Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 41

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 137.864 Cevap: 697
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
27 Ocak 2009       Mesaj #401
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Bir foruma e-posta bildirimi ile abone olunduğunda gelen e-postada "Aşağıdaki konular yeni:" ve "Aşağıdaki konular güncellendi:" yazan iki bölüm var. Bunlardan ikincisinde "Aşağıdaki konular güncellendi:" dedikten sonra güncellenen konuların yalın bağlantıları veriliyor ancak bağlantının sonuna "&goto=newpost" eklenirse doğrudan tek tıklama ile son mesaja gitmiş oluruz. Çünkü önce konunun ilk sayfasına gidip sonra tekrar son sayfalara geçiş yapmak gereksiz bant genişliği kaybettirir diye düşünüyorum. Çünkü ben mevcut durumda hep böyle yapmak zorunda kalıyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
27 Ocak 2009       Mesaj #402
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Bir foruma e-posta bildirimi ile abone olunduğunda gelen e-postada "Aşağıdaki konular yeni:" ve "Aşağıdaki konular güncellendi:" yazan iki bölüm var. Bunlardan ikincisinde "Aşağıdaki konular güncellendi:" dedikten sonra güncellenen konuların yalın bağlantıları veriliyor ancak bağlantının sonuna "&goto=newpost" eklenirse doğrudan tek tıklama ile son mesaja gitmiş oluruz. Çünkü önce konunun ilk sayfasına gidip sonra tekrar son sayfalara geçiş yapmak gereksiz bant genişliği kaybettirir diye düşünüyorum. Çünkü ben mevcut durumda hep böyle yapmak zorunda kalıyorum.

İlgili e-postada yer alan bağlantılara müdahale etme şansım yok ne yazık ki. En azından ciddi kod değişiklikleri olmadan.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
27 Ocak 2009       Mesaj #403
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

İlgili e-postada yer alan bağlantılara müdahale etme şansım yok ne yazık ki. En azından ciddi kod değişiklikleri olmadan.

Anladığım kadarıyla fikri tuttun ama kolay bir yöntemi yok diyorsun. Şöyle bir şey önersem ne kadar tutturmuş olurum acaba. Bu bağlantının -varsa- yer değiştiren karakterinden sonra &goto=newpost eklenebilir mi acaba? Bağlantı yine normal eklenecek ama sonuna bu metin gelince istediğimiz hali alacak. Örnek:

Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu

%s&goto=newpost
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
27 Ocak 2009       Mesaj #404
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Anladığım kadarıyla fikri tuttun ama kolay bir yöntemi yok diyorsun. Şöyle bir şey önersem ne kadar tutturmuş olurum acaba. Bu bağlantının -varsa- yer değiştiren karakterinden sonra &goto=newpost eklenebilir mi acaba? Bağlantı yine normal eklenecek ama sonuna bu metin gelince istediğimiz hali alacak. Örnek:

Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu

%s&goto=newpost

İşte bağlantı öyle "http" olarak açık şekilde yer almıyor, bu yüzden kolayca ekleme yapılması mümkün değil.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009       Mesaj #405
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Şöyle Bişey Olsa İyi Olur Diye Düşündüm Bakınız >> bedava flash, ücretsiz avatar, script hareketli animasyonlar
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
30 Ocak 2009       Mesaj #406
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Profilimizde bulunan -Arkadaş Listesi- ile birlikte kişilerimizce(varsa) -ortak arkadaşlar- listesi de yer alabilir.
FisTiK - avatarı
FisTiK
Ziyaretçi
30 Ocak 2009       Mesaj #407
FisTiK - avatarı
Ziyaretçi
Site içerisinde sorun olduğunda online ulaşabilmek için msn tarzı online yardım gibi bir kutucuk...
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
1 Şubat 2009       Mesaj #408
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
Avatarların boyutları büyültülse daha guzel olur bence. 53.7 Kb ama 155x125 olabilir.

9df87c8881

The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009       Mesaj #409
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Nisyan-ı Bâtın adlı kullanıcıdan alıntı

Profilimizde bulunan -Arkadaş Listesi- ile birlikte kişilerimizce(varsa) -ortak arkadaşlar- listesi de yer alabilir.

Ortak arkadaşlar için Nicklerin yanında + işareti görünüyor ...

Alıntı
FisTiK adlı kullanıcıdan alıntı

Site içerisinde sorun olduğunda online ulaşabilmek için msn tarzı online yardım gibi bir kutucuk...

chat box - chat 1 & 2 var...
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
4 Şubat 2009       Mesaj #410
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Bir veya bir kaç eski üye, veya yönetici tarafından bu forumun, msxlabsin 2005 den buyana geçirdiği evreler biz yeni üyelere anlatılacak şekilde bir bölüm açılabilir mi ? Eski mesajlara bakıp anlayabiliyoruz ama belki daha aydınlatıcı olur. Kronolojik sırayla örneğin.
Ya da böyle bir yer varsa bana bilgisi verilebilir.