25 Haziran 2006 15:24
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
23 Haziran 2006       Mesaj #4
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Dadı : Rüyasında birine dadılık ettiğini gören insan uzun ve zahmetli bir işe girişir.

Dağ : Rüyada dağ görmek kötü şans ve monoton bir iş hayatını simgeler.

Daire : Rüyada daire (şekil olarak) görmek, ailenizin gözünde önem kazanacağınız anlamına gelir.

Dakika : Dakikaları saydığını gören kimse beklediği haberi tam zamanında alır. İşlerini zamanında halleder.

Daktilo : Rüyada daktilo görmek, korkunç ve üzücü olayların habercisidir.

Dal : Rüyada ağaç dalı görmek kötü haberler anlamına gelir.

Dalak : Rüyada dalak görmek sıkı çalışma ve mücadelelerden sonra şansınızın yüzünüze güleceğinin simgesidir.

Dalgalar : Rüyada dalgalar görmek ev hayatınızda tutumlu olabileceğinizin işaretidir.

Dalgıç : Rüyasında dalgıç olarak suya dalan kimsenin çok fazla sorunu vardır. Sudan çıktığını gören kimse sorunlarından arınmaya başlamış demektir.

Dalmak : Denize dalıyorsanız, bu riske girmekten vazgeçmeniz gerektiğinin işaretidir. Aksi takdirde mal kaybına uğrayabilirsiniz.

Davul : Rüyada davullar görmek ya da duymak düşmanlarınız tarafından başınıza bir iş açılacağı ve amaçlarınızın gerçekleşeceği ama yapmanız gerekenleri yaparsanız gerçekleşeceği anlamına gelir.

Dans : Dans etmek veya dans edenleri görmek, iş konularında ufkunuzun açılacağına ve olayları daha açık göreceğinize bir işarettir.

Dantel : Dantel yoksulluğu simgeler.

Dayı : Rüyada dayınızı görmek, tutumlu davranarak maddi konumunuzu koruyacağınızı simgeler.

Dazlak : Rüyada dazlak birini görmek, sizin için iyi olacakmış gibi görünen iş konusundaki bir değişikliğin kötü sonuçlar doğuracağının habercisidir.

Dede : Rüyada dedenizi görmek, beklediklerinizin gerçekleşeceğini simgelediği gibi, güzel bir bebeğede işaret eder.

Dedikodu : Rüyada dedikodu edildiğini görmek, utanç duyabileceğiniz bir duruma düşebileceğinizi bildirir.

Değirmen : Rüyada değirmen görmek bir dava yolu ile mücadeleyi simgeler.

Demir : Rüyada demir görmek, hayatınızda çabucak çözülmesi gereken önemli bir konuya dikkatinizi çekmek içindir.

Deniz : Rüyada deniz görmek beklenenlerin gerçekleşmesine ve hoşnutluklara işaret eder.

Denizaltı : Rüyada denizaltı görmek çok kolay elde edilen ve edilecek başarıların işaretidir.

Deprem : Rüyada deprem görmek büyük hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder.

Dere : Rüyada bir dere görmek sonunda çabalarınızın semeresini göreceğinizi ve başarıya ulaşacağınızı simgeler.

Dev : Rüyada dev görmek, siz ve rakipleriniz arasında büyük bir mücadele olacağının habercisidir.

Develer : Rüyada develer görmek farklı prensipler ve davranışlar edinerek diğerlerini etkileyeceğiniz, ama arkadaşlarınıza bunun soğuk geleceği anlamındadır.

Diken : Rüyada dikenler görmek, acıların zevklerle karışacağını simgeler.

Dikmek : Rüyada dikiş dikmek ya da diken başka birini görmek, üzüntülerin ve ağır sorumlulukların işaretidir.

Dil : Rüyada dil görmek, duygusal ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların yakın süre içinde çözüleceğinin işaretçisidir.

Dişçi : Rüyada dişçi görmek üzerinize aldığınız bir sorumluluğu yerine getirerek başarı elde edeceğiniz anlamına gelir.

Diz : Rüyada kendi dizinizi ya da bir başkasınınkini görmek cana yakın bir kişiyle arkadaşlık kuracağınızı ve bu kişinin size pek çok güzel süprizleri olacağını işaret eder.

Doğum : Rüyada herhangi bir canlının doğumunu görmek zevk ve kazançların sizinle olacağının işaretidir.

Dolap : Rüyada dolap görmek eğlence ve iyi şans işaretidir.

Doktor : Rüyada doktor görmek iyi sağlığa ve beklenenler gerçekleşmesine yorulur.

Domino taşları : Domino taşlarıyla oynamak, misafirperverce karşıladığınız birinin artık sizden uzaklaşacağının işaretidir.

Dondurma : Rüyada dondurmak görmek ev hayatındaki mutluluğun kaybına ve bu olayların sizi çok üzeceğine yorulur.

Domuzlar : Rüyada domuzlar görmek, çevrenizin tasvip etmediği bir evliliğin sizin için söz konusu olabileceğini haber verir.

Döşek : Rüyada döşek görmek alışılmadık mutlulukların habercisidir.

Dövme : Rüyada dövmeniz olduğunu görmek ya da başka birinin dövmesini görmek belli bir süre için hayırlı olayların içinde bulunacağınızı ve olayların istediğiniz gibi gelişeceğini müjdeler.

Dövüş : Rüyada dövüşmek veya dövüşenleri görmek, fiziksel rahatsızlıkların habercisidir.

Dudak : Rüyada dudak görmek, sağlığınızın yerinde olacağına ve diğerlerini sevindirmekten zevk alacağınıza işaret eder.

Dul : Rüyada dul birisini görmek başınız belaya girdiğinde arkadaşlarınızdan destek bulamayacağınıza işaret eder.

Duman : Rüyada duman görmek yapacağınız girişimlerin amaçlarına ulaşacağını söyler.

Dut : Rüyada dut görmek diğerlerinin yerinizde gözü olduğunun işaretidir.

Duvarlar : Rüyada duvarlar görmek ailenizden birinin uzun ve ciddi bir hastalık dönemine gireceğini söyler.

Düet : Rüyada bir düet duymak, iyi haberler alacağınızın işaretidir.

Düğme : Rüyada düğme ya da düğmeler görmek, eğer rakipleriniz tarafından tehdit altındaysanız dostlarınızın yardım edeceğini haber verir.

Düğüm : Rüyada düğüm ya da düğümler görmek, hayalkırıklıklarına ve iş konusundaki değişimlere işaret eder.

Dükkan : Rüyada bir dükkan görmek ya da dükkanda bulunmak iyi haberler alacağınızın işaretidir.

Dürbün : Rüyada dürbün kullanırsanız, pek yararınıza olmayan arkadaşlıklar kuracağınız düşünülür.

Düşman : Rüyada bir düşmanınızı görmek, iş konusundaki bütün güçlüklerin üstesinden gelerek başarıya ulaşacağınıza yorulur.
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
24 Haziran 2006       Mesaj #5
arwen - avatarı
Ziyaretçi
ECZANE


Rüyada bir eczaneye girmek hayatınızda ciddi değişiklikler olacak demektir. İlaçlarla dolu böyle bir yere girmek maceraya atılmak olarak ta yorumlanır. Bir eczaneye girip, ilaç almak erkekler için iftiraya uğramak anlamındadır. Genç bir kadın için ise, yabancı erkeklerle arkadaşlıklardan zarar geleceğine işarettir. Daha yaşlı kadınlar için sağlığın hafif hastalıklardan sonra düzeleceğine yorulur.


EDEBİYAT
Rüyada edebiyatla uğraşmak rüyayı görenin duygulu ve hassas bir kişi olduğuna ve iş yaşamında başarılı olacağına işaret eder.




EFLATUN


Rüyada eflatun renk görmek iyeye yorulmaz, genellikle bir hastalık ve sıkıntı.demektir.


EGLENCE


Büyük bir mutluluktan sonra tekrar eski halinize döneceksiniz demektir. Dedikodu olarak da yorulur.


EJDERHA


Ejderha benzer korkunç bir hayvan görmek, hasımlarınızı yenebileceğinize.işaret.eder.


EKMEK


Rüyada ekmek hayırdır. Rüyasında ekmek gören kişi çok kısa bir süre sonra muradına erecek, iş yaşamında başarılı olacak, bol para ve berekete kavuşacak demektir. Ekmek kabuğu kesmek çözümü çok zor bir sorunu çözümlemek demektir. Fırından yeni çıkmış ekmek görmek ya da kokusunu almak, para darlığından kurtulacağınıza işarettir.Buğday ekmeği görmek belirsiz olan önemli işler yoluna girecek demektir. Darı ekmeği biraz zorluk ve sıkıntıdan sonra refaha ulaşılacağına yorulur. Arpa ekmeği para durumunuzda beklenmedik bir miktarda artış işaretidir. Nohut ekmeği kazancınızda azalma olacağını ancak sağlığınızın iyiye gideceğini işaret eder. Çavdar ekmeği ruh sıkıntısından kurtulmak demektir. Yufka ekmeği büyük bir mutluluğa ulaşılacak anlamındadır. Ekmek kesmek: Bir işi sonuçlandırmak anlamına gelir.


EKŞİ


Rüyada ekşi bir şey yemek kötü bir havadis demektir.


ELBİSE ASKISI


Rüyada elbise askısı görmek, bekar kızlar için "kısmet", delikanlılar için.ise.sıkıntı.olarak.yorulur.


ELBİSE SİLMEK


Rüyada elbise silmek, kötü bir haber geleceği anlamındadır.


ELBİSE


Rüyada eski elbiseler görmek, sürekli varlık içinde olacağına yorulur. Rüyada fakirlere elbise dağıtmak, o rüyayı gören şahsın, çok önceden yaptığı sonradan unuttuğu bir iyiliğin karşılığını alacağı anlamındadır. Rüyada elbise veya kumaş satın almak, son zamanlarda yaptığınız yatırımların karşılığında çok az bir kar sağlanacağına yorumlanır. Şık ve pahalı elbiseler görmek ise, rüyayı görenin insanların dış görünüşüne çok fazla önem verdiğine, bu tutumundan vazgeçmesi gerektiğini haber verir. Lekeli elbise dedikodular ve sıkıntılar yaşanacağını belirtir. Yeşil renkli elbise yakın zamanda emellerinize kavuşacağınız anlamındadır. Yamalı elbise giydiğini gören kimsenin eline para geçer.


ELDİVEN


Rüyada eldiven giydiğini gören kişi kendine seçkin ortamlarda yer bulur demektir. Rüyada yeni bir eldiveni ilk defa giymek, maaşı yüksek bir işin yöneticisi olacağını bildirir. Yırtık veya kirli eldiven görmek, pek iyiye yorulmaz. Başkasına ait eldivenleri almak da pek hayırlı değildir. Eldiveninizi kaybettiğinizi görürseniz, sevdikleriniz sizi terk edecek demektir. Yeni eldivenler, zor günlerden sonra feraha kavuşmak.demektir.


ELEK


Rüyada elek göreni kişinin arkadaşları hakkında dedikodu yapacaklar demektir.


ELEKTRİKÇİ


Rüyada elektrikçi görmek, yakın zamanda çok para kazandıracak bir işe atılacağınız anlamındadır.


EL


Güzel eller, başarı ve ün kazanacağınıza, bir sanat koluyla uğraşılıyorsa başarılı olunacağına işarettir. Kuvvetli eller, o rüyayı gören kişinin işlerinde başarılar elde edeceğine üst kademelere çıkacağına işarettir. Rüyada görülen eller, o rüyayı gören şahsı işaret ediyorsa rüyayı gören bir süre önce bir dostuna kırılmış ve kırıldığı bu dostuyla uzlaşmaya çalışmalıdır demektir. Çirkin bakımsız eller, fakirlik ve hayal kırıklığı demektir.


Ellerindeki zinciri çıkaran iyi bir fırsat yakalar.



ELMA


Elma barışın, bolluğun, bereketin, ve paranın işaretçisidir. Rüyada elma görmek her işte şansınızın sizinle beraber olduğunu ifade eder. Elma ağacının altında dinlenmek sevgili ile mutlu bir evlilik yaparlar ve bu evlilik mutluluk getirir anlamındadır. Masa üzerinde elma görmek, çevreniz genişleyecek ve çevrenizden saygı göreceksiniz demektir. Elma yemek uygulamaya koyduğunuz planlarınızın olumlu sonuçlarını alacaksınız anlamındadır. Rüyada elmalı bir şey yemek bir müsabakada ilk üçe girmeye işarettir. Rüyada elma almak kar getirecek bir işe yatırım yapacağının haberidir. Rüyada ağaçtan düşen elmalar görmek önünüze çok sayıda güzel fırsat geleceğine işarettir. Ağaçta elma görmek, yakın zamanda güzel bir haber alacağınız anlamındadır. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleşmesini istediğiniz hayallerinin olamayacağını bildirir.


ELMAS


Rüyada elmas şansın iyi olduğuna yorulur. Elmas gören kadın ise varlıklı ve bilgili biriyle; erkek ise anlayışlı, duygusal biriyle evlenecek anlamındadır.


ENGEREK YILANI


Yılan iyiye yorulmaz. Hasımlarınız size bir komplo hazırlıyor demektir. .Adımlarınızı.dikkatli.atmanız.gerektiğine.işarettir.


ENGEL


Rüyada bir engelin aşılması, kişinin en büyük amacına muradına ermesi demektir. Tüm sorunlara karşı en sonunda başarılı olacağına yorumlanır.


ENKAZ


Rüyada herhangi bir çeşit enkaz görmek, pek iyiye yorulmaz. O rüyayı gören kişinin gireceği ve para yatıracağı işlere dikkat etmesi gerekir demektir.


ERİK


Rüyada erik görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır. Erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir.


ERKEK KARDEŞ


Rüyada erkek kardeş müjde almak demektir.


ERKEK


Rüyada erkek görmek hayra yorulur. Rüyada tanımadığınız bir erkek görmek doğru haber, ferahlık veren sözler, güzel bir iş fırsatı demektir. Rüyada tanınan bir erkek görüldüğünde onun adının anlamına da dikkat edilmelidir. Adının anlamına göre yorum değişir. Yakışıklı erkek iyi haber, sağlık, hakkıyla kazanç demektir.


ERKEK ÇOCUK


Rüyada erkek bir çocuk görmek, çevrenizde güvenebileceğiniz dostlara sahip olduğunuzu ve çevrenizde saygı göreceğinize yorulur.


EROİN


Rüyada eroin kullanıldığının görülmesi rüya sahibinin hayaller içinde olduğunu, ayaklarının yere basmadığını işaret eder.


ESANS


Esans veya güzel koku almak, onu seven birisinin aklının daima sizde olduğunu anlatır. Rüyada esans gibi güzel kokular sürmek, yakın bir gelecekte mutlu olacağınızı bildirir. Bir esans veya lavanta alınıyorsa, bu da evlilik müjdesidir. Evliler için.esans.mutluluk.rahatlık.demektir.


ESİR


Rüyada esir düştüğünü görmek, başkasının malında gözü bulunduğuna veya borcunu inkar ettiğine, yahut evlilikte mutsuz olacağına yorumlanır.


ESKİCİ


Rüyada eskici görmek, yakını tarafından dolandırılacağını anlatır.


EŞEK ARISI


Rüyada eşek arısı görmek, bir seyahate çıkılacağına işaret eder.


EŞKİYA


Rüyada eşkıya görmek, sizi destekleyen bir kişinin bu desteği sizden çekeceğini bildirir.


EŞEK


Anıran eşek, değersiz birinde azar işiteceğine işarettir. Eşeğe binmek yabancı memlekete yolculuk demektir. Eşeği kesmek kötü bir iş yapmaya işarettir.


EŞYA NAKLİ


Rüyada eşya nakli görmek hareket ve davranışlarının insanları rahatsız ettiği anlamındadır ve hal ve hareketlere dikkat etmesi gerektiğini bildirir.


ET


Rüyada et yemek, iyiye yorulmaz. Özellikle çiğ et daima kötüye yorumlanır. Bir kasapta asılı duran etler çevreyi de ilgilendiren sorundur.İnsan eti dedikodu olacağını bildirir. Rüyasında bir kasaptan et alan kimsenin sağlığı bozulacak demektir. Koyun eti sağlığın bozulacağını ve kötü olayların habercisidir. Kuş eti yemek isteklerin olacağına işaret eder. Kokmuş et çok kötü sayılır. Et yemekleri yemek kazancın helal olmadığının işaretidir.


ETİKET


Rüyada etiket görmek, rüyayı görenin gösterişe çok önem verdiğini bildirir.


EV


Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir. Hayatı boyunca güven içinde ve yaptıklarından zevk alacak demektir. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Karanlık ve pis ev sıkıntı anlamındadır. Dağ başında ev görmek yükselmenin, herkesten üstün duruma geçmenin haberidir.


EVLAT


Servete ve paraya işarettir. Kız evlat görmek; işlerinin iyi gideceğine,


EVLENMEK


Rüyada evlenen zengin olur diye yorumları.


EVLİYA


Rüyada melek, evliya gibi kutsal varlıklar görmek daima iyiye yorulur. Büyük mutluluk ve rahatlığı bildirir. Bu rüyalar dertlerin biteceği müjdeler. Rüyayı gören kimse maddi manevi güvene erer. Evliya rüyalarını kimseye söylememeniz yararlıdır. Evliya türbesi yakındaysa ziyaret etmelisiniz.


EVRAK


Genç bir erkeğin rüyada, evrak imzalaması; hüzne veya boş yere mektup yazmasına yorulur. Rüyayı göre şef veya amir ise rüyayı görenin güvenilmeyen bir memur olduğuna işarettir. Evrak lekeli ise, bir tuzak hazırlandığının haberidir.


EV YAPMAK


Rüyada ev yapmak, vaktin hoş geçmesine yorulur, Toprakla meşgul olmaya mal elde edileceğine işarettir. Camdan yapılmış ev görmek, hasımlarınızın tuzağına düşmek anlamındadır.


EZAN


Ezan sesi duymak, başarı sağlık ve mutluk anlamındadır.


EZİYET


Rüyada birine eziyet ettiğini gören kişi bir iyilik yapar anlamındadır. Rüyasında eziyete uğradığını gören kimse büyük iyilik bulur


Son düzenleyen GusinapsE; 25 Haziran 2006 15:25
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
24 Haziran 2006       Mesaj #6
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
FABRİKA:İnsanın, kendisini bir fabrikada çalışırken görmesi; "genç bir erkek için, başkalarının teşvik ve tahriki ile yapacağı işte pişman olacağını, genç bir kadın için; hediye olarak bir giyim eşyası alacağını ve pek hoşuna gideceğini, yaşlı bir insan için üzerine düştüğü bir işin iyi bir sonuca ulaşacağına işaret eder.

FABRİKATÖR: Rüyada bir fabrikatör görülmesi yeni bir iş girişiminde bulunulacağına işaret eder.

FAHİŞE: Rüyada bir ****** görmek, şansınızın büyük ölçüde açılacağına ve sizin herkes tarafından sevilen bir kişi olacağınıza işaret eder.

FAİZ
  • Faiz vermek: İstemeyerek günaha girileceğine,
  • Faizle para almak: Birisi tarafından kandırılacağınıza işaret eder.
FAKİR: Rüyada dilenen bir fakir görmek, asil davranışlarınızla herkesin gönlünü kazanacağınıza işaret eder.

FALA BAKMAK: Falcı görmek herhangi bir şeye inanılmaya, şüphelerden çekilmeye veya bilim için kendisine uymaya hakim bir kimseye işaret eder. Falcı batıl, hoş şeylerle aldanan ve aldatan, nefsine hakim olamayan, yalan söyleyen kimsedir. Rüyada kendisinin falcı olduğunu görmek; bu rüya bütün halk için hayırlıdır. Kahinlerin kendi tabirleriyle konuştuğunu görmesi, bu rüyayı gören kimsenin, dünyada boş şeylerle uğraşmasına, gurura ve aldanmasına işarettir.

FALCI:Rüyada falcı görmek, ufak tefek sıkıntılarınızı kısa süre içinde atlatarak feraha ulaşacağınıza işaret eder.

FANİLA: Rüyada fanila görmek karlı bir ticari girişimde bulunacağınıza, ancak bir kalp acısının da sizi beklediğine işaret sayılır.
FARE: Fare gizli bir düşmana işaret eder. Ölü fare, rüya sahibinin çok haşin ve hain bir düşmanı olduğuna bütün hareketlerini takip ederek ilk fırsatta onu yere vurmaya çalışacağına işarettir.

FARAŞ: Rüyasında faraş gören kimsenin gizlediği olaylar açığa çıkar. Ağzından laf kaçırır.

FASULYE: Rüyada fasulyeler görmek kötü şans ve kader anlamına gelir. Riskli işlere atılmadan önce iyi düşünün.

FERİBOT:Rüyada feribot görmek bulunduğunuz sosyal ortam içinde bazı hatalar yapacağınızı, ve eğer bu hatalarınız dolayısıyla özür dilemez ve gönül almazsanız arkadaşlarınızı kaybedebileceğinizi söyler.

FIÇI:Rüyada fıçı görmek size çok yakın birileri hakkında çok önemli bir karar almaya zorlacağınız anlamına gelir.

FINDIK: Rüyada fındıklar görmek, sosyal ve finansal konumunuza zarar verecek bazı tartışmalara girebileceğinizin habercisidir.

FIRTINA: Rüyanızda bir fırtınanın ortasında kaldıysanız, daha iyi bir gelecek sizi bekliyor demektir.

FİL: Rüyada fil görmek hayra yorulur ve keyfinizin yerine geleceğini simgeler.

FOTOĞRAF: Rüyada fotoğraflar görmek, hiç beklenmedik bir yerden gelecek bir yardımı alacağınız şeklinde tabir edilir.

FÜZE: Rüyada füze ya da roket görmek hayra yorulur, ve büyük servetleri simgeler.
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
24 Haziran 2006       Mesaj #7
arwen - avatarı
Ziyaretçi
GARAJ


Özel hayatta da düzen demektir.


GAZETE


Gazete daima iyi haber, ferahlık verecek söz olarak yorumlanır.Rüyasında bir gazete aldığını görmek kendisini ilgilendiren geleceği için önemli bir gerçeğe ulaşır.


GEBELİK


Gebelik rüyaları kötüye yorumlanır, sıkıntı demektir. Rüyasında gebe olduğunu gören kişi büyük sıkıntıyla karşılaşır. Ve bu sıkıntı kolay kolay bitmez demektir.


GECE


İş hayatınızda bazı sorunlar yaşayacaksınız. Canınız sıkılacak; fakat güçlü olmaya çalışın.


GELİN


Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır. Gelin neşe, huzur, güzel haber ve yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise evlilik olacağına işarettir. Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutlu olunacak, yırtık yada kirliyse sonu belirsiz bir evlilik olarak yorumlanır.


GEMİ


İçi aydınlık temiz bir gemi, iş yaşamında başarı demektir. Pis ve bakımsız gemi işlerin kötü olacağına işaret eder.bozulacağına işaret eder. Böyle bir gemiye binen kadının adı bir maceradan dolayı dedikoduya karışır. Bir erkekler ilgili bu rüya işle ilgili güçlüktür. Batan bir gemiden çıktığını gören kimse bir darlıktan kurtulur.


GEYİK


Rüyada dolaşan geyik görmek tanımadığınız insanların neden olacağı sorun demektir. Bir geyik yakaladığını gören kişi tanımadığı birinin sorununu çözer ve bundan dolayı kısmet alır demektir. Bir geyiği vurduğunu gören, kişi uzaktan alacağı bir habere çok üzülür anlamındadır. Geyiği seven veya okşayan biri tanımadığı biriyle macera yaşar demektir.


GİYSİ


Yırtılmış, eskimiş giysiler; tanımadığınız bir kişinin size kötülük yapacağı anlamındadır. Temiz ve yeni giysiler varlığın haberidir.


GONCA


Kısa sürede başarılı olup güzel bir yaşam süreceğiniz anlamındadır.


GÖBEK


Kocaman şişman bir göbek; ciddi sağlık sorunlarına ; güzel sağlıklı göbek iş yaşamındaki başarılara işarettir.


GÖÇ ETMEK


Göç ettiğinizi görmek, hastalanacağınız anlamına gelir. İş hayatında da bazı yanlış davranışlar yapacaksınız demektir.


GÖĞÜS


Şekli düzgün göğüs şans demektir. Şekilsiz göğüsler, aşk yaşamınızda hayal kırıklıkları yaşayacaksınız anlamındadır.


GÖKKÜŞAĞI


Mutluluğun ve başarının haberidir. Uğraştığınız her işte başarılı olacaksınız demektir.


GÖK


Rüyada gökyüzüne çıkmak, hüznü işaret eder. Eğer merdivenle çıkıyorsanız, bu, başarı ve şöhret sahibi olacağınız anlamına gelir.


GÖL


Sakin bir gölde sandalla gezmek, mutlu olacaksınız demektir. Mutluluğunuzu yakınınızdaki insanlarla paylaşacağınız anlamındadır. Kirli bir gölde gezmek, iş ve aşk yaşamınızda sıkıntılar yaşayacağınıza işaret eder.


GÖMÜLMEK


Eğer diri diri gömüldüğünüzü gördüyseniz, yakın zamanda ciddi bir hata yapacaksınız demektir.


GÖZLÜK


Etrafınızda bazı gerçek olmayan dostlarınız olduğunu bildirir.


GÖZ


Size zarar vermek isteyen bir kişinin sizi gözetlediğine haber verir.


GÖZYAŞI


Rüyada gözyaşı dökmek iyiye yorulur. Bu kimse bütün dertlerinden sıyrılarak rahata erer anlamındadır. Bu rüya sevinç ve mutluluk olarak da yorumlanabilir.


GÜÇ


Rüyasında kuvvetlendiğini gören kimse gerçek yaşamında da kuvvetli olacak demektir.


GÜLMEK


Kahkahalarla güldüğünüzü gördüyseniz, birçok yeni arkadaş sahibi olacaksınız ve uğraştığınız her işin başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir. Alaycı gülmek, sağlığın bozulmasına işaret eder.


GÜL


Rüyada gül iyiye yorulur. Yeni açan gül toplamak bir genç kız ise çok kısa bir süre sonra evlenir. Güllerin rengine göre rüyaların anlamları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde. Aynı şekilde gören kadın ise bereket , şöhret ve mutluluk olarak yorumlanır.


GÜMÜŞ


Rüyada gümüş görmek çok iyidir. Gümüş huzur, mutluluk, güzel haber ve hayırlı kısmet olarak yorumlanır. Gümüş para güzel sözdür. Hasta birisi rüyasında gümüş görürse kısa hastalığı iyi olur. Gümüş rüyası gören bekarsa iyi bir evlilik, evliyse bir çocuğa yorumlanır.


GÜNEŞ


Zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Güneşin batışını izlemek, bazı kararlar almadan önce iyice düşünmeniz gerektiğinin habercisidir.


GÜRÜLTÜ


Gürültülü yerde olmak, eğleneceğinizi umduğunuz bir aktiviteden


GÜVERCİN


Rüyada güvercin güzel bir haber demektir. Çiçeklerin arasına konan güvercin aşkla sevgiliyle ilgili haberdir geleceğini anlatır. Uçarak yaklaşan güvercin çok çabuk haber alacağınızı belirtir
Son düzenleyen GusinapsE; 25 Haziran 2006 15:26
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
24 Haziran 2006       Mesaj #8
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi

HABER : Güzel haberlerin, mutluluğun ve şansın habercisidir. Kötü haber ise uğursuzluğa işaret sayılır.

HALI : Zenginliğin ve bolluğun simgesidir. Zengin arkadaşlar edineceğiniz anlamına da gelir. Eğer bir halı üzerinde yürüdüğünüzü gördüyseniz, çok zengin ve mutlu olacaksınız.

HAMİLELİK : Hamile olduğunu görmek, mutsuz bir evlilik hayatı demektir. Rüyayı gören gerçek hayatta da hamileyse; bu, sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirecek, sağlıklı bir çocuk dünyaya getireceksiniz anlamındadır.

HANÇER : Düşmanlarınız olduğu anlamına gelir.

HAMAM : Rüyada bir hamam gördüyseniz, bu, sağlık için bulunduğunuz ortam ve kişilerden bir süreliğine uzaklaşacağınız anlamına gelir. Yeni arkadaşlıklar olarak da yorumlanabilir.

HAP : Pek çok sorumluluk üstlenecek, fakat gerektiği kadar ödüllendirilmeyeceğinizin işaretidir.

HAPİS : Bazı sorunlardan kurtulup sonunda mutlu olacağınız anlamına gelir.

HAPİSHANE : Uğursuzluk ve mutsuzluk demektir. Layık olmadığını düşündüğünüz bir kişiye bazı haklar vermeniz istenecek. Mantıklı düşünün ve bu konuda daha doğru kararlar vermeye çalışın. Hapishaneden birinin çıktığını görmek ise mutluluğun işaretidir.

HARABE : Harabe görmek pek iyi yorumlanmaz. Sevgililer arasında tartışmalara, hatta ayrılığa bile yorumlanır.

HAREM : Eğer rüyanızda bir harem kurduğunuzu görürseniz, boş işler için zaman harcayacaksınız demektir. Bir kadın kendini cariye olarak görürse, yasa dışı zevkler almaya ve evli erkeklerle birlikte olmaya yatkın olacak demektir.

HAŞERELER : Hastalık ve sıkıntılı bir durumu yansıtır. Bu durumdan kurtulmanız başarı getirecektir. Eğer kurtulmayı başaramazsanız bir hastalık haberi alabilirsiniz.

HAVA : Hava açık ve güneşliyse, şansınız artacak demektir. Hava parçalı bulutluysa duygusal hayatınızda başarılı olacaksınız. Eğer hava kapalı ve iç karartıcıysa, şanssızlık ve hastalık peşinizdedir.

HAVUÇ : Zengin ve sağlıklı bir yaşamın simgesidir. Havuç yemek, iyi kalpli bir insanla erken yaşta evlilik yapacağınızı haber verir.

HAYVANLAR : Bir sürü hayvan görmek, aşıklar için çok güzel bir anlam taşır çünkü bu rüya yakında gerçekleşecek olan bir düğünün habercisidir.

HAYVAN SESLERİ DUYMAK : Rüyada tavuk gıdaklaması ani bir ölüme ve hastalıklara yorulur. Eşek anırması, bir haber ya da bir armağan alacağınızı haber verir. Koyun, kuzu melemesi ise, işinizle ilgili yeni bir atama ya da sorumluluk alacağınız anlamı taşır.

HAYVAN UZUVLARI GÖRMEK : Rüyada görülen hayvan burnu, yeni ve tehlikeli bir devrenin başladığına işarettir. Kuş kanatları görmek, seyahatte olan bir sevdiğiniz için endişe duyduğunuza işarettir. Tavuk, horoz, kaz, ördek vb. kümes hayvanlarının kanatlarını görmek ise, tüm sıkıntıları aşacağınızın müjdecisidir. Hayvan kuyruğu kesmek ya da koparmak, talihsiz bir durumla karşılaşmak şeklinde yorumlanır. Yüzülmüş bir hayvan postu ya da hayvan postundan bir şey görmek, karlı bir iş alacağınıza işarettir.

HEDİYE : Birinden hediye almak; hayatınızda çok şanslı ve mutlu
olacağınız anlamındadır.

HEMŞİRE : Büyük bir sorununuzu çözebilmeniz için, başkalarının yardımına ve tavsiyelerine ihtiyacınız olacagına isarettir.

HIRS : Hırslı olmak, sağlık, para ve şansın habercisidir.

HIRSIZ : Bazı düşmanlarınız var. Eviniz soyulursa, bazı problemler yaşadıktan sonra amacınıza ulaşacaksınız. Bir hırsız olduğunuzu görürseniz, işleriniz alt üst olacak. Eğer hırsızı kovalıyor ve sonunda onu yakalıyorsanız, düşmanlarınıza karşı galip geleceksiniz.

HİNDİ : Rüyada hindi görmek, iş yaşamındaki büyük kazançlara işarettir. Bir hindiyi yiyorsanız, bu, güzel olayların müjdesini verir. Bir av hayvanı gibi hindiyi avladığınızı görmek ise, haksız yoldan elde edilen bir servet demektir.

HİZMETÇİ : Sıkıntılı günlerden sonra,maddi olarak rahata kavuşmak anlamına gelir.

HOROZ : Öten bir horoz görmek, yakında evleneceğinizi haber verir. Horoz dövüşü görmek ise, aile içinde bazı huzursuzluklardan dolayı taşınacağınız anlamına gelir. Ayrıca rakiplerinizle de tartışacaksınız. Horoz aynı zamanda şöhret ve başarıya da işaret eder. Sabah vakti horoz sesi duymak, güzellikle olarak yorumlanır.

HUBUBAT : Hububat görmek çok hayırlıdır. Hububat; bolluk,şans ve zenginliğin simgesidir.

HURMA : Hurma görmek veya yemek bolluk ve bereketin işaretidir.

HÜCRE : Önemli bir karar almanız gerekecek.
hülyaaa - avatarı
hülyaaa
Ziyaretçi
24 Haziran 2006       Mesaj #9
hülyaaa - avatarı
Ziyaretçi
IRGAT
Rüyasında terlemiş içinde ırgat gören bir kişinin, başına bir felaket gelebilir. Eğer rüyayı gören kişi ırgatın terini silerse, rahatlayacak demektir.

IRMAK
Rüyada büyük bir ırmağa düşmek; tehlike içinde olduğunuzu eğer çok uğraşılırsa kurtulursa rahata ereceğine eğer, ırmaktan çıkmazsa öleceğine yorumlanır. Durgun, temiz bir ırmak; bol kazancın, mutluluğun işaretidir. Kirli bir ırmak, etrafınızda kıskanç insanlar bulunduğuna bunlarla tartışacağınız anlamındadır.

ISLANMAK
İster yağmurda ister suda olsun iyice ıslanmak, başarısızlıklarla geçecek bir zamana, bu başarısızlıktan sonra mutluluğa ve güzel hayata işaret eder.

ISIRGAN
Güzel bir rüyadır. Rüyasında ısırgan görmek bahtın açık olacağına ve bol para kazanılacağına yorumlanır.

ISIRMAK
Rüyada ısırılmak, düşmanınızla karşı karşılaşacağınız ve bu hesaplaşmadan zarar göreceğinizi belirtir.

ISLIK
Rüyada gece ıslık çalmak, iyiye yorulmaz. Islık sesi işitmek, bazı üzücü haberler nedeniyle planlarınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız demektir. Kalın ıslık sesi, görenin yakınlarına hoşgörülü yaklaşması gerekir demektir. Tiz ıslık sesi, hiç beklemedik bir zamanda para kaybedeceğine yorulur.

ISTAKOZ
Rüyasında ıstakoz gören, kimse çeşitli sıkıntıların ardından refaha kavuşacak anlamındadır. Eğer ıstakoz canlı ise, elinize çok para geçecek demektir.

IŞIK
Rüyada ışık bir çok sıkıntıdan sonra refaha ve huzura kavuşmak anlamındadır. Işık bir gece yarısı görüldüyse, rüyayı gören bir çocuk sahibi olacak demektir. Güneş iyi bir gelecek anlamındadır. Ay ışığı hüzünlü ve acı bir durumu bildirir. Gaz lambasının ışığı eğlenmek ve güzel zaman geçirme imkanını anlatır. Mum ışığı dert demektir. Kibrit ışığı ise kısmet işaretidir.
Son düzenleyen GusinapsE; 25 Haziran 2006 15:27
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
24 Haziran 2006       Mesaj #10
arwen - avatarı
Ziyaretçi
İSTIFA ETMEK:


İşinizden istifa ettiğinizi gördüyseniz, iş yaşamınız için yeni girişimlerde bulunacak, fakat istediğinizi elde edemeyeceksiniz demektir. Başkalarının istifa etmesi, kötü haberler alacağınıza işarettir.


İBADET:


Bu rüyalar daima iyiye yorulur. Rüyada ibadet ettiğini gören kişi sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulur. Rüyada ibadet ederken görmek, ailenin mutlu yaşamı olacağına işarettir. Eski durumundan daha iyi durumu gelir.


İÇ ÇAMAŞIRI


Rüyada iç çamaşırı görmek çok değerli hediye demektir. İç çamaşırını çıkarmak ise, eğer dikkatli olunursa hafif atlatılacak hastalığa işarettir.


İÇMEK:


Hem iyiye hem de kötüye yorumlayan vardır. İyi yoruma göre kazancı; kötü yoruma göre ise hastalığı belirtir.


İÇKİ


Rüyada şerbet, şurup gibi alkolsüz içkiler genel olarak hayra yorumlanır. Ancak alkollü içkiler iyiye yorulmazlar.


İDAM


İnsan rüyasında idam edildiğini görürse, başarılı olacağına yorumlanır. Asılmak, fakirler için hayra işarettir. Zenginler için varlığın artacağı anlamındadır. Bekarlar için, evlilik işaretidir. Rüyada idam mahkumu olmak uzun ve şerefli yaşamak.demektir.


İDRAR


Rüyada idrarı tutamamak, malın ve paranın artacağına, mutlu havadis alacağınıza işarettir. Yol ortasında idrar yapmak hiç ummadığınız bir kişiden bir fenalık geleceğine yorulur. İdrar darlığı zamanla fakirleşeceğine işaret eder. Şişe içinde idrar, hastane ile ilgili bir durumu bildirir.


İFLAS


Rüyada iflas etmek çok kazançlı ve kârlı işlere atılacak, bunlardan birçok yara ve kazanç sağlayacak demektir.


İFTİRA


Rüyada bir iftiraya uğramak, beklenmedik bir haber almak demektir.


İĞNE


Rüyada iğne görmek, sağlığınıza daha fazla dikkati etmeniz gerektiğini işaret eder. Bazı dert ve şanssızlıklara uğrayacaksınız demektir.


İHANET


İhanete uğramak, genç bir erkek için, aşk acısı ya da iş nedeniyle sıkıntı demektir. Orta yaşta biri için yakınlarından birinin ihanetini fark edeceğine işarettir. Genç kız için dertli ve üzüntülü olacağına aşkı ile kavga edeceğine yorumlanır.


İHTİYAR


Rüyada kendini yaşlanmış görmek, ömrün uzun olacağına yorumlanır.


İHALE


Rüyada bir ihaleye katılmak, rüyayı görenin şansının aniden döndüğüne işlerinde.kötüleşmeye.yorulur.


İHRACAT


Bir kişinin rüyada kendisini ihracat yaparken görmesi, rüyayı görenin çok arzulu ve aşırı istekli bir kimse olduğunu Bu özelliğinin etrafındaki insanlara zarar verdiğini ve çevresindekileri kaybetmek üzere olduğunu ifade eder.


İHTİLAL


Rüyasında ihtilal olduğunu gören kimsenin ruh doktoruna görünmesi gerekir.


İHTİYAR ADAM


İhtiyar birinin elinden bir şey almak yaklaşan bir mutluluk işaretidir. Rüyasında ihtiyarlığını gören kimse uzun ömürlü olacak demektir.


İKİZ


Rüyada ikiz çocuğu olduğunu görmek işinizde küçük bir başarı kazanacağınıza yorumlanır.


İKSİR


Rüyada iksir, çok çalıştığınız için sağlığınızın bozulacağına işaret sayılır.


İLAÇ


Rüyada ilaç almak iyiye yorulur. Rüyada ilaç içmek sağlık durumunuzun iyi


olduğuna ve muradınıza ereceğinize yorumlanır. Tadı güzel olan bir ilaç almak, bazı sorunlarla karşılaşacak; fakat bu sorunları aşacaksınız demektir. İlaç imal etmek uzun süredir sonuç alamadığınız işlerin artık sonuca kavuşacağına işaret eder.



İLAHİ VARLIKLAR


Melek, evliya gibi ilahi varlıklar görmek iyiye yorumlanır


İLANI AŞK


Rüyada birisine ilanı aşk edildiğinin görülmesi, bir dosttan büyük yardım görüleceğine.yorulur.


İLKBAHAR


Rüyada ilkbahar mevsimini görmek iyiye yorumlanır. İlkbahar rüyası bereket.ve.bolluk.demektir. Rüyasında ilkbahar mevsimini gören kimse bir yıl boyunca mutlu ve huzurlu olur.


İLAN


Rüyada gazete, radyo, televizyon ilanı görmek, emeline kavuşmak ve yüklü miktarda para sahibi olmak anlamı taşır.


İMAM


Rüyasında imam gören kimse iş yaşamında yükselir, iyi bir makama sahip olur. Rüyasında imam olduğunu gören kimse çevresinin saygısını kazanacak, yüksek makama yükselecek demektir.


İMPARATOR


Rüyasında imparator gören kişinin şansı iyi olacak, bir şans oyunundan para gelecek demektir. Aynı zamanda iyi geçmeyecek bir yolculuğa çıkılacağını.bildirir.


İMPARATORİÇE


İş yaşamınızda başarılı olup yüksek bir makama yükseleceksiniz; fakat kibirli olmanız sizi başarısız kılacak demektir.


İMTİHAN


İmtihan.korkusu.yeni.bir.iş.girişimi.yorumlanır. İmtihanı başarmak, bir dertten kurtulmak, imtihanda başarısızlık, umulmadık iyi bir haber, imtihan etmek umulmadık kötü bir haber demektir.


İMZA


Rüyada imza atmak, iyi şeylere yorulur.Bu rüyayı gören kişi kısa süre içinde dertlerinden.kurtulacak.feraha.kavuşacak.demektir.


İNCİ


inci almak ilim ve fazilet sahibi olmak ve halk tarafından sevilmek demektir. Ağzına inci sokmak, dininin güzel olduğuna yorumlanır İnci görmek mutluluğa inci almak, başkanlığa seçilmeye işarettir. Buna karşılık rüya boynuna inci takan kız evlenir anlamındadır.. İncileri tek tek ipe dizen kişi mutluluk gözyaşı dökebilir


İNCİL


Rüyada İncil görmek Müslüman biri için hatalarına dikkat ederse para ve mutluluk demektir. Hıristiyan bir kimse bu rüyayı görürse zor günleri aşacağına, rahata kavuşacağına yorumlanır.


İNCİR AĞACI


Rüyada incir ağacı görmek iş yaşamında başarılı olmaya yorumlanır. İncir ağacı diken kimse yeni bir iş girişiminde bulunur.


İNAT


Rüyada inat veya inatçılıkla ilgili bir şey görmek, o rüyayı görenin işlerinde başarılı.olacağına.yorumlanır.


İNCİL


Rüyada İncil okuma dünya görüşünüzün yanlış olduğunu bildirir ve değiştirmeniz gerektiğini işaret eder.


İNCİR


Rüyada incir kısmet demektir. Fakat incirler kurtluysa bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.Mevsiminde incir yemek, güzel bir rüyadır. mutluluk, evlenmek olarak yorumlanır. Kuru incir, zenginliğin artacağına işaret eder.Rüyada kendisini incir yerken görmek, başınızdan aşk geçeceğine yorumlanır.


İNEK


Kadın için evlilik erkek için zenginlik anlamındadır. Rüyasında süt sağan kişi yeni işlere atılacak ve bol para kazanacak demektir. Rüyada süt içmek de içinde bulunduğunuz durumun daha iyi olacağını işaret eder.


İNFİLAK


Rüyada çok şiddetli bir patlama, yaşamınızda çok ciddi bir değişiklik olacağına.yorulur.


İNSAN


Rüyasında tanımadığı bir kişiyi gören insan işlerinde birisinin yardımını alacak demektir. Rüyada insan eti yemek de hareketlerinize dikkat etmelisiniz; aksi taktirde çok zarar göreceksiniz anlamındadır.


İNTİHAR


İntihar gençlik çağının dertli, yaşlılığın rahat olacağına işarettir. İntihar görmek, sıkıntılı habere yorulur. İntihara kalkışmak, bir aşk haberine işaret eder. İntihar ettiğinizi gördüyseniz, bu, yakında çeşitli tersliklerle karşılaşacağınız demektir.


İP


Rüyada ip görülmesi, uzun ömrü işaret eder, iyi haberler haber verir. Kalın ip, dertli günler geçireceksiniz demektir. Özellikle aşk yaşamınızda karmaşıklık yaşayacaksınız anlamındadır.


İPEK BÖCEĞİ


rüyada ipek böceği görmek güzel ve çalışkan birisiyle evlenmek anlamındadır. İpek böceğinin öldüğünü görmek, sıkıntılı ve acı bir dönem geçireceğinize işaret eder.


İPEK


Rüyada ipek görmek çok iyi sayılır. İpek saflık, iyi niyet, yükselme, başarı olarak yorumlanır. Saf ipek görmek, iyi bir habere işarettir. İpek iplik, uzaktaki bir tanıdığın ziyaret olasılığına yorulur. İpek iç çamaşırı, kısa zamanda geçecek dertli günlere.işarettir.


İRİN


Rüyada vücutta irin çıkması bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır. Vücuttan irinin aktığını gören kişinin bütün sıkıntılarından sıyrılacağına ve rahata kavuşacağına işaret eder.


İRMİK


Ölüm.haberi.alınacağına.yorumlanır.


İSKAMBİL


İskambil kağıdı oynayan bir kimsenin işlerinde hile vardır. Para için oynamak, maddi dertlere yorumlanır.Rüyada para kazanmak için değil de eğlence amacıyla iskambil oynuyorsanız muradınıza ereceksiniz demektir.


İSKELE


Rüyasında iskele gören kimsenin işleri düzene iyi olacak demektir. İskelenin yıkıldığını görmek işlerinizin bozulacağına ve sıkıntıya düşeceğinize işaret eder.


İSKELET


İskelet görmek, her genç için, gizli bir tehlikeye; yaşlı insanlar için, bir tuzağa yorumlanır.


İSKEMLE


Rüyada iskemle gören kişi eğer erkekse, o kişinin işlerinizin güzel gideceğine ve tatile çıkmaya işarettir. Eğer aynı rüyayı bir kadın görürse yakında evleneceğine yorumlanır.


İSPİRTO


Rüyada ispirto gören kişi boşuna vakit geçiriyor demektir.


İSTASYON


Rüyasında istasyon gören kimsenin planlarını bir süre daha ertelemesi gerekir; çünkü ortam uygun değil demektir.


İSTİRİDYE


Rüyada istiridye veya midye görmek, çevresi geniş bir kimseyle tanışacağınızı ve bu olay sonrasında yaşam şeklinizde iyi değişiklikler olacağını gösterir.


İSKARPİN


Yeni iskarpin görmek, bolluk ve bereket haberidir. Eski iskarpin, bir dostun ihanetini işaret eder. Patlak iskarpin, sonucunda başarı sağlanacağını anlatır. Siyah iskarpin, bir düğün olacağının işaretidir.


İSYAN


Rüyada bir isyanı görmek, rüyayı görenin kısa zamanda arkadaşlarının kendisi hakkında yaptığı dedikodulardan haberdar olacağına yorumlanır. İsyan


İŞ


Rüyada kendisini bir iş yerinde çalışıyor görmek maddi sıkıntıya düşüleceğine yorumlanır.


İŞARET


Rüyada kendinizi birilerine işaret verirken görmek, girişeceğiniz yeni işlerde yakın arkadaşlarından yardım alınacağına yorumlanır.


İŞÇİ


Çevresine karşı saygınlığı ve güveni kaybetme olasılığı ver anlamındadır.


İŞKEMBE


Rüyasında işkembe gören kişinin arkasından dedikodu yapılıyor demektir. İşkembe yediğinin görülmesi de iş yaşamınızda emeğinizin karşılığı alarak terfii edeceğinize yorumlanır.


İŞKEMBE ÇORBASI


Rüyada işkembe çorbası içmek, iş yaşamı nedeniyle çok yorgun olduğu anlamına gelir.


İŞKENCE


Rüyada İşkence gören refaha, huzura ulaşacak demektir. işkence yaptığını gören ise sorunlu zaman geçirecek anlamındadır.


İTFAİYE


Rüyada itfaiye görmek iyiye yorulur. İtfaiye aracının gelmesi önemli insandan yardım görecek demektir. İtfaiye aracından su sıkıldığını görmek önemli göreve gelmek anlamındadır.


İTİRAF


Rüyada gizli bir şeyi itiraf etmek iyice incelemeden bir anlaşma yapmak demektir. Bazı kararlar verirken dikkatli olmalısınız anlamındadır.


İTİRAZ


Rüyasında bir şeye itiraz eden kimse iş yaşamında kendisine hazırlanan bir komployla karşı karşıya demektir.


İZ


Rüyada bir izi takip etmek, yeni işlere atılacağınızı işaret eder.


İZCİ


Rüyasında izci olduğunu gören kimse kalabalık bir toplulukla yolculuğa çıkacak demektir.


İZİN


Bir yerden izin aldığını görmek çok zor bir döneme girdiğinizi ve daha fazla çalışırsanız üstesinden geleceksiniz demektir.


Son düzenleyen GusinapsE; 25 Haziran 2006 15:28

Benzer Konular

8 Ocak 2013 / NeutralizeR Rüya Tabirleri
23 Kasım 2007 / kompetankedi Müslümanlık/İslamiyet
10 Mayıs 2015 / ThinkerBeLL Rüya Tabirleri