Arama

Ben 10: Ultimate Alien (Çizgi Dizi)

Güncelleme: 16 Haziran 2016 Gösterim: 26.401 Cevap: 2
Sasuke Uchiha - avatarı
Sasuke Uchiha
Ziyaretçi
10 Haziran 2011       Mesaj #1
Sasuke Uchiha - avatarı
Ziyaretçi

Ben 10: Ultimate Alien (Çizgi Dizi)


MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  ben ten.jpg
Gösterim: 2222
Boyut:  67.2 KB
Amerikan animasyon televizyon çizgi dizisi .Man of Action tarafından yapılmıştır. 26 Mart 2010 tarihinde biten Ben 10 Alien Force devamıdır. Artık Ben 16 yaşındadır. Omnitrix yerine Ultimatrix vardır. Bu yeni DNA silahı ile artık hem yeni uzaylılara hem de eski uzaylılarına dönüşebilmektedir. Ultimatrix, tesisatçı rozetleri ile iletişim aracı olarakta kullanılabilir.


Konusu


Ben Tennyson, kuzeni Gwen ve büyük babaları Max, yaz tatili başladığı sırada kamp gezisine giderler, Ben Gwen'le kavga ettikten sonra ormana doğru gider, kimseden uzak yanlız kaldığı için sevinmiştir ve yerde uzaylı kabuklu birşey görür. Bulduğu gizemli maddeyi inceler, maddeye bakmayı sevmeye başlamıştır, Omnitrix adlı maddeyi, içerde saklıdır. Madde atağa geçerek daima kalacak şekilde bileğine yapışır ve ona farklı uzaylı yaşam-formu dönüştürme yeteneği verir, onlara herbirinin kendine ait eşşiz gücü vardır, bunlar DC'nin komik kahramanlarına epeyce benzer. Buna karşın Ben yeni düzenli yetenekleri ile diğerlerine yardım etme sorumluluğunu anlar , onun küçük süper güçlü yaramazlıklarının şimdi ve ondan sonra kimsenin üzerinde denemeyecekti. Bu zamandan sonra Gwen ve Max, Ben'in kötü kavgalarını, suçlu ve olağan dışı bilecekti.
Ben , Gwen ve Kevin Vilgax 'ı yendiler.Ben Vilgax 'ı yendikten sonra gündelik tesisatçı işine geri döner. Ama Jimmy adlı bir çocuğun onun uzaylılara dönüştüğü resimleri ve videoları internete yayınlar. Bunun sonucu bütün dünya Ben 'in kahraman olduğunu öğrenirler.Sonra Agreggor adında bir Osmosian, Ben 'i yok etmeye gelir.

Karakterler


Benjamin "Ben" Kirby Tennyson: 16 yaşındadır... Artık Omnitrix yerine "Ultimatrix" vardır. Dünyada artık Kahramanlığı biliniyordur. Gençler ve çocuklar ona hayranken yetişkinler ona güvenmemektedir.Artık Ultimate uzaylı olabilir.Enerji çekirdeğini bulursa evrendeki bütün uzaylılara dönüşebilir.
Gwendolyn "Gwen" Tennyson: 16 yaşındadır. Kevin'ın kız arkadaşıdır.
Kevin Ethan Levin: 17 yaşındadır.Gwen'e aşıktır.Dokunduğu maddeye dönüşebilme yeteneğine sahiptir.
Julie Yamamoto: 16 yaşındadır.Ben 'in kız arkadaşıdır.Gemi ile birlikte Ben için yardım eden biri olur.Ben 'in dünyada kahramanlığını destekler. İlk olarak Ben 'i bu seride öpmüştür.
Cooper Daniels:15 yaşındadır.Uzun boylu, kaslı ve yakışıklıdır.Kevin 'ın Ultimate Kevin formundan eski haline gelmesine yardım etmiştir.Gwen onu dostça öpmüştür.
James Jimmy Jones : 10 yaşındadır. Ben 10 (Ten)'in büyük bir hayranıdır. Onun uzaylılarını internete yayınlayıp onun ünlü olmasını sağlamıştır. Aynı Ben 'in ceketinden giyer.

Kötü karakterler


Aggregor: Yeni bir kötüdür.İlk olarak Fame (Şöhret) adlı bölümde ortaya çıkmıştır.Kevin gibi bir Osmosian 'dır. Ben 'in uzaylılarının enerjisini emmek için sürekli Ben 'i yakalamaya çalışır.
Ultimate Aggregor: Aggregor 'un mutasyona uğramış halidir.Vücudu Kevin gibi düzensiz değildir. Bu formdayken çok güçlüdür.Onu Ultimate Kevin durdurmuştur.
Ultimate Kevin: Kevin 'ın mutasyona uğramış halidir.Bu formdayken Kevin kötülüğü seçmiştir.Kevin 11 gibi vücudu düzensiz ve karışıktır.Ben 10 Alien Force 'daki uzaylıların yapabildiği her şeyi yapabilir ve onu Ultimate Echo Echo durdurmuştur.
Dr. Animo: Ben'in eski bir düşmanıdır. İlk defa 5. bölümde ortaya çıkmıştır.Onu Fırtına Beyin durdurmuştur.
Kaptan Nemesis: Kötü Bir Süper Kahramandır. 9. Bölümde Görülmüştür.Kahve bağımlısı gibi görünür.Onu Water Hazard durdurmuştur.
Zombozo: Eski bir düşmandır.Onu Gwen durdurmuştur.
Vulkanus: Zombozo ve Charmcaster ile Ben 'i yok etmek için gelmiştir.Onu Ultimate Büyük Korku durdurmuştur.
Büyük Korku Soyu: Büyük Korku Soyu Map of Infinity adlı bölümde Ben'e saldırmışlardır. Onları Ultimate Echo Echo durdurmuşdur.
Derlemedir

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 16 Haziran 2016 14:00 Sebep: sayfa düzeni,moderatör ekleri ve foruma uygun resim eki
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
16 Haziran 2016       Mesaj #2
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  ben ten ultimate.jpg
Gösterim: 1419
Boyut:  138.6 KB

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
16 Haziran 2016       Mesaj #3
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  ben ten.jpg
Gösterim: 2430
Boyut:  152.2 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.

Benzer Konular

14 Haziran 2016 / Candy_Girl Sinema-TV
13 Haziran 2016 / Kidzo Sinema-TV
11 Haziran 2016 / Sasuke Uchiha Sinema-TV
3 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV
9 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV