Alıntı
MMDMR adlı kullanıcıdan alıntı Rasgele oyunlar ve Videolar bölüüne açma kapama tuşu olsa daha iyi olmaz mı ?
Uygun bir zamanda yapılacak.
Alıntı
Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı Peki 30 saniye kuralı kalkabilir mi? mesaj yollarken ?
Hayır, olmasının iyi bir nedeni var.
Alıntı
king nothing adlı kullanıcıdan alıntı Aslında Gothıc ve emolar ıcın bolumler acılsa turkce rock yabancı rock bolumu ıcerısınde de olabılır ama fıkır uygun gorulurse nerede acılırsa acılsın..emoryantel nedır emo resımlerı elbıselerı ıste gothıc takılar gothıc yapılar gothıc festıvallerden kareler vb.seyler gıbı...
Mevcut forumlar bu konuların işlenmeleri için de yeterlidir.
Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı Günlük mesajlarında zaman zaman abartılı şekilde ardı ardına gönderilen günlükler yer alıyor. Buna bir sınırlama getirilmesini öneriyorum. Mesela bir kişi günde en fazla 2 günlük yazabilir ve ya 2 saatte bir olacak şekilde.. Bu şekilde olunca günlük sistemi amacı dışında anlaşılmaya başlıyor.
İçerik açısından sakıncalı olan ve amacı dışında kullanılan günlük mesajları rapor edilebilir. Bunun dışında şimdilik herhangi bir kısıtlamanın getirilmesi düşünülmüyor.
Alıntı
Nisyan-ı Bâtın adlı kullanıcıdan alıntı Forum anasayfasına -Hava Durumu- eklense nasıl olur... 
Uygun bir zamanda değerlendirilecek.
Alıntı
Montanamax adlı kullanıcıdan alıntı Forumda kullanılan avatar ve albüm resimleri dosya boyutu kb olarak biraz daha arttırılmsını istiorum
avatar piksel olarak 125x125 uygun lakin dosya boyutu 53.7kb biraz az gibi 
çok sevdiğim bir avatarı yüklemek istediimde bu sorunla karsılastım yüklemek istediim avatar boyutu 989kb bunu 53kb kadar kücültmek imaknsız yani kücülsede görüntü kalitesi kalmıyor
neyse dedm bu resmi albümme ekleim aynı sornu orada da yasdım boyut olarak 97.7 kb sart koslmus büyk bir ugrastan sonra frame gecikme zamanlarndan calarak boyutu düsürerek ancak ekleyebidm tabiki istediim gibi olmadı bu konuyu degerlendirseniz sevirm dosya boyutları kb olarak biraz daha arttırlmasını istiyorum
KB cinsinden bir limit yükseltmesi yapılmayacak. Ancak ebatlarda bir artışa gidilebilir.
Alıntı
KENCISii adlı kullanıcıdan alıntı bi cok kişinin msjına cvp yazılmamış ama bende bi istekte blniyim
box yazışmalarıyla ilgili ya eskiden yantarafda gönderdiğin msjı sile biliyordun yeniden o olsu cok iyi olur şimdiden cok tşk
Gönderdiğiniz mesajları sol taraftaki ok sembolüne tıkladıktan sonra menüden ilgili seçeneğe tıklayarak silebilirsiniz.