Arama

Huntik (Çizgi Dizi)

Güncelleme: 11 Haziran 2016 Gösterim: 4.437 Cevap: 3
Kidzo - avatarı
Kidzo
Ziyaretçi
10 Şubat 2013       Mesaj #1
Kidzo - avatarı
Ziyaretçi

Huntik (Çizgi Dizi)


MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Huntik: Sırlar & Arayanlar İtalyan animasyon serisi tarafından oluşturulan ve yönetmenliğini Iginio Straffi (yaratıcısı Winx Club Big BOCCA Productions, Richard McWilliam, CEO'su ve sahibi tarafından sahip olunan bir şirket arasında bir ortak üretim ) Üst Güverte ve Rainbow SpA . Senaryo ve orijinal ses kaydı, Amerika Birleşik
Ad:  huntik.jpg
Gösterim: 1049
Boyut:  42.4 KB
Devletleri yapıldı show tasarımları, animasyon ve görsel stil, İtalya oluşturuldu.Yayınlanan CW4Kids Cumartesi günü Doğu Standart Saati 11:30 'da . Avrupa'da serisi hava Disney XD (İngiltere & İrlanda) (daha önceden Jetix) ve aynı zamanda CITV . 3 Ocak 2009 serisi Jetix (UK), ilk bölüm ötesinde prömiyerlerini i, ABD'de bir bölüm ve Avrupa'nın ilk dört bölüm gösterildi. Huntik 26, yarım saatlik bir animasyon .
A tie-Huntik ticaret kart oyunu, Şubat 2009 yılında piyasaya sürüldü . Başlatan güverte ve güçlendirici paketleri mevcuttur.5 inç aksiyon figürleri bir çizgi de piyasaya sürülmüştür.

Konusu


Huntik, dünya çapında farklı türde devleri uyandırmak eski kolyeleri arama Arayanlar bir grup hakkında bir aksiyon-macera filmi komedi / drama.
Uzun süre, insanlığın hayal edilemeyecek bir güç kötülük karşı savaştı. Karanlık sadece efsanevi yaratıkların varlığını kendi düzlemde Titans içine çağıramadı Arayanlar, insanlar tarafından kırıldı. Onların her emri yerine Titans ile, ilk Arayanlar yeraltının karanlık güçlerine karşı ve kendilerine karşı savaştı. Zaman geçtikçe bazı diğerleri sadece unutulmuş, zorlu savaşlar sonrasında toprağa verildi. Sihirli ve güçlü yaratıklar, evrenin en uzak bölgelerinde Arayanlar yeni ve cesur bir grup tarafından uyanmış bekleyen gizli ve uykuda bekliyordu.
Yüzyıllar sonra, Arayanlar of the Titans gizemini ortaya çıkarmak için, geçmiş ve tükenmiş popülasyonları izleri ve ipuçlarını bulmak için kendilerini bölüme ayrılmıştır.
Bu yanıtlara ulaşan Huntik Vakfı, Kuzey Amerika, Afrika arazilerde, Güney Amerika kıtasının ucundan Avrupa'ya gidecek. Sadece Arayanlar, en layık Titanlar uyandırmak ve onların inanılmaz güçler yararlanmak mümkün. Profesör tarafından liderliğindeki gizli örgüt, kendi şeytani planları için Titan güçlere sahip olmak istiyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 11 Haziran 2016 11:21 Sebep: Sayfa düzeni ,moderatör eki resim
TiviSank - avatarı
TiviSank
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014       Mesaj #2
TiviSank - avatarı
Kayıtlı Üye
Huntik Resimler
Huntik Secrets and Seekers Anime Cartoon

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 11 Haziran 2016 11:16
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
11 Haziran 2016       Mesaj #3
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  huntik.png
Gösterim: 968
Boyut:  195.3 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
11 Haziran 2016       Mesaj #4
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  Huntik-1.jpg
Gösterim: 1014
Boyut:  39.8 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

14 Haziran 2016 / Candy_Girl Sinema-TV
11 Haziran 2016 / Sasuke Uchiha Sinema-TV
23 Mart 2017 / Kidzo Sinema-TV
9 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV
9 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV