Arama

Askerlik Anıları (Anlat anlat bitmez) - Sayfa 3

Güncelleme: 15 Ocak 2011 Gösterim: 60.451 Cevap: 37
expansif - avatarı
expansif
Ziyaretçi
12 Haziran 2009       Mesaj #21
expansif - avatarı
Ziyaretçi
EVET BENDE ASKERLİĞİMİ TEKİRDAĞ/ÇERKEZKÖY kazasında yapmıştım ve en uzun askerliğide ben yaptım 26 ay sonra tekrar memleketime dönüş yaptım.Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
DuzceLee - avatarı
DuzceLee
Ziyaretçi
14 Haziran 2009       Mesaj #22
DuzceLee - avatarı
Ziyaretçi
askerde öyle hareketler yaptırıyolar ki en ortada görünmeyen kısa boylular bile ortaya çıkıyor Msn Grin

Sponsorlu Bağlantılar
zexer - avatarı
zexer
Ziyaretçi
14 Haziran 2009       Mesaj #23
zexer - avatarı
Ziyaretçi
81 tertip lerden olarak tekirdağda yapdım askerliğimi sabahları en cok sevdiğim tüfekli hareketlerden 9. su gövdeyi sağa sola çevirme 8 sayılı hareket 4 tekrar başla yahhhh ....
Cok matrakdı Msn HappyMsn Happy
MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
14 Haziran 2009       Mesaj #24
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
İlk nöbetimde sigara içmiştim çok vukuatlarım var Msn Grin Nöbette bir kez uyurken bir kezde sigara içerken yakalandım ikisininde tutanakları iptal oldu No Angel Bunlar kötü anılarım Msn Tongue
komando_19 - avatarı
komando_19
Ziyaretçi
20 Haziran 2009       Mesaj #25
komando_19 - avatarı
Ziyaretçi
bende bir askerlik anımı anlatmak isterim sizlere terörün en şiddetli olduğu yıllar olan 90 lı yıllarda askerliğimi şırnak uluderedede(1994 de hakkariye bağlıydıMsn Happy yaptım bizim timde 16 kişi ver bir astsb vardı her sabah yol araması yapardık yine günlerden biri ben ve arkadaşlarım yol aramasına çıktık elimizde silahlar olduğundan biraz yorurmuştuk komutanımaza söyledik biraz dinlenebilirmiyiz diye oda izin verdi saldırıya uğramış boş bir karakol vardı onun önünde dinlenmeye başladık hepimiz o yürgunlukla çöküp kalmıştık komutanımız oğlum siz çöktünüz ama bari dürbünlerle bir tepeleri bakın buralar sakat yerler dedi 3 arkadaş tepelere dürbünle bakmaya başladı arkadaşlardan birisi komutana komutanım bu tepede kartal gibi bir şey inip kalkıyor dedi komutan ver birde ben bakayım dedi çatışma orada başladı pkklılarda bizi takib ediyorlarmış her sabah geldiğimiz için pusu kurmuşlar 2 kamyonla gelmişler tepe fulmühimmat dolu komutanımız emir roketçimize patlat kamyonlar dedi çocukda süper nisancı ikisine vurdu vurunca teröristin biri bizim telsize girdi karga sen kimi vurduğunu biliyonmu onlar türk kamyonvuydu şimdi yanıyorlar dedi biz orada kahrolduk telsizden takviye istedik çok kalabalıklardı10 tim komando yardıma geldi adamlar çekilmiyordu bende mg3 vardı komandonun birisine dürbünle atdığım yerleri izleyip beni kordine ediyordu bir tanesini vurduğumu gördüm ama kobra çağırıyoruz kobra atmaya başlayıc kayaların arasına giriyorlar gidince tekrardan çatışmaya devam ediyorduk sabah 8 den gece 12 ye kadar tam 16 saat sürmüştü mermilerimiz bitmiş sadece 60-70 kadar mermi kalmuş onlada geleni indirmek için ayırmıtık ve 2 ser el bombalarımız duruyordu adamlar nasıl olduysa çekildiler bense o çatıçmada 4 saat hiç kıpırdıyamamıştım m93 olduğundan hep bana atıyorlardı arkamdaki kayaya çarpan mermiler havaya çıkıyor ve çoğu yanımdan geçiyordu o çatışmada tam 34 pkklıyı öldürdük bizdense hiç kayıp olmaması bir mucizeydi sadece bir arkadaşın kulağını sıyırıştı ama çok önemli bir şey yoktu o günden 3 gün sonra bizim diğer timi pusuya düşürmüşler ve 4 askerimiz şehit olmuştu
alper035 - avatarı
alper035
Ziyaretçi
4 Temmuz 2009       Mesaj #26
alper035 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
evo adlı kullanıcıdan alıntı

hangisini yazayım Msn Tongue ..ilk baştan başlıyayım en iyisi anı çok..

malum askere girmeden önce..askerliğini yapış abilerimiz..gitmeden önce bisleri motive eder ve yapmamız gerekenleri söler..nese..bana da gitmeden önce dedlerki..oğlum..bak görev olur bi iş olur hemen zıpla gönüllü ol kendini göster sevdir daha sonra yırtarsın..nesem gitik askere..tabur alınıyor..işte şu işe gönüllü varmı ben hemen en öndeyim..işte çöp atılacak ..ben yine en önde..bu böyle ..4 - 5 devam ediyor baktım yıpranıyorum..dedim ya ne gönüllüsü bidaha olmayacağım..yine bigün tabur çvş geldi..işte ot yolunacak..varmı gönüllü...ben de hiç ses yok..sesiz bekliyorum..çvş demezmi..gönüler ayrılsın diğerleri ot yolmaya..Msn Grin

seninkide tam olmuş he Msn Happy
ImDarker34 - avatarı
ImDarker34
Ziyaretçi
14 Temmuz 2009       Mesaj #27
ImDarker34 - avatarı
Ziyaretçi
Amcam Sıhhiyeciydi.
Savaşda da Sağlık çadırını vurmak yaska tabi ki.
Bir gün bunlar savaş tatbikatına çıkıyorlar.Uçaklar Tanklar vs...
Bunların da bombardıman bitene kadar hedef olmamak için Harfler şekilde KazıLan yerLereYatmaları gerekiyor.Örneğin I/\I M Harfine 4 Kişi yatıor şekildeki gibi.Amcam da YağLı Posta.Komutanın Yanında.Bunların bölükde de Avanak bi Zübeyr var.Havada Yağmurlu nasıl yağmur yağıyor.Ne ise komutan emir veriyor deliklere yatın diye.Zübeyr de en arkada önden gidenler Kuru çukurlara yatıyor o avanak zübeyr de gidiyor çamur dolu bi çukur'un içine giriyor.Tabe Üst Baş Rezil.Komutan daa dönüyor amcama dıyor Savaş olursa en baş da olecek gerizekalardan biri de bu Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende Tunceli kırsalında Jandarma olarak yapmıştım,hey gidi günler hey!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ankara mamak askeriye

zormu ve barıs gucu nedemek ben balıkesır 2.cı temel er egtımden dustum oraya ve barıs gucu yazıor benım dagtım kagdında nedemek oluor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2009       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Helal Olsun Sizin Gibi Askerlere