Arama

Karşılama Salonu - Yeni üyeler, hoş geldiniz... - Sayfa 43

Güncelleme: 27 Mart 2015 Gösterim: 194.394 Cevap: 1.080
neli - avatarı
neli
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #421
neli - avatarı
Ziyaretçi
Herkese Merhaba,pek anlamam bu işlerden ama anlamak için burasının yeterli oldugunu gördüm,herkese emegi için teşekkürederim.
Sponsorlu Bağlantılar
C.A.N.D.Y - avatarı
C.A.N.D.Y
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #422
C.A.N.D.Y - avatarı
Ziyaretçi
HugHugHugTenderTenderSELAM BEN ROSEMARY ESKİ ÜYELERDEN TEKRAR GERİ GELDİYİM İÇİN TÜM YETKİLİLERE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM ESKİ DOSTLARIMI ÇOK ÖZLEDİM RoseRose

Sponsorlu Bağlantılar
msxlabs72bannerdn1

msxlabs46bannerfc7

msxlabsbannerkm4

Son düzenleyen C.A.N.D.Y; 20 Şubat 2007 06:03 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
PoPuLeR_DeLi_ - avatarı
PoPuLeR_DeLi_
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #423
PoPuLeR_DeLi_ - avatarı
Ziyaretçi
slm millet ben ceyhun yeni düşdüm buraya...
ROSEMARY Aracılığı ile geldım
saolsun bizi yönlendirdi buraya Msn Wink
Site tam süper olmuş..
yıllardır aradığım siteyi buldum Msn Happy
h.b bu arada Msn Tonguep
beynimdekisesler - avatarı
beynimdekisesler
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #424
beynimdekisesler - avatarı
Ziyaretçi
slm

slm millet bende yeni düşenlerdenim aranıza site ii yani galiba ama benim ilk bu yüzden acemiyim neyse
Son düzenleyen beynimdekisesler; 21 Şubat 2007 13:57 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
PEGASUS - avatarı
PEGASUS
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #425
PEGASUS - avatarı
Ziyaretçi
Selam Arkadaşlar...

Bende Rotasını Yeni Bulanlardanım.. Aranıza Katılmak İstiyorum Acaba Yer Varmi??

Eğer Yer Yoksa Ben Gelmeyeyim Msn GrinMsn Tongue
fazinternet - avatarı
fazinternet
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #426
fazinternet - avatarı
Ziyaretçi
bütün arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum. ben de yeni geldim buraya. geziniyorum. hoşuma gitti site. bakalım neler vamış. herkese selamlar, saygılar..
GulBeBeGiM - avatarı
GulBeBeGiM
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #427
GulBeBeGiM - avatarı
Ziyaretçi
ben geldim kardeşlerim sizinle olmak bana gurur veriyor
XyLia - avatarı
XyLia
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #428
XyLia - avatarı
Ziyaretçi
herhese merhaba uzun zamandir siteyi takip ediyordum yalniz uye olali pek uzun zaman olmadi turkiye disindan katiliyorum yarismaniza dermisim (; isin espirisydi kendimi tanitmaya gelince ogrenciyim ve fransada yasiyorum gercekten guzel bir forum herkese iyi paylasimlar bu arada eger yetkililerden biri bana yardimci olabilirse sevinirim ben kendi yapmis oldugum flashlarimi eklemek istiyorum yalniz nasil ekliycegimi bilmiyorum youtube viodesu falan olmadigindan arama yaptim anlatim yapilmistir die belki ama bulamadim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #429
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
XyLia adlı kullanıcıdan alıntı

herhese merhaba uzun zamandir siteyi takip ediyordum yalniz uye olali pek uzun zaman olmadi turkiye disindan katiliyorum yarismaniza dermisim (; isin espirisydi kendimi tanitmaya gelince ogrenciyim ve fransada yasiyorum gercekten guzel bir forum herkese iyi paylasimlar bu arada eger yetkililerden biri bana yardimci olabilirse sevinirim ben kendi yapmis oldugum flashlarimi eklemek istiyorum yalniz nasil ekliycegimi bilmiyorum youtube viodesu falan olmadigindan arama yaptim anlatim yapilmistir die belki ama bulamadim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

Hos geldiniz Rose

Bu link yardimci olacaktir: Forum'a nasıl flash eklerim ?
XyLia - avatarı
XyLia
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #430
XyLia - avatarı
Ziyaretçi
yardimin icin cok tesekkur ederim baktim ama imagehack ten yukleme anlatilmis benim dosya boyutumun fazla oldugu yaziliydi uploadi rapidden yaptim ama bu kezde swf degil Msn Confused Msn Confused Msn Confused anliycagin upload oldu ama forumda ekleyemiyorum yuksek capli bi yardim plsMsn Confused