Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 43

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 137.876 Cevap: 697
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009       Mesaj #421
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
fortune adlı kullanıcıdan alıntı

kendi mesajlarımı (zaten başkalarınınkini mümkün de degil istemiyorum da) belirli bir süre kısıtlaması olmaksızın degiştirme,silme ve benzeri özelliklerin olmasını istemekle kalmıyorum,bu çok gerekli diye düşünüyorum.
bugün böyle biliyor ya da düşünüyorsam, bir gün öyle olmayabilir.

Böyle bişey olması söz konusu değil... Daha önce açıklaması yapılmış bir konu. Üyelerin istediği zaman mesajını düzenlemesi sıkıntı yaratıcaktır. Değişmeseni veya silinmesini istediğiniz mesajları uygun bir sebep belirterek rapor ediniz.
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009       Mesaj #422
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Daisy-BT adlı kullanıcıdan alıntı

Forumlarda yetkili olanları nereden öğrenebiliyoruz, eğer mümkünse her forumun kolay ulaşılan bir yerine yetkli de yazılabilir mi. Ya da varsa bana yol gösterebilir misiniz. Sanırım her zaman konuyu başlatan değil yetkili. Teşekkürler.

Tüm yetkilileri görüntülemek için: MsXLabs MK - Grupları Göster

Sponsorlu Bağlantılar
Bölüm yetkililerini ise forumun sağ alt köşesinde görebilirsiniz. Bakınız

MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
12 Şubat 2009       Mesaj #423
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Rasgele oyunlar ve Videolar bölüüne açma kapama tuşu olsa daha iyi olmaz mı ?
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
14 Şubat 2009       Mesaj #424
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
Peki 30 saniye kuralı kalkabilir mi? mesaj yollarken ?
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
20 Şubat 2009       Mesaj #425
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Aslında Gothıc ve emolar ıcın bolumler acılsa turkce rock yabancı rock bolumu ıcerısınde de olabılır ama fıkır uygun gorulurse nerede acılırsa acılsın..emoryantel nedır emo resımlerı elbıselerı ıste gothıc takılar gothıc yapılar gothıc festıvallerden kareler vb.seyler gıbı...
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
21 Şubat 2009       Mesaj #426
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Günlük mesajlarında zaman zaman abartılı şekilde ardı ardına gönderilen günlükler yer alıyor. Buna bir sınırlama getirilmesini öneriyorum. Mesela bir kişi günde en fazla 2 günlük yazabilir ve ya 2 saatte bir olacak şekilde.. Bu şekilde olunca günlük sistemi amacı dışında anlaşılmaya başlıyor.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009       Mesaj #427
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Raporlama bölümünde geçen ibare şudur''Not: Bu özellik SADECE kural dışı (rahatsız edici, tartışma, uygunsuz kelime), spam ve reklam içerikli mesajları rapor etmek amacıyla kullanılmalıdır.''
bu ibareyle ilgisiz mesajlar rapor edilmektedir. ibarenin yani rapor kriterlerinin değişmesi, yada kriterlere uygun olmayan raporlamaların gözardı edilmesi (imla kuralları gibi) çelişki yaratmaması açısından uygun olur diye düşünüyorum..
Quo vadis?
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
22 Şubat 2009       Mesaj #428
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Forum açısından bir sakınca yoktur. Kaldı ki imla kuralları var olan ancak atladığımız uygulamada dikkat etmediğimiz genel bir sorundur.

Sıfır hataya sokucak foruma katkıda bulunacak her türlü rapor değerlendirilmek zorundadır.
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009       Mesaj #429
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
raporların hepsi değerlendiriliyor.isteğiimi yanlış aktardıysam düzelteyim:önerim raporlama kriterlerinin genişletilmesiydi.
zira bu (imla kuralları)benimde kullanmak isteyipte oradaki uyarıya binaen çekindiğim bir özellikti. çelişki olmaması açısından raporlama kriterlerinin genişletilmesi önerisinde bulundum
saygılar
Quo vadis?
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
23 Şubat 2009       Mesaj #430
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Forum anasayfasına -Hava Durumu- eklense nasıl olur... Msn Thinking