Askerlik Anıları (Anlat anlat bitmez) - Sayfa 3
yaptım bizim timde 16 kişi ver bir astsb vardı her sabah yol araması yapardık yine günlerden biri ben ve arkadaşlarım yol aramasına çıktık elimizde silahlar olduğundan biraz yorurmuştuk komutanımaza söyledik biraz dinlenebilirmiyiz diye oda izin verdi saldırıya uğramış boş bir karakol vardı onun önünde dinlenmeye başladık hepimiz o yürgunlukla çöküp kalmıştık komutanımız oğlum siz çöktünüz ama bari dürbünlerle bir tepeleri bakın buralar sakat yerler dedi 3 arkadaş tepelere dürbünle bakmaya başladı arkadaşlardan birisi komutana komutanım bu tepede kartal gibi bir şey inip kalkıyor dedi komutan ver birde ben bakayım dedi çatışma orada başladı pkklılarda bizi takib ediyorlarmış her sabah geldiğimiz için pusu kurmuşlar 2 kamyonla gelmişler tepe fulmühimmat dolu komutanımız emir roketçimize patlat kamyonlar dedi çocukda süper nisancı ikisine vurdu vurunca teröristin biri bizim telsize girdi karga sen kimi vurduğunu biliyonmu onlar türk kamyonvuydu şimdi yanıyorlar dedi biz orada kahrolduk telsizden takviye istedik çok kalabalıklardı10 tim komando yardıma geldi adamlar çekilmiyordu bende mg3 vardı komandonun birisine dürbünle atdığım yerleri izleyip beni kordine ediyordu bir tanesini vurduğumu gördüm ama kobra çağırıyoruz kobra atmaya başlayıc kayaların arasına giriyorlar gidince tekrardan çatışmaya devam ediyorduk sabah 8 den gece 12 ye kadar tam 16 saat sürmüştü mermilerimiz bitmiş sadece 60-70 kadar mermi kalmuş onlada geleni indirmek için ayırmıtık ve 2 ser el bombalarımız duruyordu adamlar nasıl olduysa çekildiler bense o çatıçmada 4 saat hiç kıpırdıyamamıştım m93 olduğundan hep bana atıyorlardı arkamdaki kayaya çarpan mermiler havaya çıkıyor ve çoğu yanımdan geçiyordu o çatışmada tam 34 pkklıyı öldürdük bizdense hiç kayıp olmaması bir mucizeydi sadece bir arkadaşın kulağını sıyırıştı ama çok önemli bir şey yoktu o günden 3 gün sonra bizim diğer timi pusuya düşürmüşler ve 4 askerimiz şehit olmuştu
| 20 Mayıs 2011 / CrasHofCinneT Siyasal Bilimler |
| Kapat Saat: 23:16 Hoş Geldiniz Ziyaretçi