Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 16

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 855.588 Cevap: 5.357
KeDiCiK - avatarı
KeDiCiK
Ziyaretçi
22 Temmuz 2006       Mesaj #151
KeDiCiK - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy) dogdundan beri taniyorum keratayi babasini taniyordum msxlabsin yane ilk saniyesilerinden beri taniyorum msxlabsi Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
**LP** - avatarı
**LP**
Ziyaretçi
22 Temmuz 2006       Mesaj #152
**LP** - avatarı
Ziyaretçi
Bundan yaklaşık 3-4 ay önceydi.. [mart nisan aylarındaMsn Happy ] google da birşey arıyordum ve tesadüfen buraya girdim ve üye oldum bir ara linkin87_2 nickiyle buradaydım kötü bir olay sonucu **LP** nickiyle tekrar üye oldum..ve bu siteyi düzenleyenlere çok teşekkür ederim Ellerine sağlık ..Başarılarınızın devamını dilerim..
Saygılarımla...
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
22 Temmuz 2006       Mesaj #153
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Yine geçen sene bu zamanlardı sanırım th 412113uo

Google da Messenger için dinamik görüntü resmi arıyordum search

İşte o zaman burayı buldum. th tender

Bir de anime resimlerini gördüm th give heart2

Giriş o giriş işte, çıkamadım bir daha wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
22 Temmuz 2006       Mesaj #154
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı

Yine geçen sene bu zamanlardı sanırım th 412113uo

Google da Messenger için dinamik görüntü resmi arıyordum search

İşte o zaman burayı buldum. th tender

Bir de anime resimlerini gördüm th give heart2

Giriş o giriş işte, çıkamadım bir daha wink

Sitenin atmosferine uygun bir mezarlık tasarlıyorum, yeri hazır olanlardansın...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
22 Temmuz 2006       Mesaj #155
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Sitenin atmosferine uygun bir mezarlık tasarlıyorum, yeri hazır olanlardansın...

Antikor' u olmayan tek yer giriş serbest çıkış imkansız..

Şef şöle ferah bir yerdende bana ayır, manzaralı olursa makbule sevinir Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen kompetankedi; 22 Temmuz 2006 19:03
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2006       Mesaj #156
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kıskandım bende yazayım diyeceğim de.. Nereden başlayayım bilmiyorum? Msn Happy

Hades Diye bir arkadaş vardı (artık yok) bundan 1.5 yıl önce falan beni Zorla Siteye getirmişti.. Sonra bir baktım çooook sıcacık bir yer.. Bir Anda alışıverdim.. Çok geL/git'im oLdu siteye.Msn Thinking Gerek isteyerek gerek istemeyerek.. Ama önemLi olan Sonuç sanırım hala buradayım.. Veee çoooooookkkkk bissssürrrrüüü kocccccaman Seviyorum Sitemi..Msn Party
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2006       Mesaj #157
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şimdiii valla ne zaman ve ne diye bilmem bir arkadaşım haberim bile olmadan beni buraya üye yapmış...çok sonraları bana haber verdi biraz takıliiim dedim yapışıp kaldım kurtulamıyorum...Msn Happyimdaaat bu site ruhuma işledi herşeyim oldu...ne yapacağım ben şlimdi?..bir kere üyeliğimi iptal ettirmiştim..admine rest çektim...gördü..Msn Happy)gidemedim geri geldim..iyikide geldim..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
lionhead - avatarı
lionhead
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2006       Mesaj #158
lionhead - avatarı
Kayıtlı Üye
ben 2 yıl 7 aydan berı burdayım daha önceden de gelıyrodum nasıl buraya geldıgım izah edecek olursam ben ne googleden arama yaptım nede baska bırınden duydum sadece tesaduf şansen burlara geldım aslında msn ıcerıklı dosyalar ararken burayı buldum o zaman bu zamana kadar burdayım tabıkı öncekı nıckım blue_sowalye sıte yenılık yapılırken sabırsızlıkla beklemeye basladım o zamanlar pek chat alıskanlıgım yoktu ama ıyı de oldu her 2 chatte gırebılıyorz artık forumlarıda pek takılmazdım sadece benı ılgılendıren dosyalara ulasmayı ugrasırdım benım bılmedıgım veya benım bıldıgım dokumanlar materyaller varmı dıye bakardım sonuc cok guzel oldu aslında profılımde yazan bır lınk var ordan bırı haber verdıgını sanıyorum o zamanlar aynı zamanda en ıyısını en dogrusunu en cesuru heran guncel konular profesyonel konularıyla msxteam ekibine en guzel turkıyenın degıl dunyanın sanal alemın en ıyısı olmaya aday bır web sıte tesekkurler msxlabs

Beni aramaya çıkarsa düşlerin Hüznün ruhuna çizdiği resimlerdeyim
Güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara
Sahte sevgileri tanımaz kalbim Beni seven gönüllerin ocağında ara Menfaatle bakmasını bilmez gözlerim Beni gerçek dostlukların kucağında ara
Öyle senden çok uzaklarda değilim Görmesini bilen gözlerin bakışındayım Belki sana senden daha yakın bir yerde Çarpan kalbinin her atışındayım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
yasamak kucuk bir umut we insana duyulan sewgiden ibarettir..
o_benim - avatarı
o_benim
Ziyaretçi
23 Temmuz 2006       Mesaj #159
o_benim - avatarı
Ziyaretçi
slm
ben tesadüf nette gezerken burayi buldum amacim yeni cikan rapleri araştirmak tam aradiğim yere düştüm sizde güzel arşifler var bende olmayanida var bende olanida sizde yok buyüzden elmanin yarisi tamamlanmiş oldu .tşk. kisacasi adim dj_hakan remixle uğraşirizm forumda o isim kullanildiği için başka nick aldim bir web radyom birde dj sitem var genelde 24 saat remix ve rap yaynliyoruz yeni remixler yapiyoruz bünyemde tüm izmir istanbul ve hollanda MC lerini barindirmaktayim cashflow yener gibi bir tonda dj barindiriyorum amacimiz kendi emeğimizle yaptiğimiz rap ve remixleri tanitmak ,inanlimaz hollanda tarzi rap ve remix arşifine sahibim eksik olani sizden tamamlayacağim sizide bir dj sitesine davet ediyorum sizde olmayanida benden alin..saygilar
amacim bu kisma kendimi tanitmak reklam için site adresimi vermiyorum biz sadece MC ve DJ sitesiyiz
http://www.djhakan.org
gulfm.org
tüm arkadaslarimizi sitemede beklerim misafirim olun böyle karşilikli arşiflerimizi paylaşalim
DJ_Hakan
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
knight_ - avatarı
knight_
Ziyaretçi
23 Temmuz 2006       Mesaj #160
knight_ - avatarı
Ziyaretçi
Knight ::: karanlığı ve aydınlığı çok severim ama en çok karanlı olanları .. gizem insanın içini ürpertiyor ve karanlıkta bir çok şeyi gizliyor. benim tek korkum bilmediğim ve görmediğim şeydir..karanlık görmemize izin vermiyorsa korkulmalı ama ben seviyorum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.