Ziyaretçi
Karnabahar haslarken... içine iki dilim ekmek atarsanız, o dayanılmaz kokusundan kurtulursunuz.
Bütün sebzelere...biraz karbonat ekleyerek pişme süresini azaltabilirsiniz. Tuzunu asla pişirirken koymayın, sertleştirir. Tuzu, en son anda ilave edin.
Sebzelerimiz... kimi zaman çok bekletmekten buruşurlar, böyle bir durumla karsılaşırsak, içine sirke ve seker attığınız suda bırakın. İlk tazeliklerine kavuşurlar.
Maydanoz ve dereotunu... bas aşağı gelecek şekilde su dolu kavanozda, bozulmadan saklayabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Bütün sebzelere...biraz karbonat ekleyerek pişme süresini azaltabilirsiniz. Tuzunu asla pişirirken koymayın, sertleştirir. Tuzu, en son anda ilave edin.
Sebzelerimiz... kimi zaman çok bekletmekten buruşurlar, böyle bir durumla karsılaşırsak, içine sirke ve seker attığınız suda bırakın. İlk tazeliklerine kavuşurlar.
Maydanoz ve dereotunu... bas aşağı gelecek şekilde su dolu kavanozda, bozulmadan saklayabilirsiniz.