Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 37

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 138.015 Cevap: 697
e.said coskun - avatarı
e.said coskun
Ziyaretçi
26 Aralık 2008       Mesaj #361
e.said coskun - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Böyle bişey mümkün değil çünkü ChatBox'un asıl amacı yeni üye olanlara, teknik desteğe ihtiyaç duyanlara ve forumla ilgili sorusu olanlara yardım etmek... Ne yapmak istediğini bilmeyenler dediklerin küfür edenler, huzuru kaçıranlarsa yetkililer gereğini yapar... Gözden kaçan bişey görürseniz yetkililere ulaşın arşivden gerekli araştırmayı yapıp gerekeni yapıcaklardır...

Haklısınız Ama İnsanlar Bazı Şeyleri Yerinde Kullanmıyorlar.Sadece Sohbet Odasına Dönmüş Chat Box.O Zaman Flash Chat Neden Açıldı.Chat Box İstenildiği gibi Kullanılmıyor Ben O Yüzden Kapatılsın Dedim Mesele Bu Yoksa Bende Biliyorum Açık Olma Sebebini.Ama Başkaları Anlamıyor Sanırım yada Anlamak İstemiyorlar...
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008       Mesaj #362
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
e.said coskun adlı kullanıcıdan alıntı

Haklısınız Ama İnsanlar Bazı Şeyleri Yerinde Kullanmıyorlar.Sadece Sohbet Odasına Dönmüş Chat Box.O Zaman Flash Chat Neden Açıldı.Chat Box İstenildiği gibi Kullanılmıyor Ben O Yüzden Kapatılsın Dedim Mesele Bu Yoksa Bende Biliyorum Açık Olma Sebebini.Ama Başkaları Anlamıyor Sanırım yada Anlamak İstemiyorlar...

Dediğin konu VIP üye forumunda tartışıldı özellikle VIP üyelerin bu konuda bilinçli olması lazım... Bende farkındayım biri bişey sordumu kimse sohbetini bozup cevap verme gereği duymuyor çoğu zaman... ChatBox da sohbet edilebilir tabiki ama teknik destek veya forumla ilgili bişey sorulduğu zaman sohbete ara verilmeli sorunu(sorusu) olana yardım edilmeli en azından konu hakkında bilgim yok denilebilmeli ki o üye dışlanmış olmasın forumdan soğumasın...
Sponsorlu Bağlantılar
Magnifique - avatarı
Magnifique
Ziyaretçi
27 Aralık 2008       Mesaj #363
Magnifique - avatarı
Ziyaretçi
İtbar Düşür'ün Kaldırılması Gerek Bence, Forum'u Bilmeyen Arkadaşlar Yalnış Komutlar Veriyorlar Ve İtibar Ekliyeceklerine Düşürüyorlar...

fasdnb9

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2008       Mesaj #364
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı

İtbar Düşür'ün Kaldırılması Gerek Bence, Forum'u Bilmeyen Arkadaşlar Yalnış Komutlar Veriyorlar Ve İtibar Ekliyeceklerine Düşürüyorlar...

fasdnb9

Bazen şaka amaçlı kullanılıyor olsa da olması gerekli bir itibar sistemi.
Magnifique - avatarı
Magnifique
Ziyaretçi
29 Aralık 2008       Mesaj #365
Magnifique - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Bazen şaka amaçlı kullanılıyor olsa da olması gerekli bir itibar sistemi.

Tanımadığım Bir Kişi Bana Neden Şaka Yapsın?
Bende O Zaman Şaka Amaçlı Herkese '-' İtibar Basayım. Şaka Amaçlı...Msn Party
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2008       Mesaj #366
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Tanımadığım Bir Kişi Bana Neden Şaka Yapsın?
Bende O Zaman Şaka Amaçlı Herkese '-' İtibar Basayım. Şaka Amaçlı...Msn Party

Komik olduğunu mu düşünüyorsun?
Ayrıca şaka derken olayı hafifletme adına böyle söylemiş olabilirim. O kişinin ise bunun farkında olmadığından eminim. İtibar düşüren kişi "teşekkür ederim" diye not düşmez.
Sistemde mevcut bir uygulama ve kalacak.
Magnifique - avatarı
Magnifique
Ziyaretçi
29 Aralık 2008       Mesaj #367
Magnifique - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Komik olduğunu mu düşünüyorsun?
Ayrıca şaka derken olayı hafifletme adına böyle söylemiş olabilirim. O kişinin ise bunun farkında olmadığından eminim. İtibar düşen kişi "teşekkür ederim" diye not düşmez.
Sistemde mevcut bir uygulama ve kalacak.

Komik Bişi Demedim Sadece Bilmeyenlere Daha Açıklayıcı Bir Şekilde Gösterilebilir.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2008       Mesaj #368
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Komik Bişi Demedim Sadece Bilmeyenlere Daha Açıklayıcı Bir Şekilde Gösterilebilir.

Bilinmeyecek bir yanı yok, kişi yanılabilir. Üstelik talep, gösterilmesi değil kaldırılması yönündeydi. Cevabı da verildi; kaldırılmayacak.
Magnifique - avatarı
Magnifique
Ziyaretçi
29 Aralık 2008       Mesaj #369
Magnifique - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Bilinmeyecek bir yanı yok, kişi yanılabilir. Üstelik talep gösterilmesi değil kaldırılması yönündeydi. Cevabı da verildi; kaldırılmayacak.

İtibarınızı Verdim Teşekkürler.
MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #370
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
Mesaj raporlama sırasında ard arda yapılan raporlamalarda iki raporlama arası 1 dakika bekleme süresi var bu sürenin kısaltılması mümkün ise ilgilenilmesini istiyorum... report