Arama

Coop Kat'e Karşı (Çizgi Dizi)

Güncelleme: 23 Haziran 2016 Gösterim: 4.173 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
9 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye

Coop Kat'e Karşı (Çizgi Dizi)


MsXLab.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  coop.jpg
Gösterim: 921
Boyut:  38.1 KB
Coop evde ailesinin gözünde hep yaramaz durumuna düşüyor aslında o çok haklı.Sizi mahvetmeye çalışan uzaylı bir mutant kedi olsa, ama kimse size inanmıyorsa ne yaparsınız? Onunla mücadele edersiniz! Coop Kat'e Karşı'da, kız kardeşi Millie eve kötülüklerle dolu küçük, tüysüz kedi Kat'i getirene kadar.Halbuki kedi bir uzaylı ve çok kötü .Coop'un oldukça normal bir hayatı vardı. Taki Kat gelene kadar.
Kanada yapımı bir çizgi dizidir. Studio B Productions üretici, geliştirici ve dağıtıcı şirketidir. Rob Boutilier tarafından yapılmıştır. Seri, 25 Ekim 2008 tarihinde Kanada'da YTV'de, 13 Şubat 2009'da ise Disney XD ABD'de gösterime girdi. Türkiye'de ise ilk kez Disney XD (Türkiye) kanalında gösterime girmiştir. . Konu olarak uzaydan gelen bir kedinin, bir çocuğun kız kardeşinin kedisi olmasıyla ve sürekli kavga etmeleri ile oluşan olağandışı maceraları anlatılmaktadır.

Dizinin kahramanları
COOP; Uzaylı Kat serbestçe ortada dolaşırken, iyi huylu bir çocuğun başını beladan uzak tutması kolay değil. Bu 10 yaşındaki çocuk, canını ve gezegeni, kötü Bay Kat'in şeytani hareketlerinden kurtarmak için hızlı düşünmek zorunda.

KAT: Kökeni bilinmeyen, gizemli, tüysüz bir yaratık Coop'un hayatına bodoslamasına iniş yapar. Kat, Millie ile başa çıkar ama bu 10 yaşındaki gıcık Coop'u yok etmek için yola çıkmıştır. Ama süper lezzetli Balık Krakerlerden biraz bulursa iş değişir. Mmm!

MILLIE: Coop'un 8 yaşındaki kız kardeşi canayakındır ama her zaman o kadar iyi değildir. Coop'un, Kat'in kötülüklerine dair anlattığı hikayelere hiç inanmaz. Nasıl olur da Kat, Millie tarafından böyle sevimlice giydirilmişken kötülük yapabilir?

BABA: Bu çalışkan, bekar babanın en son istediği şey, Burtonburger'in Takas Evi'ndeki uzun bir günden sonra eve gelip de kargaşa ve yaramazlıkla uğraşmaktır. Öyleyse Kat ortaya çıktığından beri Coop'un başı neden hep belada?

DENNIS: Coop'un en yakın arkadaşı, her mantıklı açıklamanın ardında mükemmel bir komplo olduğuna inanır - özellikle de Kat söz konusu olunca! Kat'in uzaylı kökenini bir ispatlayabilse, dünya nihayet onun başından beri haklı olduğunu anlayacak.

OLD LADY MUNSON: O yaşlı, oyan dairede oturuyor ve o Coop'un ne işler peşinde olduğunu kendisinden bile önce biliyor. Belki onun 170 cücesi çetele tutuyordur. Bizim Bayan Munson, Coop'u hiç sevmedi. Şimdi bütün bu kedi meselesinden sonra daha da az seviyor.
Derlemedir

Son düzenleyen perlina; 23 Haziran 2016 09:45 Sebep: Sayfa düzeni,moderatör ekleri ve foruma uygun resim eki.
🌘 🚀
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
23 Haziran 2016       Mesaj #2
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  coop.jpg
Gösterim: 712
Boyut:  63.5 KB

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

18 Temmuz 2016 / Jumong Sinema-TV
11 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV
11 Haziran 2016 / Sasuke Uchiha Sinema-TV
9 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV
3 Haziran 2016 / TiviSank Sinema-TV