Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 50

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 137.679 Cevap: 697
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Nisan 2010       Mesaj #491
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

"Teşekkür eden kişi için de benzer bir uygulama olabilir mi?" sorusu soruluyor.

Şimdilik mümkün değil.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
2 Nisan 2010       Mesaj #492
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

400 Bad Request

Sponsorlu Bağlantılar
It is not a valid request! Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

Bugün sık sık bu uyarıyı alıp siteye yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum . Bunun nedeni benim kullandığım tarayıcıda 1 sorun olması mı ? yoksa sitede yönetim panelinde yapılan çalışmalar mıdır ?
Sen sadece aynasin...
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
2 Nisan 2010       Mesaj #493
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
adszcv

Konuların içerisindeyken "Cevap Yaz" butonunun yanına "Yeni Konu Aç" butonu eklenebilir mi?
Gerçekçi ol imkansızı iste...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Nisan 2010       Mesaj #494
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
KisukE UraharA adlı kullanıcıdan alıntı

Konuların içerisindeyken "Cevap Yaz" butonunun yanına "Yeni Konu Aç" butonu eklenebilir mi?

Yapıldı.

Alıntı
Valeria adlı kullanıcıdan alıntı

Bugün sık sık bu uyarıyı alıp siteye yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum . Bunun nedeni benim kullandığım tarayıcıda 1 sorun olması mı ? yoksa sitede yönetim panelinde yapılan çalışmalar mıdır ?

Kullandığınız tarayıcı nedir? Sisteminizi virüslere karşı tarattınız mı? Bu uyarıyı hangi sayfalarda alıyorsunuz?
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
2 Nisan 2010       Mesaj #495
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Yapıldı.

Kullandığınız tarayıcı nedir? Sisteminizi virüslere karşı tarattınız mı? Bu uyarıyı hangi sayfalarda alıyorsunuz?

Tarayıcım Mozilla firefox ve o tarayıcıdan giriş yaptığımda bu sayfaya yanıt yazamıyorum ,forumlara geçiş yapamıyorum aynı hatayı veriyor sürekli.. Şu anda Explorer ' dan yazıyorum bu mesajı .
Virüs taraması yaptırdım bir tehdit bulunamadı .
Sen sadece aynasin...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Nisan 2010       Mesaj #496
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Valeria adlı kullanıcıdan alıntı

Tarayıcım Mozilla firefox ve o tarayıcıdan giriş yaptığımda bu sayfaya yanıt yazamıyorum ,forumlara geçiş yapamıyorum aynı hatayı veriyor sürekli.. Şu anda Explorer ' dan yazıyorum bu mesajı .
Virüs taraması yaptırdım bir tehdit bulunamadı .

Firefox'ta yüklü olan eklentileri kontrol ettiniz mi? Tamamen kaldırıp Firefox tarayıcı | Daha hızlı, daha güvenli ve daha özelleştirilebilir | Mozil burdan yeniden kurmayı deneyin.
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
2 Nisan 2010       Mesaj #497
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Firefox'ta yüklü olan eklentileri kontrol ettiniz mi? Tamamen kaldırıp Firefox tarayıcı | Daha hızlı, daha güvenli ve daha özelleştirilebilir | Mozil burdan yeniden kurmayı deneyin.

Var olan eklentileri güncelledim şimdilik sorun yok gibi görünüyor. Tekrar sorun yaşarsam kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim . Teşekkürler .
Sen sadece aynasin...
-Eylül- - avatarı
-Eylül-
Ziyaretçi
26 Nisan 2010       Mesaj #498
-Eylül- - avatarı
Ziyaretçi
Tarayıcım Mozilla firefox ve o tarayıcıdan giriş yaptığımda sürekli sayfa degistirdigimde siteden cikis yapyior ve ben tekrara üye adimi ve sifremi yazmam gerekyior cevrim ici arkadas listemde görünmüyor.. Firefox kaldirip tekrara yükledim fakat sonuc degismedi .. suan explorer kulaniyorum bunda bir sorun yok.. ne gibi bir hata yapiyor olabilirm mozillafirefoxta...
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010       Mesaj #499
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Eylül76 adlı kullanıcıdan alıntı

Tarayıcım Mozilla firefox ve o tarayıcıdan giriş yaptığımda sürekli sayfa degistirdigimde siteden cikis yapyior ve ben tekrara üye adimi ve sifremi yazmam gerekyior cevrim ici arkadas listemde görünmüyor.. Firefox kaldirip tekrara yükledim fakat sonuc degismedi .. suan explorer kulaniyorum bunda bir sorun yok.. ne gibi bir hata yapiyor olabilirm mozillafirefoxta...

Firefox'tan Araçlar >>> Seçenekler >> Güvenlik >> Sitelerde girilen ana parolaları hatırla sekmesi işaretli mi ?

Çevirim içi arkadaş listenizde meşgul durumda olanlar görünmez mesela bende şuan 5 kişi var ama 1 kişi online böyle bir durum söz konusu olabilir mi?

Kontrol edermisiniz...
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Nisan 2010       Mesaj #500
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Eylül76 adlı kullanıcıdan alıntı

Firefox'u kullanıcı ayarlarıyla birlikte kaldırdıktan sonra yeniden kurmayı deneyin. Kaldırma esnasında bu soru yöneltiliyor.