Arama

Rüya Tabirleri - Sayfa 3

Güncelleme: 8 Şubat 2013 Gösterim: 131.060 Cevap: 42
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
30 Haziran 2006       Mesaj #21
arwen - avatarı
Ziyaretçi
UÇAK
Havalanan uçakta olduğunu görmek, isteyerek hayatında değişiklik yapacak demektir. Rüyada uçak, yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak şeklinde yorumlanır.

Sponsorlu Bağlantılar
UÇURUM
Kötü ve acı haberler alabileceğinizi işaret eder. Uçuruma düştüğünü görmek, evliliğinizin kötüye gideceğine yorumlanır.

UÇURTMA
Rüyada uçurtma, hiç beklemediğiniz bir zamanda, hiç beklemediğiniz yerden haberler alacağınıza yorumlanır. Bir yerde duran uçurtmalar, henüz yola çıkmamış haber demektir. Uçurtma uçurmak çevresindeki insanları etkileyecek, itibar kazanacak anlamındadır. Uçurtmanın yere düştüğünü görmek yalan habere yorumlanır.

UD
Rüyada ud çalmak geçmiş yaşadığınız olayların hafızanızdan çıkmadığına yorumlanır.

UĞURBOCEĞİ
Rüyada uğurböceğini uçarken görmek, çok güzel, mutluluk verecek bir haber almak demektir. Uğur böceğinin üstüne konduğunu görmek problemlerine çözüm bulacak ve mutlu alacak demektir. Uğurböceğini öldürmek uğursuzluğa yorumlanır.

ULUMAK
Rüyada uluma sesi duymak, çok kötü bir hastalığa tutularak, sıkıntılı günler geçireceksiniz demektir.

UN
Rüyada un çok para kazanmak ve zengin olmak demektir. Un dolu çuvallar görmek, hiç emek harcamadan zengin olmak demektir. Üstü başı una bulandığını görmek istediğiniz şeylere sahip olacağınıza yorumlanır. an istediklerini alır.

UR
Rüyada ur görmek, iş hayatınızda büyük sorunlarla karşılaşacaksınız demektir.

URGAN
Rüyada urgan görmek,kötü ve üzüntü verici bir haberin alınacağına yorumlanır.

USTURA
Rüyada ustura gören kişinin erkek çocuğu olacağına yorumlanır. Ayrıca ustura, kin tutmaya, üzüntü ve acı verecek demektir.

UTANMAK
Rüyada utandığını görmek, beklemediğiniz bir haberin sizi çok mutlu edeceğine işarettir. Başkalarının utandığını görmek, çevresindeki insanlarla ilgili güzel sözler duyar.

UYKU İLACI
Rüyada uyku ilacı içmek, yaşadığınız sıkıntılı günlerin sonunda mutlaka rahata ve huzura kavuşacağınıza yorumlanır.

UYUMAK
Rüyada uyuduğunuzu görmek,, sevdiğiniz insanlarla beraber mutlu ve huzur içinde uyumak demektir. Kötü bir ortamda uyumak, sağlığınızın bozulacağına ve tartışmalar yaşayacağınıza yorumlanır.

UYUŞTURUCU
Rüyasında uyuşturucu kullanmak dedikodunuzun yapılacağına ve iftiraya uğrayacağınıza işaret eder.

UYUZ
İşleriniz çok iyi olacak, çok para kazanacaksınız demektir.

UZAY
Uzaya gittiğini görmek, rüyayı gören kimsenin yeni olaylara şahit olacağına işarettir. Bu rüyayı görenin güveni ve inancı artar

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
1 Temmuz 2006       Mesaj #22
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
ÜCRET:Rüyada birisine bir iş karşılığı ücret ödemek; bir hayır işleyeceğinize, birinden iş karşılığında ücret almaksa; kazancınızın düzeleceğine işarettir.

Sponsorlu Bağlantılar
ÜNİFORMA: Üniforma ile ilgili rüyalar, saadete ve iş hayatında başarılara işarettir.

ÜRPERME: Rüyada ürperdiğinizi görmek, hafif bir rahatsızlığın başlangıcı sayılır.

ÜNİVERSİTE: Rüyada bir üniversitede ders veya konferansı dinlerken görülmesi, durumunun pek yakında düzeleceğine işarettir.

ÜŞÜMEK: Rüyada genç bir erkeğin üşümesi; hayatta başarısına engel olan sebepleri başkalarında değil, bizzat kendisinde olduğuna, tecrübeli bir yaşta ise; eskiden yaptığı bir hatanın meydana çıkmasına, zeka ve ince düşüncesiyle bunu hal yoluna koyacağına, evli kadınlar için; hafif bir kaza atlatacağına işarettir.

ÜZÜM: Rüyada görülen yaş üzüm, en güzel rızıktır, topluca mala erişilmesine, siyah üzüm sıkıntı; tasa ve hastalığa, beyaz üzüm; hayır ve şifaya işarettir.

ÜTÜ: Sıcak ütü görmek, çok zeki olduğunuza, ancak zekanıza gereğinden fanla güvenip bu nedenle zarar göreceğinize; terzi ütüsü, hayırlı bir habere; herhangi birşeyi ütülemek, işlerin düzeleceğine işarettir.

ÜVEY: Rüyada üvey anne, baba ya da kardeş görmek, can sıkıcı bir haber alacağınıza işarettir.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Temmuz 2006       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Karabasan Nedir ?


Karabasan'ın tıp dünyasındaki karşılığı nedir?
Tıptaki adı uyku felcidir. İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar. Hiçbir kasları çalışmaz. Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik. Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık. Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz. Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur. Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni; uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır.


venüsün_kızı - avatarı
venüsün_kızı
Ziyaretçi
1 Temmuz 2006       Mesaj #24
venüsün_kızı - avatarı
Ziyaretçi
V harfi rüya yorumlarıVADİ: Rüyada yeşil vadi görmek, yaşantınızın mutlu bir şekilde sürmeye devam edeceğinize işarettir.

VAGON:Rüyada vagon görmek, bir seyahate çıkacağınıza işarettir. Ayrıca bir kimse kömür dolu vagon görürse, onun zengin olmasına; başka birşey ile dolu ise, birbirini izleyen güçlük ve sıkıntıya; içi boş vagon ise, ücreti veya kazancı az bir işe yorumlanır.

VAHA: Rüyada vaha görmek, sıkıntılı günleri artık çok gerilerde bırakıp rahata kavuşacağınızı gösterir.

VAHİY: Rüyada meleklerden biri aracılığıyla kendisine veya bir başkasına vahiy indiğini görmek; hayra, iyi habere ve Allah'ın lütfuna işarettir.

VARİL: Rüyada varil görmek, bolluğa ve ucuzluğa işarettir.

VAMPİR: Rüyada vampir görmek, bir yakınınızn sizi fena halde istismar ettiğine işarettir.

VAZO: Rüyada vazo görmek, kötü haber işareti olarak kabul edilir.

VATAN: Rüyada insanın kendi vatanını görmesi, genellikle hayra işarettir.

VEBA: Rüyada veba hastalığı ile ilgili şeyler görmek, bugünlerde büyük bir maddi sıkıntı içine düşeceğinizi gösterir.

VEREM: Verem ile ilgili rüyalar, genellikle hayra yorulmaz, iç sıkıntısına işarettir.

VİNÇ: Rüyada vinç görmek, son zamanlarda sıkıntı içinde bulunduğunuza ve ağır bir borcun altına gireceğinizi gösterir.

VİSKİ: Rüyada viski içilmesi, zenginliğe ve sağlık durumunun eğer bozuksa düzeleceğine işarettir.

VİTAMİN: Rüyada vitaminli ilaçlar içmek, sağlık durumunuza dikkat edilmesi gerektiğini gösterir.

VİTRİN: Rüyada vitrin görmek, fazla gösterişin rüyayı göreni gülünç duruma düşürdüğünün işaretidir.

VİZE: Rüyada vize alındığını görmek, yakın bir dostunuzun yardımı sayesinde içinde bulunduğunuz sıkıntıdan artık kurtulacağınıza işarettir.

VOTKA: Rüyada votka içtiğinizi görmek, elinize geçen fırsatları iyi değerlendirmeniz ve çok çalışmanız gerektiğine işarettir.

VİŞNE: Rüyada tatlı vişne helal rızka; ekşi vişne ise haram mal ve nimete işarettir
Son düzenleyen Hi-LaL; 12 Eylül 2006 22:51
DefectEd - avatarı
DefectEd
Ziyaretçi
1 Temmuz 2006       Mesaj #25
DefectEd - avatarı
Ziyaretçi
YABAN KEÇİSİ
Rüyada yaban keçisi görmek, kötü bir kadınla, yasak ilişkiye girecek ve mutsuz olacak demektir.;Rüyada görülen keçinin sağlıklı ve irice olması çok para kazanacağına ve servet sahibi olacağına yorumlan. Keçi hasta ve zayıf ise fakir olacağına yorumlanır.

YABAN ÖRDEĞİ
Rüyada yaban ördeği görmek veya satın almak, çok mutlu olacağınız bir davete katılacağınıza yorumlanır. Yaban ördeğinin pişirmek kimsenin çok para kazanacağına ve servet sahibi olunacağına yorumlanır.

YABANCI
Rüyada yeni biri ile tanışmak, yeni bir iş olanağı yakalamak olarak yorumlanır. Rüyada bir yabancı görmek, çok yakında sevdiği biriyle karşılaşır demektir. Yabancıdan bir şey aldığını görmek iyiye yorulur. Yabancıya bir şey verdiğini görmek kötüye yorulur, zarar edeceğinize yorumlanır.

YAĞ
Rüyada yağ görmek, büyük bir saadete doğru emin adımlarla ilerlemekte olduğunuza yorumlanır Hem kendi hem başka insanların yaşamlarını kontrol altına almış bir insana yorumlanır. Bol miktarda sıvı yağ, mutluluğun haberidir.

YAGMUR
Rüyada yağmur görmek daima iyiye yorumlanır. Yağmurda yürümek, sıkıntılarından ve hastalığından sıyrılmak demektir. Bu rüyayı gören kişi İşsizse çok güzel bir iş bulacağına yorumlanır. Para derdi varsa gelecekte para sıkıntısı çekmeyeceğine, aşıksa sevgilisine kavuşacağına yorumlanır.

YAĞMURLUK
Rüyada yağmurluk görmek, daha önce tanışmadığınız bir kimsenin işlerinizde büyük yardımı olacak anlamındadır.

YAHUDİ
Rüyada Yahudi ile konuşurken görmesi, o kimsenin dini görevlerini yerine getirmediğine, dinden çıkacağına yorumlanır.

YAKA
Rüyada yaka görmek, bol paraya ve iş girişimlerinin başarıya ulaşacağına işaret eder. Yakanın sarkık ve buruşuk olduğunu görmek işlerde zarara yorumlanır.

YAKMAK
Rüyada bir şey yakmak servet sahibi olmak demektir. Fakat eşya yanmaz da rengi kararırsa bu derde yorumlanır.

YAKUT
Rüyada yakut görmek ferahlık, mutluluk, sağlık ve güzel yaşama yorumlanır. Kendisine yakut bir yüzük alması evlat sahibi olmasına yorumlanır.

YALAK
Yeni bir aşk yaşayacağınıza işaret eder.

YALAN
Rüyada yalan iyi sayılmaz. Yalan söylediğini görmek düşünmeden yaptığınız işler yüzünden hem kendinize hem de etrafınızdakilere zarar vereceksiniz demektir.

YALDIZ
Rüyasında yaldız gören kimsenin hareketlerine dikkat etmediği taktirde çevrenizdekilere zarar veriyorsunuz demektir.

YALI: Rüyada yalı görmek, emellerine ulaşacağına yorumlanır.
YAMA
Rüyada yama gören kimse bir sorunun üstesinden geleceksiniz demektir.

YAMYAM
Rüyada yamyam görmek, doğru ve iyi niyetli yeni insanlarla tanışacağınıza yorumlanır.

YANAK
İnsanın rüyada yanağını görmesi, bolluğa, hayra ve refaha yorumlanır

YANARDAĞ
Rüyada yanardağın patladığını görmek, genç bir erkek için, yeni tanıştığı birisiyle aşk yaşayacağına ama bu aşkın mutluluk getirmeyeceğine yorumlanır. Bu rüya orta yaşlı biri için, gönülsüz olarak çevresinin değişeceğine işaret eder. Genç bir kadın için ise, çok seveceği iyi fakat iyi huylu olmayan birisiyle evleneceğine yorumlanır. Bir yanardağın gürültüyle faaliyete geçmesi önemli birisiyle bir sorun hakkında görüşme yapmak demektir.

YANGIN
Yangın rüyaları birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada bir konağın yandığını görmek, uzaktan sizi tedirgin edecek haber alacağınıza yorumlanır. Kendi evinin yandığını görürse, işlerinde büyük zarar edecek ve sağlığı bozulacak demektir. Eşyalarının yandığını gören kişinin el attığı her işte başarılı olacağına yorumlanır. Yanan şeyden sadece beyaz dumanlar çıkıyorsa, bu herkesi ilgilendiren bir olaydır. Kara duman çıkıyorsa, büyük derttir. Yangında sadece alev gözükmesi, zengin olunacağına yorumlanır.

YANKESİCİ
Yankesici tarafından soyulduğunu gören kimsenin harekelerine çeki düzen vermesi gerektiğini belirtir.

YANKI
Rüyada sesinin yankılandığını duyan kimse zor günler geçirecek ve bu zorluklar onu çok üzecek demektir. Bu rüyayı gören kimsenin kararlar alırken daha dikkatli olmalısınız demektir.duysanız, zor günler geçireceksiniz. Özellikle önemli konularda acele karar vermekten kaçının.

YAPRAK
Yeşil yaprak murada ermek anlamındadır. Sararmış, kurumuş, bir yaprak hayal kırıklığı yaşamak demektir. Bir ağacın, dalın yapraklanması, istediğiniz şeylerin olacağını işaret eder.

YARA
Rüyada yara genel olarak para kazanmak zengin olmak sayılır. Rüyada bir erkek kendisini yaralamış gördüyse yakınları onu hatalı işlere atılmaktan kurtaracaklar demektir. Rüyayı bir kadın görüyorsa, sevgilisi veya kocası tarafından aldatıldığına işaret eder.

YARASA
Rüyada yarasa görmek, aslında kötü şansa, hastalığa yakalanmaya ve tehlikeye yorumlanır. Ancak yarasa görmek amacınıza ulaşmak için çok emek harcamanız gerekir şeklinde de yorumlanabilir. Rüyada yarasa görmek, kötü işlere atılmaya ve yaşamda kötü değişiklikler yapmaya yorumlanır. Beyaz yarasa ölüme yorulur.

YARDIM
Birine yardım etmek, iş hayatında yükselip, hep çıkmak istediğiniz makama ulaşacağınızı işaret eder. Eğer rüyanızda size yardım ediliyorsa, gerçek yaşamda da bir iyi arkadaşınız size yardım edecek demektir.

YAS
Rüyasında yas tuttuğunu gören kimse sıkıntı ve dertlerinizden kurtulacak, rahat bir döneme girecek demektir.

YASTIK
Rüyada yastık görmek, genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir. Orta yaşlı bir erkek için bu rüya çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkmak anlamındadır. Bekar bir kadın için rüyada yastık görmek için parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır. Evli bir kadın içinse bu rüya çok iyi bir arkadaş sahibi olamaya yorumlanır.

YATAK
Rüyada yatak görmek, yeni bir aşk macerasına atılacağına yorumlanır. Genelde yatak rüyası görmek yola çıkmak anlamındadır. Temiz bir yatak görmek, güzel ve eğlenceli bir tatile çıkacak demektir. Rüyada eve yatak almak rüyayı gören bekarsa, istediği kimseyle evleneceğine yorumlanır. Yatağını satan veya atan kişi eşinden istifa eder demektir.

YATAKHANE
Etrafınızda işinizdeki başarıları kıskanan insanların bulunduğunu işaret eder.

YAY
Sağlığınızın düzeleceğini bildirir. Eğer sağlığınıza dikkat ederseniz bir daha ciddi bir hastalık geçirmeyeceksiniz demektir.

YAYLA
Rüyada yayla görmek işinizi değiştireceğinize işaret eder.

YAZAR
Rüyada yazar olduğunu gören kimsenin işleri düzelecek, şansı açık olacak demektir.

YAZI
Rüyada yazı yazmak sahtekar bir kimsenin etrafınızda olduğuna ve size zarar verecek komplolar kurduğuna işaret eder.

YELEK
Rüyada yelek görmek, dertlerle uğraşmak anlamına gelir.

YELPAZE
Rüyada yelpaze rahata, sıkıntıdan ve kavgadan kurtuluşa, yoksulluktan varlığa yorumlanır.

YEMEK
Tek başına yemek yemek , kötü bir haber alacağınıza yorumlanır. Hareketlerinize dikkat etmeniz gerektiğini de belirtir. Birçok insanla yemek yediğinizi gördüyseniz, bolluğun ve refahın habercisidir. Kazanç elde edip, kazancınızı başka insanlarla paylaşacaksınız.

YEMEK PİŞİRMEK
Rüyada yemek pişirmek, istediklerine kavuşmaya yorumlanır.

YEMİN
Rüyada yemin ettiğini görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize yorumlanır.

YENGEÇ
Rüyada yengeç görmek, sert tutumlu, geçimi zor birine yorumlanır.

YER ALTI
Rüyada yeraltında olduğunu görmek, bir konuyu olduğundan çok büyüttüğünüzü bildirir.

YETİM
Rüyada yetim biri görmek, düşünmeden yaptığınız hareketler nedeniyle çevrenizdeki insanlara zarar verir demektir.

YIKANMAK
Rüyada yıkanmak, hastalık ve dertlerden sıyrılmaya, kulak yıkamak güzel, hayırlı haberler almaya yorumlanır.

YIKMAK
Bir evin yıkıldığını görmek, o kişinin öleceğine, eski bir evin yıkıldığını görmek, dert ve üzüntüye yorumlanır. Rüyayı kadının evin tavanının yıkıldığını görmesi, kocasının ölümüne yorumlanır.

YILAN
Rüyada yılan görmek her türlü düşman demektir. Çok zehirli oldukları bilinen engerek, kobra, gibi yılanları görmek çok daha da tehlikeli düşman demektir. Rüyada yılanı evde görmek düşmanın size kötülük yapacağına yorumlanır. Bu rüya karı:kocanın kavga etmesine işaret eder.

YILAN BALIĞI
Rüyada yılan balığı görmek,etrafınızdaki kimselerin sizi kıskanacağına işaret eder.

YILBAŞI
Yılbaşı ile ilgili rüyalar evlenmeye ve aşka yorumlanır.

YILDIRIM
Rüyada yıldırımın eve düşmesi, evdekilerin zor, sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorumlanır. Size yıldırım düştüğünü görmek, çok önemli bir hastalığa yakalanacağınızı belirtir.

YILDIZ
Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin , mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir.

YOĞURT
Rüyada yoğurt görmek, yemek, zengin olmak ve uzun yaşamak demektir.

YOKUŞ
Bir kimse rüyada bir yokuşu çıkıyorsa, olaylar karşısında daha güçlü olmalı, ve güçlüklere dayanmalı demektir.

YOL
Rüyada dar veya taşlı yolda yürümek, bazı kavgaların başınızdan geçeceğine işaret eder. Kenarları çiçekli bir yol görmekse, aşk yaşamınızda güzel bir ilişkiye başlayacaksınız demektir.

YOLCULUK
Yolculuğa çıktığını görmek ve ya da arsa alacağınıza işarettir. Deniz yolculuğuna çıkmak, muradınıza ereceğinizi bildirir.

YONCA
Rüyada yonca görmek, çok güzel bir paraya kavuşmaya yorumlanır. Yonca bulmak hayal kırıklığı yaşayacağınıza yorumlanır. Rüyasında yonca tarlasında yürüyen gören genç bir erkek hayatında başarı kazanmak için harekete geçeceğine işaret eder. Evli kadınlar için yeni bir eve taşınmaya yorumlanır.Orta yaşlı kimse için işlerinde çok başarı kazanacağına ve yükseleceğine yorumlanır. Genç kızlar için bu rüya evliliğe işaret eder.

YORGAN
Rüyada yorgan gören kişi mutlu olacak demektir. Akıllıca davranmak rahat bir geleceğe sahip olmanızı sağlayacak demektir. yorumlanır.

YOSUN
Rüyada yosun görmek, gereksiz işlerle uğraşarak, vaktinizi boşa harcadığınıza, daha önemli işlerle meşgul olmanız gerektiğine yorumlanır. Bu rüyayı genç kız görürse ilerde çok mutlu olacağına işarettir. Kadınlar görmüşse, uzun süredir görmediği bir arkadaşıyla karşılaşacağına yorumlanır.

YUFKA
Rüyada yufka görmek çektiğiniz sıkıntılardan kurtulacağınıza ve rahat ve huzurlu bir hayat göstereceğinize işaret eder.

YULAF
Rüyada yulaf görmek, beklenmedik miktarda para kazanmak demektir.

YULAR: Rüyada yular görmek, birisinden pahalı bir hediye alacağınızı belirtir.
YUMURTA
Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder.

YUMAK
Rüyasında yumak gören kimsenin işleri daha da karışacak demektir.

YUMRUK
Daha önce size kötülüğü dokunan bir insandan intikamınızı alacağınıza işaret eder.

YUNUS
Rüyada yunus balığı görmek, mutlu ve huzurlu bir evlilik yapacağınıza işaret eder.

YUVA
Rüyada bir kuş yuvası görmek, aile yaşamında huzura yorumlanır. Bekar biri bu rüyayı görürse, yakında güzel bir evlilik yapacağına yorumlanır.

YÜK
Rüyasında yük taşıyan bir kişi yüksek bir makama yükselir anlamındadır.

YÜN
Rüyada yün görmek, helal yoldan para kazanacağınıza işaret eder. Yün doldurmak, yakında evlilik yapacağınıza işaret eder.

YÜRÜMEK
Düz ve doğru bir yolda yürüdüğünü görmek o kişi hayatında çok olumlu değişiklikler yapacağını belirtir. Başı önde eğerek yürümek, ömrünün uzun olacağına yorumlanır. Yağmur altında yürümek, ihtiyarlığında çok rahat ve mutlu bir yaşantı süreceğine işaret eder.

YÜZMEK
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.

YÜZÜK
Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
1 Temmuz 2006       Mesaj #26
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
ZABITA: Zabıta ile ilgili her türlü rüya basınızın derde girebileceğine işarettir.

ZAMBAK: Rüyada zambak görmek işlerinizin hızla düzeleceğine işarettir.

ZAKKUM: Rüyada zakkum görmek, acı ve üzüntü verici bir haber ile karşı karşıya kalınacağının habercisidir.

ZAR: Rüyada zar oynayıp kazanmak aldatıcı bir kazanç olduğundan haram ve para kaybına işarettir.

ZARF: Rüyada kağıt zarf görmek, önemli bir sırrı öğrenmeye; içine her hangi bir kağıt koymak üstünlük ve öncülük anlamına gelir.

ZEHİR: Rüyada herhangi bir zehir içerek öldüğünü hissetmesi, onun hayatında hoşa gitmeyen bir değişiklik olacağına; zehirlenmekten kurtulmuşsa hayatının rahat ve huzur içinde geçeceğine; birisi başkasını zehirlediğini görürse, bir zorluk altında kalacağı ve bundan sonra kurtulacağına işarettir.

ZENGİN: Rüyada zengin birini görmek sıkıntı içinde bulunduğunuzu gösterir.

ZERDALİ: Rüyada zerdali görmek, tatlı bir haberin habercisi olarak yorumlanır.

ZENCİ: Rüyada zenci görmek, orta yaşta ise durumunda acele bir değişikliğe; genç bir kadın için yabancı memleketten sevineceği habere, yaşlılar için kaçırılmayacak fırsata işarettir.

ZİNCİR: Rüyada zincir görmek, kuvvet bulmaya; bekar ise evlenmeye; gurbette ise yurduna dönmeye; boynunda zincir görmek, çok kötü bir söz işitmeye; bütün zincir ve bağlardan kurtulmuş görmek ise iyiliğe ve rahatlığa işarettir.

ZİL: Rüyada kapı zili veya okul zili gibi zil sesi duymak iyi bir işarettir. Genç bir erkek için daha yüksek bir mevkie terfi edeceğine; tecrübeli yaştaysa halinden daha iyi bir değişikliğe; bekar bir kız için mutlu bir evlenmeye; evliyse geleceği parlak bir oğlan çocuğunun olmasına işarettir.

ZİYAFET: Rüyada ziyafet vermek hayır üzerine toplantıya işarettir.

ZÜMRÜT: Rüyada zümrüt görmek helal mala, iyilik ve başarı kazanmaya işarettir.

ZEMZEM: Rüyada bu suyu görmek en tehlikeli hastalıktan kurtulmaya, tasa ve hüznün sona ermesine işarettir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Temmuz 2006       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İster İnan İster İnanma
Siz inanmayın ama 'hangi rüya ne anlama gelir' hiç değilse eğlenmek için bakılabilir.

ADA: Evden ayrılma ya da yolculuk.

AĞAÇ: Mutlu ve uzun ömür.

ANAHTAR: Mal mülk sahibi olma, isteklere kavuşma.

ARI: Bereket.

ATEŞ: Ev ya da işyerinde ise mal mülk elden gidecek.

AY: Evlilik, evli için çocuk.

BABA: Hayırlı ve temiz haber.

BALIK: Müjde ve para.

BİLEZİK: Üzüntü, acı.

CAMİ: Hayırlı eş.

CENAZE: Uzun yolculuk, uzun ömür.

DENİZ: Arzularına kavuşma, para.

ELMA: Aile mutluluğu.

ET: Haram mal.

HAMİLELİK: Bereket, miras.

HOROZ: Erkek evlat.

İĞNE: Yoksullar için para.

KAR: İyileşmeye, rızık.

KARINCA: Yolculuk ve ayrılık.

KATİL: Sağlıklı hayat.

KEDİ: Rahatlık, ferahlık.

KURT: Amirden gelecek güç.

MAKAS: Çocuk.

MAĞARA: Yeni iş.

MASA: Geçim sıkıntısı.

MELEK: İyi haber.

NAL: Yeni mal.

NANE: Gam ve keder.

NİŞAN: Makam.

ORMAN: Yalnızlık.

PAMUK: Hayırlı iş.

PARA: Üzüntü.

SAÇ: Uzun ömür.

SAKSI: Evlilik.

SARIMSAK: Keder.

SOĞAN: Hayırlı iş.

ŞAPKA: Yeni bir iş.

TABUT: Yeni mülk.

TANK: Huzur.

UÇAK: Makam.

VİSKİ: Kuvvet.

YATAK: Rahatlık.

YILAN: Düşman.

ZARF: Mutluluk.
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
8 Temmuz 2006       Mesaj #28
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
ŞAL: Rüyada şal görmek, çok yakında arsa ya da bir tarla sahibi olacağınıza işarettir.

ŞAFAK: Rüyasında şafak söktüğünü gören herkes, ferahlığa ve saadete erer.

ŞAPKA: Rüyada şapka satın almak, birisinin yardımı ile işlerinin kolaylaşacağına ve başarıya ulaşacağına, bundan dolayı da kazancının artacağına işarettir.

ŞARAP: Rüyada arkadaşlarıyla beraber içki içmek, eğlenmek, rüya sahibine bir servet sağlayacak ani bir değişikliğe; yalnız kendi kendisine içiyor görmesi, çok sinirlenip üzüleceği bir haber alacağına işarettir. Hediye olarak şarap almak veya hediye etmek, küçük miktarda paraya ve şansa; satın almaksa, çok ciddi bir kavgaya işarettir.

ŞARKI: Rüyada şarkı her ne surette görülürse görülsün, elem, keder ve gözyaşıyla yorumlanır.

ŞALVAR: Rüyada şalvar, herkes için izdivaç ile güzel bir yuva kurmaya, zengin olmasına, memur ise yükselmesine işarettir.

ŞAMDAN: Rüyada şamdan, genç kızlar için evlenmeye; evliler için, çok güzel bir erkek evladının olacağına işarettir.

ŞAMPANYA: Rüyasında şampanya gören, kişinin ihtiraslarına gem vurması gerektiği anlamına gelir.

ŞAM FISTIĞI: Rüyada şam fıstığı yemek, gereksiz ve faydasız bazı işlerle uğraşmakta olduğunuzu gösterir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2006       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ABA: Rüyada abadan yapılmış bir elbise giymek, yoksul bir duruma düşülebilecek kederli ve üzüntülü bir dönem yaşanabileceğini belirtir. Renkli aba giyilmesi, hayırlı bir haber alınabileceğini, yırtık bir aba ise, yakın bir gelecekte maddi kazanç belirtir.
ABAJUR: Rüyada her ne şekilde olursa olsun abajur ile ilgili bir şey görmek, yakın gelecekte bir işten maddi bir kazanç sağlanacağını belirtir.
ABONOZ: Rüyada abonoz ağacı veya abonozdan yapılmış eşyalar görülmesi, çok inatçı ve huysuz biri ile evlilik veya iş ortaklığı yapılacağını belirtir.
ABLA: Rüyada kendi ablasını görmek, yakında iyi bir haber alacağını veya bekarsa evlenebileceğini belirtir.
ABDEST: Rüyada abdest alınırken görülmesi, o kişinin o dönem yaşadığı maddi ve manevi sıkıntılarının ortadan kalkacağını belirtir. Abdestin bozulması ise, bir dönem geçici sıkıntılar yaşıyacağını belirtir.
ABDESHANE: Rüyada bir abdesthane görülmesi, önemli bir işin veya sorunun yakında çözüleceğini belirtir.
AÇLIK: Rüyada açlık çekmek, maddi konularda kazanç sağlıyacağını belirtir. Bir çocuğu, dilenciyi veya bir hayvanı doyurmak hayırlı bir iş yaparak, manevi kazanç sağlıyacağını belirtir.
ACUZE: Rüyada ihtiyar ve çirkin bir kadın görmek, evlilik hayatında sıkıntıyı belirtir.
ADA: Rüyada ada görmek, bekarlar için güzel bir aşk yaşıyacağını, evliler için evlilik içi maddi veya manevi sıkıntıyı belirtir. Orta yaşlılar için, iş değişikliğini de belirtebilir. Ada da gezinti, o sırada çok istediği bir işin gerçekleşmiyeceğini, ada da fırtına, üzüntü ve acı yaşanacağını belirtir. Ada da yanardağ görmek, yakınlarınlarınızdan bir kötülük göreceğinizi, adanın batması ise, bir kız çocuğu doğacağını belirtir.
ADAM: Rüyada tanımadığı bir adam ile konuşma, yeni ve iyi bir arkadaşlığı, kavga etmek, ev içinde bir sıkıntıyı, öldürmek, eski bir düşmanlığın canlanması veya bir dedikodu yüzünden sıkıntıya düşmeyi belirtir. Adama yiyecek vermek, hafif bir sağlık bozukluğuna, bir şey almak, ciddi bir hastalığa, iyilik etmek, yakın çevrede bir sıkıntıya işaret eder. Adama para vermek, cansıkıcı bir dedikoduyu, para almak, emeğinin karşılığı çok büyük bir para kazanılacağını belirtir.
ADEM PEYGAMBER: Rüyada Adem peygamber niyetine kutsal bir kişi görmek, hayatında o dönemde olmasını istediği birçok şeyin gerçekleşeceğini belirtir.
ADLİYE BİNASI: İşlerin bozulacağı ve sıkıntı çekileceğini belirtir. Adliyede hakim görmek iyiye yorumlanır.
AĞAÇ: Rüyada meyva ağacı görmek, isteklerin gerçekleşeceğini ve maddi kazancı belirtir. Yapraksız ve kuru bir ağaç görmek, isteklerin gerçekleşmiyeceğini belirtir. Çok yapraklı ağaç ise sağlık ve mutluluk belirtir.
AĞARMAK: Saçların ağarmasını görmek, maddi kayıbı belirtir. Bir kadının saçlarının ağardığını görmesi, aldatıldılğını belirtir.
AĞRI: Rüyada ağrı çekmek, sağlıklı, huzur ve güven içinde yaşanacağını belirtir. Ağrının dinmesi, umulmadık ve önemli bir yardımın alınacağına işarettir. Ağrı çeken bir insan veya hayvana yardım etmek girişilen işlerde başarıya ulaşılacağını belirtir.
AHCI: Bolluk, refah ve mutluluğa işaret eder. Ayrıca beklenmedik bir yolculuğu da belirtebilir.
AHİRET: Rüyada ahirete gitmek, uzun ve yararlı bir yolculuğu belirtir. Ahirette bulunmak, tüm çabalarının karşılığını alacağını büyük bir iyilik ve mutluluğa kavuşulacağını belirtir. Ahiretten kovulmak, mal, mülk bazen de can kaybına işarettir.
AHTAPOT: Rüyada ahtapot görmek, girişilecek birden fazla işte büyük başarılar elde etmeyi belirtir.
AKARSU: Rüyada herhangi bir su akıntısı görmek, maddi kazanca işarettir.
AKİK: Sağlık ve uzun bir yaşantının işaretidir.
AKREP: Rüyada akrep görmek, kötü ve ahlaksız biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir. Akrep sokması, ağır hastalık veya ölüme işarettir. Akrep öldürmek bir kötülükten kurtulacağını belirtir.
AKTÖR: Rüyada film veya tiyatro aktörü görmek, kendisinin veya yakınının devlet veya bir kurumdan herhangi bir kazanç elde edeceğine işarettir.
AKTRİST: Rüyada aktrist görmek, maddi kayıba uğrayacağını gösterir.
ALEV: Rüyada harlı bir alev görmek, önceleri kötü giden bir işin sonradan düzeleceğini gösterir. Alevle bir yerinin yanması, tıbbi bir operasyona işarettir. Yangın alevi, iyi bir haberin işaretidir.
ALABALIK: Rüyada alabalık ile ilgili herhangi birşey görmek, beklenmedik bir maddi veya manevi kazancı belirtir.
ALIŞVERİŞ: Rüyada alşveriş yapılması, kazançlı bir döneme girildiğini belirtir.
ALTIN: Rüyada altın ile ilgili herhangi birşey görmek, maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterir.
ANAHTAR: Rüyada anahtar kaybetme, erkekler için, ev değişikliğine,kadınlar için, aile yaşantısında geçimsizliğe işarettir. Anahtar bulmak güç ve iyi bir gelecek sağlıyacak bir işe başlanacağına işarettir.
ANNE: Rüyada bir kişinin annesini görmesi, iyi ve kazançlı günleri belirtir. Annesini ölü görmesi iyi bir haber veya olaya işarettir. Annesi ile dargınlık ve kavga ise, başarısızlık ve maddi kaybı işaret eder.
AŞK: Rüyada sevgilisi ile başka birisini görmek, erkek için sevgilisinin kendisine çok sadık olduğuna, kadın içinse, tehlikeli bir rakibi olduğuna işarettir.
AT: Rüyada herhangi bir şekilde at görmek, iyiye işarettir. İş hayatında yükselme, aşk hayatında iyi gelişmeler, maddi ve manevi isteklerin yerine gelmesine işarettir.
AYAKKABI: Yeni bir ayakkabı almak veya ayakkabısını kaybetmek, sıkıntılı günlerin belirtisidir. Rahat ve uygun bir ayakkabı bulup giymek, sonunda huzura kavuşulacak bir döneme işarettir.
AYNA: Rüyada aynaya bakmak, yeni bir çevre ve yeni dostlar edinmeye işarettir. Aynanın kırılması kötü bir haber alınacağını belirtir.
AYVA: Rüyada ayva görmek, kişinin içinde bulunduğu duruma göre, hastalık, hastalıktan kurtuluş, yolculuk, doğum, işte başarı ve kazancı işaret eder.
B
BABA: Rüyada babasını vefat etmiş görmek, kötü bir habere işarettir. Babası tarafından sevilmek, önünde hayırlı bir yol açılacağı, sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir.
BAHÇE: Rüyada bahçe görmek, çok güzel, mutlu, sağlıklı, başarılı bir döneme girildiğini, isteklerin yerine geleceğini belirtir.
BALIK: Rüyada canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığına işaret eder. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir.
BALTA: Rüyada balta görmek, sıkıntıda olunan konuda yardım geleceğini, hastalık varsa, tekrar sağlığına kavuşacağını belirtir.
BATAKLIK: RRüyada bataklıkta olduğunu görmek, sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.
BATTANİYE: Rüyada temiz battaniye veya yorgan görmek, işlerinizin yoluna gireceğini, sıhhatinizin iyi olacağına işarettir. Kirli yorgan veya battaniye çevrenizde sizi çekemiyenler var demektir. Yırtık battaniye veya yorgan, bilmeden yerine getiremediğiniz bir sözünüzden dolayı bir sevdiğinize çok zarar geleceğine işarettir.
BAVUL: Rüyada ne şekilde olursa olsun bir bavul görmek, mutlaka yolculuğa işarettir.
BAYKUŞ: Rüyada öten bir baykuş görmek, çevrenizden bazı kişilerin sizi çekemediği ve hakkınızda kötü konuştuğunu belirtir. Eğer baykuş ötmüyorsa veya canlı değilse, işinizde başarıyı belirtir.
BAYRAK: Rüyada dalgalanan bayrak görmek, şanslı bir dönemde olduğunuzu belirtir. Durgun, sarkan veya yarıya kadar çekilmiş bir bayrak, sıkıntılı olaylar yaşanacağına işarettir.
BEBEK: Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, eğlenceli bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, pişman olacağı bir iş yapacağına işarettir.
BEKÇİ: Rüyada bekçi görmek, kuvvet ve kudrette artışı belirtir.
BEŞİBİRYERDE: Rüyada beşibiryerde ile ilgili herhangi birşey görmek, eline çok mal geçeceği ve maddi kazanç belirtir.
BEYAZ KÜRK: Bunun gibi görülen rüyalar iyi bir şansın ve başarının müjdecisidir.
BIÇAK: Rüyada elinde bıçak görmek, güç ve varlığın sürekli olacağına, bıçakla birşey kesmek, eline maddi kazanç geçeceğine işarettir.
BIYIK: Rüyada bıyıklı olarak görülen kişinin, boş ve dağınık bir hayat yaşadığına işarettir. Eğer evli ise gayrimeşru bir ilişki yaşadığını da belirtebilir.
BİBER: Rüyada biber yemek, yapacağı bir işten dolayı pişman olacağına işarettir.
BİLEZİK: Rüyada bilezik takmak, sevdiğinizin size çok sadık olduğuna işarettir.
BİRA: Rüyada bira içtiğini görmek, nişanlanacağına ve çok geçmeden evleneceğine işarettir.
BİSİKLET: üyada bir bisiklet görmek veya binmek, çok karışık bir sorunla karşılaşılacağı birtakım yanlışlar yapılacağı ancak sonuçta sorunun aşılacağına işarettir.
BOĞA: Rüyada kızgın bir boğa görmek, kötü bir olayla karşılaşılacağına işarettir.
BONCUK: Rüyada boncuk görmek, yakın çevreden birinin kötü bir olayla karşılaşacağına işarettir.
BORAZAN: Rüyada borazan veya diğer nefesli sazları çalmak, sıkıntılı bir meselenin tatlıya bağlanmasına işarettir. Borazan sesini işitmek, mesleğinizde ilerlemeyi belirtir. Bu müzik aletlerini rüyada sadece görmek, bir yakınınızın kısa bir hastalık geçireceğine işarettir.
BOYA: Rüyada boya yapmak, çevrenizdeki insanlar üzerinde kuvvetli etkiler sağlıyacağınız bir döneme girdiğinizi belirtir.
BOŞANMAK: Rüyada boşandığını gören erkekse, maddi kazanca, kadınsa evlilikte tartışmalı bir döneme işarettir.
BUĞDAY: Rüyada eve buğday alınması, geçim zorluğuna, alınan buğdayın yenilmesi ise, maddi kazanca işarettir.
BUZ: Rüyada buz görmek, gelecek iyi bir haberle sıkıntılarınızın giderileceğine ve sonrasında hayat şartlarınızın lehinize değişeceğine işarettir.
BÜLBÜL: Evlilikte ve aşkta mutluluk işaretidir.
BÜRO: Rüyada herhangi bir büro görmek, maddi kazança işarettir.
C
CADDE: Rüyada cadde görmek hatalı bir iş yapacağına işarettir.
CADI: Rüyada cadı görmek kendisi ile ilgili olmayan bir soruna karışıp, sıkıntı çekeceğini belirtir.
CAM: Rüyada kırık bir cam görmek ufak tefek sıkıntılara, camı kendisinin kırması ise hayatında bir dönüm noktasına geldiğine işarettir.
CAMİ: Rüyada cami veya mescit görmek işlerinde başarılı olacağına isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.
CANAVAR: İyi haber ve gelişmelere işarettir.
CEHENNEM: Rüyada cehennem görmek sıkıntı ve aile içi geçimsizlik belirtir.
CEVİZ: Rüyada ceviz yemek maddi kazanç belirtisidir. Ceviz toplamak mutlu bir aile yaşantısına işaret eder.
CEYLAN: Rüyada ceylan görmek önemli bir haber alınacağını belirtir.
CİNSEL İLİŞKİ: Rüya gören erkek, kendisini bir kadınla cinsel ilişkide bulunurken görürse onun isteklerine kavuşup, işinde ilerliyeceğine işarettir. Kadın kendini bir erkekle ilişkide görürse mutsuz bir dönem geçireceği, ancak dikkatli olursa sonuçta tekrar huzura kavuşacağına işarettir.
CÜCE: Rüyada herhangi bir şekilde cüce görmek istediklerinizin gerçekleşeceği, sıkıntılarınızın azalacağı beklenmedik kazançların olabileceği bir döneme gireceğine işarettir.
CÜZDAN: Rüyada cüzdan bulmak büyük bir maddi veya manevi kazanca işarettir.
Ç
ÇADIR: Rüyada çadır kurmak güzel bir olayın pek yakında meydana geleceğine ve bir işin sonuçlanacağına işaret eder. Çadırdan içeri girmek ummadığınız birinden bir kötülük göreceğinizi belirtir. Çadırda uyumak sevdiğinden haber geleceğini belirtir.
ÇAKMAK: Rüyada yanan bir çakmak görülmüşse, istenilen şeylerin gerçekleşeceğine işarettir. Eğer çakmak uğraşıldığı halde yanmıyorsa, hayal kırıklığı olacak demektir.
ÇALIŞMA: Rüyada kişinin kendini çalışırken görmesi işinde başarılı olacağına işarettir .
ÇAM: Çam ağacı görülmesi isteklerinin gerçekleşeceği iyi bir döneme girdiği ve sağlık problemi varsa kısa zamanda çözüleceğine ve iyileşeceğine işarettir .
ÇAMUR: Rüyada çamur görmek bir ikaz işaretidir ve dikkatli olarak davranılması gereken olayların yaşanacağına ve halihazırda da birtakım hatalı işlerin içinde olabileceğine işarettir .
ÇAĞLAYAN: Rüyada çağlayan görmek maddi kazanç belirtir .
ÇAMAŞIR: Rüyada çamaşır görmek çok arzulanan bir şeye kavuşulacağına işarettir .
ÇAN: Rüyada çan sesi duymak durumunuzda iyiye doğru bir gelişmeyi gösterir. Eğer çan yakınınızda ise işlerinizdeki bu gelişme yakınlarınızın tavsiye ettikleri şekilde hareket ettiğinizde gerçekleşecektir .
ÇANTA: Rüyada bir çanta torba veya poşet görmek işlerinizde başarıya işarettir. Eğer bunlar yırtık veya delikse düşünmeden para yatıracağınız bir iş size para kaybettirecektir .
ÇATAL: Evinizde sakinlik ve huzurun yerleşeceğine işarettir .
ÇAY: Rüyada çay içmek iş ve aşk hayatınızda başarıya alamettir. Misafirlere çay doldurmak iyi haberler alacağınıza işarettir. Çayı devirip dökmek birtakım planlarınızın gerçekleşmiyeceğini belirtir .
ÇAYIR: İşinizdeki gelişmelerin sizi mutlu edeceği ve bu durumun sizi etrafınız için mutluluk verici bir kişi haline getireceğine işarettir .
ÇEKİÇ: Rüyada herhangi bir şekilde çekiç görmek geçici bir sıkıntı veya tasaya işarettir .
ÇEŞME: Rüyada çeşme görmek mutluluk işaretidir. Eğer çeşmeden su akıyorsa, akan su berrak ise maddi varlığa, bulanık ise maddi sıkıntıya işarettir .
ÇIPLAKLIK: Rüyada kişi kendisini çıplak olarak görürse her türlü dert ve tasadan kurtulacağına işarettir .
ÇİÇEK: Rüyada çiçek görmek iyi ve çok şanslı bir haberdir. Kurumuş bir çiçek geçici bir üzüntüyü gösterir. Çiçekçi dükkanı mutlu bir ilişkiye işarettir. Çiçek sulamak işlerinde başarılı olacağını belirtir .
ÇİLEK: Rüyada çilek yemek aşkta mutlu olunacağına işarettir .
ÇİNGENE: Bu rüyayı gören genç bir erkekse, beklenmedik bir seyahate, orta yaşta bir kimse ise para kaybına işarettir . Bekar bir kadın için bu rüya mutlu bir evliliğe, evli bir kadın ise gizli bir şeyler öğreneceğine işarettir .
ÇOCUK: Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek sıkıntı verici bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevinmeye işarettir .
ÇORAP: Rüyada çorap satın almak maddi kazanca işarettir. Hediye olarak bir çorabın verilmesi aileye ait eski bir sorunun çözülmesine işarettir. Çorabın kaçması bir çok gönül macerasının yaşanacağını belirtir .
ÇORBA: Rüyada çorba içmek maaşınızın artacağına, kendi işiniz varsa onun gelişeceğine işarettir .
ÇÖL: Rüyada ne şekilde olursa olsun çöl görmek her konuda çözüm, mutluluk ve gelişme işarettidir .
ÇÖREK: Rüyada çörek pişirmek veya yemek aşk ve evlilik hayatında mutluluk demektir .
ÇÖPÇÜ: Rüyada çöpçü olmak genç bir erkek için işinde yükselmeye, ortayaş bir erkek için işlerin bir süre kötü gideceğine işarettir. Bekar bir kadın için zengin ama iyi olmayan biri ile evlenebileceğine, evli bir kadın için evlilik dışı kötü bir ilişkiye girebileceğine işarettir .
ÇUKUR: Rüyada çukur görmek dikkatli olmanız gerektiğine, işlerinizin kötüye gidebileceğine işarettir .
ÇUVAL: Boş çuval görmek evinizde bereketsizlik ve uğursuzluk olduğunu ve bu yüzden sıkıntı çektiğinizi, doğru ve iyi şeyler yaparak bunun tekrar düzelebileceğini belirtir. Dolu çuval ise bereketi gösterir
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
13 Temmuz 2006       Mesaj #30
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
JAGUAR: Rüyada Güney Amerika’da yaşayan pars cinsinden bu hayvanı görmek, bir uğur, bir müjde işaretidir.

JALUZİ: Rüyada perdelik jaluzi görmek, çok yakında hayırlı bir haberin alınacağına ya da bir hastalıktan kurtuluş yolunun bulunacağına işaret olarak kabul edilir.

JAMBON:Rüyada jambon görmek ya da jambon yenildiğini görmek zenginlik işareti olarak kabul edilse de bu tesfir batılı rüya yorumcularına aittir. Doğulu müslüman rüya tabircileri, böylesine rüyaları genellikle pek hayra yorumlamaz, uğursuzluk olarak kabul ederler.

JANDARMA: Rüyada jandarma gören kişiyi, çok yakın zamanda büyük bazı uğraşlar bekliyor demektir. Ancak, böylesine bir rüyayı gören kişi uğraşlarının sonunda kesin bir başarıya ulaşacaktır.

JANT: Rüyasında otomobil jantı gören kişi, arzuladığı geziye çıkamayacak demektir.

JAPON: Rüyasında Japon gören bir kimse, eğer bekar ise, hayatını sadık birisi ile birleştirecek demektir. Rüyayı gören evli ise, bu da hayra yorulur.

JAPON GÜLÜ: Rüyada japon gülü görmek, büyük bir seyahatin habercisi olarak yorumlanır.

JARTİYER: Sıkıntıya işarettir. Jartiyer takan kimse evliyse, eşiyle sorun çıkacağı anlamındadır. Jartiyeri çıkaran kimse kendi gayretiyle bir sıkıntıdan sıyrılacaktır.

JELATİN: Rüyada jelatin görmek, hiç umulmadık bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

JENERATÖR: Bir kişinin rüyasında jeneratör görmesi, o rüyayı gören kişinin mesleğinde umulmadık bir anda ve umulmadık bir olay nedeniyle yükseleceğine işaret eder. Rüyayı gören kadınsa erkek evlat sahibi olacak demektir.

JET: Rüyasında jet uçağı gören kimse, çok kısa zamanda bir işte kıskanılacak bir başarıya ulaşacak demektir.

Benzer Konular

8 Ocak 2013 / NeutralizeR Rüya Tabirleri
23 Kasım 2007 / kompetankedi Müslümanlık/İslamiyet
10 Mayıs 2015 / ThinkerBeLL Rüya Tabirleri