Arama

Erkeklerin Beğenmediği Kadın Tipleri

Güncelleme: 3 Şubat 2012 Gösterim: 18.190 Cevap: 2
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
25 Şubat 2011       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Erkeklerin beğenmediği kadın tipleri

Sponsorlu Bağlantılar
Erkeklere göre kadınlar hem mükemmeller hem de değiller. Bazı kadınlar ise erkeklerin hiç sevmediği türden. Hatta öyle ki bazen erkekleri delirtebiliyorlar... Peki bu kadınların tipleri nasıl, karakterleri nasıl?

1. Seksi silah olarak kullananlar:

İlişkilerde çoğu kadın kendi üstünlüklerini kurmak için erkeklerin seks isteklerine duyarsız kalır. Bu cesur davranış kendi aralarında alkışlanırken, erkeklere göre basit gibi görünen bu insan ihtiyacından kadınların gerçekten vazgeçebileceklerini düşünmemeleri gerekiyor.

2. Vır vır konuşanlar:

Çoğu kadın konuşmayı sever ve eğer bir erkek onlara bir fırsat verirse susmak bilmeyebilir. Bu erkeklerin kadınların ne söylediklerine dikkat etmeyecekleri anlamına gelmez sadece erkekler her detayı duymak istemiyor.

3. Bayılıncaya kadar alış veriş yapanlar:

Alış veriş zamanı geldiğinde, çoğu kadın için bir gün yetmez. Vitrinlere bakmak, tek tek incelemek ve fiyatları bilmek isterler. Bir ayakkabı ve giysi mağazasında yeme, içme ve diğer sorumlulukları düşünmeden saatler harcayabilirler. Erkeklere göre en kötüsü onunla dolaşmasını istemesi.. Mağaza mağaza, amaçsızca, her kıyafete ve ayakkabıya bakarak gerektiğinde büyük paralar ödemekten sıkılıyorlar

4. Aşırı duygusallaşanlar:

Herşeye ağlamak. Acıklı ya da mutlu bir filme, kırılan bir tırnağa ya da kötü kesilen saça. Erkeklere göre daha kötüsü onlardan bu duygusallıklarını gidermelerini beklemeleri. Kadınlar bu tür durumlarda erkeklerin omuzunda ağlamak isterken, diğer taraftan onu rahatlatan şeyler söylemenizi beklerler. Erkekler bir kadını rahatlatacak şeyi henüz bilmiyorlar. Onlara söyledikleri şey çok iyi gelebilir veya onları incitebilir. Erkekler her dakika omuzlarını ıslatan bir kadın istemiyor.

5. Kişisel alanlara saldıranlar:

Kadınların erkeklerin kişisel eşyalarını karıştırmak gibi içgüdüsel tiki vardır. İlişkisinin ya da evliliğinin uzun sürmesini isteyen kadınlar bir gümrük görevlisi gibi herşeyinizi alt üst edebilir. Bu tür davranıştan aslında kadınlar da erkekler kadar nefret eder. Saçlarını ne kadar kestirdiklerinin ya da başka yerlere ne kadar harcadıklarının bilinmesini istemezler.

6. Gizemli, araştırarak konuşanlar:

'Ne düşünüyorsun' sorusu kadınların erkeğin aşkını anlamalarına yardımcı olan bir soru haline geldi. Erkekler belirsiz, teorik soruların yanıtlarını onların istedikleri doğrultuda vermeye çalışmaktan nefret ediyor. Erkekler eğer gerçekten ruh eşi olduklarına inanırlarsa, cevapları hemen veriyorlar.

7. Zayıf ve muhtaç olanlar:

Bazı kadınlar kıymetli hissetmek, erkeklerinin onları el üstünde tutmasını, şımartmasını ve ne kadar özel olduklarının söylenmesini, etraflarında moral ve destek için pervane olmasını isterler. Erkeklere göre bu noktada bir tezat var. Flört sırasında kadınlar ne kadar özgür olduklarını erkeklere göstermek isterken, aşık olduklarında savunmasız hale gelebiliyorlar. Erkekler ise, dayanıklı ve sağlam kadınlarla birlikte olmak, en azından kendi iç dünyalarıyla barışık olanları tercih ediyorlar.

8. Kıskançlar:

Çoğu kadın sevgilisinden ya da erkeklerden başka bir kadının adını duymaktan hoşlanmaz. Erkekler neden kadınların buna aşırı tepki gösterdiklerini çoğu zaman anlayamaz. Eğer erkekten şüphelenmesini gerektirecek bir davranış varsa, paranoyasında haklıdır. Boş yere olan size olan güvensizliğinin bedelini erkekler ağır ödememeleri gerektiğini düşünüyor.

9. Diğer kadınları çekemeyenler:

Neden bir kadın zengin bir kadını övücü sözler söylemez? Kilodan saç şekline kadar her konuda titiz oldukları halde, çoğu kadın hemcinsinin zenginliğini kıskanır. Erkeklerin de bu tür şeyler söylemesini istemezler. Erkekler de zaten gerekmedikçe söylemezler ancak her söylediklerinin ve yaptıklarının eleştirilmesini, krize dönüşmesini istemiyorlar.

10. Olmadığı halde erdemli görünenler:

Çoğu kadın erkeklerden daha erdemli olduğunu göstermeye gayret eder. Erkekler kadınların göründükleri kadar saf ve masum olmadıklarını, her insanın hatalarının olabileceğini düşünüyor. Erkeklere göre kadınlar istedikleri gibi bir erkek bulmak için, onların kendileri gibi olmalarına izin vermeli.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
27 Aralık 2011       Mesaj #2
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Bunlar erkekleri çıldırtıyor

Sponsorlu Bağlantılar
Erkeklerin de kadınlardan mustarip olduğu çok şey var! İşte erkekleri çılgına çeviren kadınlık halleri...

Yıllardır kadınları çıldırtan erkek davranışlarından söz edip duruyoruz. Ya erkekler... Onların da kadınlardan mustarip olduğu öyle çok şey var ki! İşte erkekleri çılgına çeviren kadınlık halleri...

Hülya dergisinde Nisan ayında yer alan habere göre, erkekleri çıldırtan kadın davranışları maddeler halinde sıralanmış...




*Erkekler her şeyden önce kadının kadınsılığını, yumuşaklığını önemsiyorlar. Kesinlikle erkekleşmiş kadınlardan hoşlanmıyorlar.

*Erkeklerin fikir birliği etmişçesine karşı çıktıkları bir başka nokta ise kadınlar tarafından "yolunacak kaz" yerine konulmaları,İşte buna kesinlikle dayanamıyorlar.

*Bu arada erkekler dünyasında aşırı makyajlı, aşırı takılı kadınlar da out!

*Erkek sporları ile uğraşan kadınlar da beğenilmiyor.

*Çelişkili gibi görünse de erkekler ezik, fedakâr kadınlardan hoşlanmıyorlar. Otoriter kadın da erkekler dünyasında prim yapmıyor.

*Şarhoş kadınlar onlar için çekilmez.Ölçüyü kaçırmamak onlar için önemli bir ölçü!

*Giydiğini yakıştırmayan kadınlar da itici bulunuyor.

*Her alanda kendileri ile yarışan kadınlarda erkeklerin dayanamadıklarından...

*Rüküş tabir edilen çorabı kaçık, eteğisökük kadınlara pek şans vermiyorlar.

*İlginçtir, kadınlar tarafından dağınıklıkla suçlanan erkekler de dağınık kadınlardan hoşlanmıyor.

*Koku, erkeklerin en fazla takıldıkları konulardan biri. Nefis kokan kadınlara bayılan erkekler, kötü kokan kadınları itici buluyorlar.

*Aşırı sinirlenip bağıran, çağıran kadınlar da ilgi görmüyor.

*Erkekler, yanlarındaki kadının başka erkeğe ilgi göstermesine ise hiç mi hiç katlanamıyorlar.

*Kendi uğraşlarını küçümseyen kadınlara da erkekle tepki duyuyor.

*Erkeklerin kusurlarını ve hatalarını sık sık gündeme getiren kadınlar out!

*Sürekli alışveriş yapan kadınların da pek tutulmadığını söyleyelim.

*Erkekleri dedektif gibi takip eden kadınlar da erkekleri çıldırtıyor.

*Kadın hakları savunucuları ise herkesçe malum erkeklerin en dayanamadıklarından

*Kendilerini babaları, erkek kardeşleri ya da eski sevgilileri ile kıyaslayan kadınlara pek sıcak bakmıyorlar.

*Aşırı kıskanç kadınlar da erkeklerin tüylerini diken diken ediyor.

*Soğuk kadınlar da erkekleri buz gibi soğutuyor.

*Paralarının hesabının sorulması yine erkeklerin dayanamadıklarından...

*Erkeklerin en sinir olduğu davranışlarının başında da kadınların ufacık şeyleri abartmaları geliyor.

*Kadınların en küçük olaylarda bile hemen gözyaşlarına boğulmaları erkekler tarafından tehlikeli silahlardan biri sayılıyor.

*Kadınların giyimleri, makyajları ve saçları ile uğraşmaları da erkeklerin anlam veremediklerinden...

*Uzun tırnaklar genellikle erkeklerin çok hoşlanmadıkları kadın süslerinden biri.

*Çapkınlık kesinlikle erkeklerin tekelinde kalması gereken bir özellik olarak algılanırken, çapkın kadınlardan erkekler ciddi biçimde korkuyorlar.
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
3 Şubat 2012       Mesaj #3
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Erkeklerin İtici Bulduğu, Beğenmediği Davranışlar

Erkeklerin Beğenmediği Kadın Tipleri

Bazen kendimizi tutamıyoruz, ağzımızdan çıkıveriyor, bazen bunun bir erkeğe itici gelebileceği aklımızdan bile geçmiyor, bazen de inadına yapıyoruz. Ve sonuç olarak, erkekleri gıcık etmeyi başarıyoruz. Aşağıdaki maddelerden en azından birkaç tanesi kesin size de uyuyor. Ama ne yapalım, belki biraz da bunlar bizi kadın yapıyor. Yeter ki abartmayalım, erkeklerin kabusu olmayalım.

Dış görünüş
Bir kere şunu söylemek gerek; erkekleri kadınlardan soğutan nedenler, fiziksel özellikleirnden çok kişiliğimizle ilgili. Yani biraz daha bakımlı olsak yeter!


• Kıllar, erkek vücuduna ait olmalı. Özellikle bıyık, favori, ayak parmaklarının üzerindeki ve beldeki kıllara dikkat! Erkekler bu konuda çok kıl!
• Tamam, her daim topuklu giymenizi beklemiyorlar ama en azından ayakkabılarınız temiz ve bakımlı olmalı. Ve açık ayakkabı giyiyorsanız mutlaka tırnaklarımız ojeli olmalı.
• Bu arada, yürümeyi başaramıyorsanız, topuklu da giymeyin.
• Farkında olmadan Notre Dame’ın kamburuna dönüşmeyin; lütfen daima dik oturun.
• Tanga veya g-string çok rahat olmayabilir ama bari benekli külotunuzun kotunuzun arkasından gözükmesine engel olun.
• Dekolte giyecekseniz, onu taşımayı bilin. Giydikten sonra onu çekiştirip durmayın.
• Şeffaf sutyen askıları kurtarıcı değil; tam tersine, çok çok itici erkeklerin gözünde.

Davranışlara çeki düzen
“Can çıkar, huy çıkmaz” derler; ama biraz gayretle, en azından belki törpülersiniz onları sinir eden yönlerinizi.
• Kız arkadaşınızla bir araya geldiğinizde fısıldaşmadan durmayı deneyin.
• Erkeklerin, duyguları halkında konuşmaktan nefret ettiğini lütfen öğrenin artık.
• Şoförlük 1000 yıl geçse de erkeklerin gözünde erkekler mahsus olacak. O yüzden onların şoförlüğünü eleştirmekten vazgeçin.
• Kıskançlık, sizi kendine güvensiz göstermekten başka işe yaramıyor.
• İlgi duyduğunuz erkeğin yanında rahat olmak isteseniz de çizgiydi aşmayın, sarhoş olmayın.
• Erkeklerin gözünde trip = şımarıklık. Şımarık bir çocuk gibi gözükmek istediğinize emin misiniz?

Erkeklerin favori cümleleri
Haydi bu cümleleri bir kere olsun söylemedim demeyin. Galiba bu cümleler, tüm kadınların fabrika ayarlarında otomatik olarak yükleniyor.
• “Benimle niye ilgilenmiyorsun?” Bunaltmayın.
• “Ne düşünüyorsun?” Cevabı olmayan sorular sormayın.
• “Bu ne demek şimdi?” Her hareketinden derin anlamlar çıkarmayın.
• “Sence kilo almış mıyım?” Ona tartı muamelesi yapmayın.
• “Hmmm karar veremiyorum. Sence?” Kararsızlık abidesi olduğunuzu ona her fırsatta göstermeyin.
• “Bana anlatabilirisin.” Psikologluk mesleğini psikologlara bırakın.

Zirvedekiler
Ve işte en çok oy alanlar…
• Dır dır dır dır…
• Fark etmiyorlar sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Uçları çıkmış, bozulmuş ojelere neredeyse hemen hepsi deli oluyor.
• Bebek gibi konuşmayı bebeklik yıllarınızda bırakmalıydınız. Şirinlik muskası halleriniz, sadece ve sadece tüylerini diken diken ediyor.
• Küfürlü, ‘Lan’lı konuşmalar da sizi bir o kadar itici yapıyor.
• Futbolu seviyor olabilirsiniz. Ama ahkam kesmeyin, teknik direktörlüğü erkeklere bırakın.
• Diğer kadınları aşağılamaya bayılıyoruz. Diyelim bundan vazgeçemiyoruz; bari erkeklerin yanında değil, kız arkadaşlarımızla yapalım.

Ve işte sürprizler
Bunların, erkeklerin soğuma nedenleri olduğu kimin aklına gelirdi?
• Dudaklarımızı öpülesi gösteriyor sandığımız parlatıcılar, tam tersine onlara yapış yapış geliyor.
• Onların gözünde yaratmaya çalıştığımız, “ben diğer kadınlardan farklıyım” etkisi, sadece tepki doğuruyor.
• Komik olmak için yaptığız kıro taklitleri veya şiveli konuşmalar, biz farkında olmasak da ortamı ısıtmıyor, aksine buz gibi soğutuyor.

En büyük sürpriz
Bizim en büyük kabuslarımızdan olan, kurtulmak için paralar harcadığımız, kocakarı ilaçlarından tutun, en teknolojik aletlere kadar her yolu denediğimiz biricik selülitlerimiz, 50 erkekten sadece birinin aklına geldi. Demek ki neleri kafamıza takmamız gerektiğini bir kere daha düşünmenin tam zamanı!

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

11 Mart 2012 / AndThe_BlackSky Sağlıklı Yaşam
24 Aralık 2011 / CrasHofCinneT Sağlıklı Yaşam
16 Ocak 2012 / CeLebRindaL Sağlıklı Yaşam
22 Nisan 2011 / Misafir Soru-Cevap