Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 26

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 855.534 Cevap: 5.357
rotschakal - avatarı
rotschakal
Ziyaretçi
19 Ağustos 2006       Mesaj #251
rotschakal - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs la aramıs olduğum bir program wardı indiremedim cunku uyelik gerekiodu bnde vazgeçtim ama son 1 haftada indirmek istediim programların hepsi burada cıkıyordu bnde careyi uye olmakta buldum......... Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
şeboist - avatarı
şeboist
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #252
şeboist - avatarı
Ziyaretçi
slm bn duygu kndm hakkmda bukdr yetr heraldeMsn Wink nese kısa kesiiim sitenizi çook beendm herksn ellerne sağlıkMsn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Salihkul - avatarı
Salihkul
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #253
Salihkul - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar Adım Salih.Sitenizi internette sörf yaparken gördüm.ve dikkatimi çekti.Doğrusu bu sayfanın dizaynından etkilendim.Canlı bir atmosferde nice paylaşımlar vede güzellikler görmek umuduyla başta forum Yöneticileri vede tüm forum üyelerimizi selamlıyorum.Msn Rose Turkiye
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
bayrakdar - avatarı
bayrakdar
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #254
bayrakdar - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs internette msgplus ve stuff u araken kendiliğinden karşıma çıktı. 2 defa üye oldum bu üçüncüsü ve bu üyeliğimde silinirse bu siteye birdaha asla girmeyeceğim. site zor durumdayken yayınyapamadığı zaman ne kadar üzülmüştüm ve yapabileceğimiz birşey var mı diye mesaj atmıştım ve elimden gelen bişe olmadığı için ama şimdi çok sinirliyim bu site yönetimine ve birdaha üyeliğim silinirse asla bu siteye girmeyeceğim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
apo2222 - avatarı
apo2222
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #255
apo2222 - avatarı
Ziyaretçi
Ben buraya daha oncedende kayitli idim kayidim silinmis galiba banada msn den sizler yazi gondermisiniz bende tekrar denemek istedim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ultra_28 - avatarı
ultra_28
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #256
ultra_28 - avatarı
Ziyaretçi
bende birgün nette dolaşırken birden msxlabs'ı gördüm ve çok güzel şeylerin burda olduğunu farkettim ve üye oldum artık bende bu ailenin bir üyesiyimMsn Grin Msn Grin Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
tatlı_kız - avatarı
tatlı_kız
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #257
tatlı_kız - avatarı
Ziyaretçi
Googleden avatar arşivi yazdım sonra bu site hoşuma gitti ve kayıt oldum Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
asena - avatarı
asena
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #258
asena - avatarı
Ziyaretçi
Ya ben zaten msn forumu arıyodum google dan yazdım ve tesadüfen burayı buldum.Ve hemen üye oldum.Herkese teşekkürler.Bura süper bişeymiş.Artık hep burdayım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
BeyTo - avatarı
BeyTo
Ziyaretçi
20 Ağustos 2006       Mesaj #259
BeyTo - avatarı
Ziyaretçi
S.a Ben BeyTo yoLdan Geçerken Yani GoogLe İle SokakLarda turLarken Gördüm
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
empati38 - avatarı
empati38
Ziyaretçi
21 Ağustos 2006       Mesaj #260
empati38 - avatarı
Ziyaretçi
MDX2TR yi kuramıyorum... Sitenizden indirdim ama kurulum exe dosyası açılmıyor..... Bir de MSN de Ne dinliyorum özelliğini bir türlü kullanamadım ne yaptıysam olmadı karşıdakiler ne dinlediğimi görmüyor...... bu konularda yardım ederseniz çok sevinirim tşk...
kendim arayıp buldum sitenizi çok harika olmuş emeği geçenlerin eline sağlık......
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.