Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 42

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 137.962 Cevap: 697
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009       Mesaj #411
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
CelestialBody adlı kullanıcıdan alıntı

Bir veya bir kaç eski üye, veya yönetici tarafından bu forumun, msxlabsin 2005 den buyana geçirdiği evreler biz yeni üyelere anlatılacak şekilde bir bölüm açılabilir mi ? Eski mesajlara bakıp anlayabiliyoruz ama belki daha aydınlatıcı olur. Kronolojik sırayla örneğin.
Ya da böyle bir yer varsa bana bilgisi verilebilir.

Eski MsXLabs'dan
Sponsorlu Bağlantılar

Msn Happy

Birde bu >>> Hi-Tech Forum v1
Quo vadis?
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
4 Şubat 2009       Mesaj #412
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Baktım ve bakmaya devam ediyorum Msn Happy
Yeni eklenen mesajlarla daha iyi tanıyacağız
Sponsorlu Bağlantılar
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
4 Şubat 2009       Mesaj #413
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
forum öğretmeni istiyorum her yeni üyeye bir aylık kurs verilsin video nasıl eklenir resim nasıl eklenir bunlar anlatılsın

bide chatbox ta /me boşluk komutuyla çıkş yaplıyor kırmızı bisey çıkıyor aynı şekilde giriş yapılsın yeşil olsun örn= me/ boşluk olsun
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
4 Şubat 2009       Mesaj #414
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
montana max adlı kullanıcıdan alıntı

forum öğretmeni istiyorum her yeni üyeye bir aylık kurs verilsin video nasıl eklenir resim nasıl eklenir bunlar anlatılsın

bide chatbox ta /me boşluk komutuyla çıkş yaplıyor kırmızı bisey çıkıyor aynı şekilde giriş yapılsın yeşil olsun örn= me/ boşluk olsun

ilk öğretmenim oldunuz böylece ben bu /me olayını bilmiyordum Msn Happy
FisTiK - avatarı
FisTiK
Ziyaretçi
4 Şubat 2009       Mesaj #415
FisTiK - avatarı
Ziyaretçi
Aslında ben bugun bir araştırma yaptım diğer forumlarda mesela bunu paylaş linkimiz olmalı burası küçük bir yer değil facebook paylaşımı buranın ziyaret sayısını arttırabilir.
Ve bu tür yerlere verilen küçük bannerlar olursa yine hoş olucaktır bu bir fikir tabi dikkate alınırsa iyi olabilir... Msn Happy
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
4 Şubat 2009       Mesaj #416
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Ben bazı forumlarda MsXLabs'den söz edildiğini duydum.
Özellikle birinde ziyaretçi mesajlarına sorudan sonra çok hızlı yanıtlar verildiğini, bunun bazı yerlerde paralı bir hizmet olduğunu ve forumumuzun bunu soru-cevap bölümünde yapabildiğini söylüyorlardı.
Üye olduğumuz diğer forumlara da bunu belki belirli bir kalıpla aktarabiliriz. Ben de çok iyi bir hizmet olduğunu düşünüyorum..
Herkes, sadece görevliler değil, eğitimlerine uygun katkı yapsınlar ve bu bir elden denetlenip yayınlansın.
Zaten var olduğunu biliyorum,ama ben üye olduğum ilk zamanlarda bilsem de yanıtlamaya çekiniyor ve hatta yanitlarim silinir sanıyordum Msn Happy
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
4 Şubat 2009       Mesaj #417
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
eksiği yok fazlası Var Zaten Tender
WaRrioR - avatarı
WaRrioR
VIP VIP Üye
5 Şubat 2009       Mesaj #418
WaRrioR - avatarı
VIP VIP Üye
Profilimize bakanlar kısmında son 50 görüntüleniyor hepsini görebilseydik eskisi gibi bazen iyi oluyor son 50 yetmiyor Msn Grin
Esqi qulağı qesiqlerden qim qaldı
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
6 Şubat 2009       Mesaj #419
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Forumlarda yetkili olanları nereden öğrenebiliyoruz, eğer mümkünse her forumun kolay ulaşılan bir yerine yetkli de yazılabilir mi. Ya da varsa bana yol gösterebilir misiniz. Sanırım her zaman konuyu başlatan değil yetkili. Teşekkürler.
fortune - avatarı
fortune
Ziyaretçi
6 Şubat 2009       Mesaj #420
fortune - avatarı
Ziyaretçi
kendi mesajlarımı (zaten başkalarınınkini mümkün de degil istemiyorum da) belirli bir süre kısıtlaması olmaksızın degiştirme,silme ve benzeri özelliklerin olmasını istemekle kalmıyorum,bu çok gerekli diye düşünüyorum.
bugün böyle biliyor ya da düşünüyorsam, bir gün öyle olmayabilir.