Arama

Harika Kanatlar (Çizgi Dizi)

Güncelleme: 23 Haziran 2016 Gösterim: 2.292 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
19 Haziran 2016       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye

Harika Kanatlar (Çizgi Dizi)


MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  harika-kanatlar3.jpg
Gösterim: 2045
Boyut:  25.8 KB
Kore yapımı çizgi dizi.Sevimli Kargo uçağı Jet’in işi teslimattır. Dünyanın her yerindeki çocuklara paketlerini tam zamanında ulaştırmasıyla ünlüdür. Gittiği yerlerin kültürünü öğrenmeyi ve oralarda yeni arkadaşlar edinmeyi de çok seviyor. En çok da teslim ettiği paketlerin çocukları mutlu etmesini... Onlara hem paketlerini ulaştırıyor, hem de Jumbo ve arkadaşları’nın da yardımını alarak sorunlarını çözüyor.

'Harika Kanatlar' çizgi filminde kötülük ve kötü karakter adına hiçbir şey, hiçbir olgu yok. Çizgi filmin bir de bilgilendirici yönü var.
Çizgi filmlerin, çocukların dünyasını saran, çocuklarla bütünleşen bir niteliğe sahip olduğunda herkes hem fikirdir sanırım. Büyüklerin izlemesi garip karşılansa da çocuklarının zihin ve hayal dünyalarına nelerin girdiğini, nelerin hitap ettiğini bilmeleri açısından ebeveynin de izlemesi icap eder.

Ad:  harika-kanatlar5.jpg
Gösterim: 919
Boyut:  21.9 KB
Bir kargo uçağından daha fazlası
Kahramanımız Jet’in uçuşa geçeceği sıra Cimbo, ona, gideceği yerde karşılaşacağı insanların genellikle tanışma sözleri olan sözcükleri bildiriyor ve ilk muhabbetini bu sözlerle yapmasını istiyor. Mesela Mısır’a gittiğinde “Hadi bakalım” anlamında olan “Yallah” ifadesini, şimdi ismini hatırlayamadığım Müslüman bir ülkeye gittiğinde “Allah’ın selamı üzerine olsun” anlamına gelen “Selamun aleyküm” demesi gerektiğini, yine ismi hatırımda olmayan başka bir ülke için “hayır, olamaz” anlamına gelen “oh la la” sözlerini sarf etmesini söylüyor. Jet, sadece siparişleri zamanında teslim etmekle kalmayıp hep daha fazlasını yapıyor; siparişiyle tanışmasına vesile olduğu çocukla bir müddet daha vakit geçiriyor, ona yardımı dokunacak durumlarda olanca varlığıyla gerekeni yapıyor, çocuğun yapacağı işlerini tamamlayıp tasarladığı şeylerin başarıyla gerçekleşmesi için sonuna kadar yanında duruyor, kendisinin üstesinden gelemediği şeyler çıkınca da ki genellikle çıkıyor, hemen “harika kanatlar” ekibinden bir arkadaşını yardıma çağırıyor. Yardıma çağırdığı arkadaşı da seve seve bunları kabul edip elinden gelenin en güzelini yapmaya çalışıyor tüm sempatikliğiyle.

Derlemedir...

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 23 Haziran 2016 10:07 Sebep: sayfa düzeni,moderatör ekleri
🌘 🚀
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
23 Haziran 2016       Mesaj #2
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  harika kanatlar.jpg
Gösterim: 941
Boyut:  78.3 KB

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

11 Haziran 2016 / Kidzo Sinema-TV
9 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV
2 Haziran 2016 / TiviSank Sinema-TV
3 Haziran 2016 / TiviSank Sinema-TV
21 Haziran 2016 / asla_asla_deme Sinema-TV