Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 288

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 858.146 Cevap: 5.357
refractoryg - avatarı
refractoryg
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #2871
refractoryg - avatarı
Ziyaretçi
tesadüfen buldum burayı ama sanırım çekinmeden muhteşem diyebilirim.
Sponsorlu Bağlantılar
sezengul - avatarı
sezengul
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #2872
sezengul - avatarı
Ziyaretçi
siteyi google dolaşırken buldum...program indirmek istiyorum ama olmuyor
Sponsorlu Bağlantılar
Murki - avatarı
Murki
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #2873
Murki - avatarı
Ziyaretçi
Kisaca bana Murki derler, ben Forumu tabiki Google sayesinde buldum. Siteniz cok güzel. Insanlarin burda hos vakit gecirip güzel seyler paylastiklarini inaniyorum. O yüzden imkanim oldukca ugrarim.
sadece_kral_ - avatarı
sadece_kral_
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #2874
sadece_kral_ - avatarı
Ziyaretçi
ya aslında ben burayı bi desatuf buldum kusara bakamyın da bu sitenizi gezerken cıkan acayıpseler biraz örpeti yani ama iyi güzell inşalla aradıgım şeyleri bula bilirim ayrıça tşkler
alias_tipsy - avatarı
alias_tipsy
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #2875
alias_tipsy - avatarı
Ziyaretçi
arkadasım elıne saglık siten cok gusel 8 senedır net alemının ıcerısındeyım ama bu sıte ıle ılk defa karsılastım sana basarılar ...
cirkin - avatarı
cirkin
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #2876
cirkin - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya fazla gırmıyorumm bana mail gelrse ısde genelıkle webtasarım yaptım ıcın fazla bos waktım olmuyor ama bu sıteyı google gezerken tesaf üzerine buldumm ..... super dıcek bır sey yokk zatennn
darkness_park - avatarı
darkness_park
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #2877
darkness_park - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar Msn Happy

siteyi bulduktan sonra kayıt olman epey zaman almıştı...kayıt olduktan sonra da tanışmak gene baya zaman aldı sanırım ama artık tanışma vakti Msn Happy ben darkness...

siteyi bulma hikayesi herhalde en komik olan benimdirMsn Happy bundan bir yıl önce internette ödev araştırması yaparken msxlabs!a girmiştin şans eseri..site hoşuma gitmiş ve adresi bir köşeye yazmıştım...bu yıl gene internette bir program araken bir baktım gene msxlabs! "allah allah" dedim "bu benim ödev ararken bulduğum site değil mi?" ama gene kayıt olmadan o günden sonra ara sıra siteye girmeye başladım...üstünden gene bir zaman aktı geçti ve edebiyattan bir ödev araştırması yaparken gene MSXLABS ve üye olmam artık şarttı Msn Happy yani siteyi 2007 başında buldum ama üyeliğim sonunda olduMsn Happy tanışmam da ondan 1-2 ay sonra... neyse biraz uzun bi hikaye oldu ama işte hepsi bu....Msn Happy
Didiş - avatarı
Didiş
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #2878
Didiş - avatarı
Ziyaretçi
bu siteye kısa bir zaman önce üye oldum istediğim bir çok şey sitenizde var tebrik ederim
sadecename - avatarı
sadecename
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #2879
sadecename - avatarı
Ziyaretçi
ben can internette birşeyler ararken tanıştım çok hoşuma gitti devam ettim sonra ünvde pek net imkanım olmadığı için uzak kaldım sonra o aralarda unutkanlığımdan nicki ve şifremi unuttum neredeyse dört beş defa başıma geldi ama akıllandım otamatik girşle artrtık giriyorum ama menunum çok hoşuma gidiyor burdan altığım bilgilerde hiç sorunla karşılaşmadım umarım başarıları devam eder ne mutlu bize
ygursan - avatarı
ygursan
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #2880
ygursan - avatarı
Ziyaretçi
sizi sans eseri buldum desem yeridir gayet güzel izlenimler aldım mavi karanlık ismi cok güzel basarılarınızın devamını dilerim