Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 241

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.821 Cevap: 5.357
abdimami - avatarı
abdimami
Ziyaretçi
19 Ağustos 2007       Mesaj #2401
abdimami - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA BURAYA NE YAZIYOK BILMIYOM AMA BU SİTE COK GÜZEL DE İNŞLLAH BU SİTEDE HACKLENMEZ NEDEN SE COK GÜZEL BULDUGUM BUTUN SİTELER HACKLENIYO Msn Grin
bu siteyi nasıl buldum ::ben bi warcraft manyagıyımdır ve bu sitede güzel bi warcraft resimleri var ve cok içinde bilgi var yani cok guzel sıte sevdım sitenin renklerını neyım cok guzel olmus ne guzel sohbet odasıda var yanı takılırım ben bu sıtey gunluk 2 3 saat Msn Grin Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
radyoayasofya - avatarı
radyoayasofya
Ziyaretçi
19 Ağustos 2007       Mesaj #2402
radyoayasofya - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar bende yeni tanıştım siteyle.umarım baki olur.....
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen asla_asla_deme; 19 Ağustos 2007 17:02
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
19 Ağustos 2007       Mesaj #2403
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Alıntı
djbatuhan2005 adlı kullanıcıdan alıntı

herkese merhabalar

fotoyu nereden yükleriz arkadaşlar
YARDIM...

Forumu Nasıl Kullanırım? (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme)
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
edc - avatarı
edc
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #2404
edc - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben edc msn ile ilgili bir konuda nette arastırıken msklabs da buldum istedigimi buldum ama daha da sorunumu çözmüş degilim ben bu yüzden üye oldum umarım eglenceli geçer
ARMİNA - avatarı
ARMİNA
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #2405
ARMİNA - avatarı
Ziyaretçi
mrb lar esasında siteyi ben buldum evet ben buldum !!! Msn Grin ama en ilginci siteye tam 3 kez kayıt oldum birinci üyeliğim 5 aya yakındı 2. üyeliğim 24 saat sürmedi Msn Grin ama bu 3. üyeliğim umarım yıllar sürer süreceğinede inanıyorum bence mavikaranlık tam bana göre belki bir tutuku halini alacak bende ... şimdiden aldı ki zaten üyeliklerimi hep tazeliyorum Msn Grin tüm arkadaşlarımı davet ediyorum bu ortam sağlam ortam bence Msn Grin.... ben yeni sayılırım yine yeniden üyeliğim açısından herkese selam ve merhaba diyorum ...burada olduğum için mutluyum...Msn Wink
efekentlislayer09 - avatarı
efekentlislayer09
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #2406
efekentlislayer09 - avatarı
Ziyaretçi
ben bı bılgısayar dukkanında calısıyorum burada kı patronum bana bu sıteyı tavsıye ettı bende onun sozune ınanarak gıırdım gercekten cok gusell bı sıte cok hosuma gıttı ayrıca onada buradan tesekkur edıyorummMsn Happy
mosma - avatarı
mosma
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #2407
mosma - avatarı
Ziyaretçi
Benim 10 yaşında bir oğlum var. Okullar tatil olunca annesi ile beraber anneannesinin yanına gitti. Yaklaşık 1-1,5 aydır hemen hemen her akşam msn de hasret gideriyoruz. Aynı göz kırpmalarını sürekli oğluma göndermekten bıktım, google de göz kırpmalarını aradım ve tatatata karşımdasınız. Profesyonel hazırlanmış bir site çok emek harcadığınız belli, ellerinize sağlık, iyiki yapmışsınız bu siteyi.
omega - avatarı
omega
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #2408
omega - avatarı
Ziyaretçi
merhaba
ben bi şey yapmam için bulmam gereken programı burada buldum ve uye oldum forumunuz cok guzel dıgerlerınden mutalak bır farkı var tebrık ederım basarılarınızın devamını dılerım
Msn Wink
diabloazul - avatarı
diabloazul
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007       Mesaj #2409
diabloazul - avatarı
Kayıtlı Üye
Aslında can sıkıntısı ile google'de resim prıgramlarını arştırıyordum, birde baktım sizler sessiz sedasız bir ordu, site içeriği akıcı ve saatleri albiliyor.şimdilik sık kullanılanlara ekledim. evdeki bilgisayarda ana sayfayı yapmayı düşünüyorum;bunda mistik animasyonun etkisi yok değil tabii. size başarılar yada teşekkürler; zaten yapmışınız yapacağınızı. selam
usagi seiya - avatarı
usagi seiya
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #2410
usagi seiya - avatarı
Ziyaretçi
slm ben yeni üye oldum