Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 290

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 858.299 Cevap: 5.357
küçük_RaPPer - avatarı
küçük_RaPPer
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #2891
küçük_RaPPer - avatarı
Ziyaretçi
Nick=>küçük_RaPPer
Ad=>Enes
Sponsorlu Bağlantılar
Soyad=>Ekinci
Hobileriniz=>Rap-HipHop-Sagopa-Kolera-UnderGround
Meslek=>Öqrenciyiq-Rapciyiq
Yaş=>20
yunus27 - avatarı
yunus27
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #2892
yunus27 - avatarı
Ziyaretçi
ben yunus bu siteyle google da format atmayı öğrenmek için geziyorum ve bu siteye girdim çok güzel anlatmışlar ama ama ben henüz denemedim neyse sitenizi çok beğendim siteye emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.İnş burada iyi vakit geçirirm.
Ben öğrenmeyi çok seven biriyim buradada bir çok şey öğreneceğime inanıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
golge3858 - avatarı
golge3858
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #2893
golge3858 - avatarı
Ziyaretçi
vista ve xp ile ilgili haberleri okurken siteninizi gördüm inceledim ve kayıt olmaya karar verdim. bu tür yararlı çalışmalar yapan arkadaşlar çok teşekkür ederim. bizlere çok yardımcı oluyorsunuz. çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Suskun_Prenses - avatarı
Suskun_Prenses
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #2894
Suskun_Prenses - avatarı
Ziyaretçi
S.A siteyi bi arkadaş önerdi ama sitedeki nickini sölemedi biraz oyun oynuyacak benimle Msn Grin ben bulacam onun kim olduğunu şöle bi siteye baktım güzel ve hoş emeği geçen herkese Tşklr

bana genelde prenses derler :Msn Happy asıl adım Esra umarım ii vakit geçiririz saygılar :Msn Happy ii eğlenceler
ironik - avatarı
ironik
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #2895
ironik - avatarı
Ziyaretçi
slm ben sitenizi tesadüfen buldum.çok liginç geldi bana halende öyle geliyor .resimler müzik falan ilgi çekici bana siteye gidiğimde yardım edebilecek bir arkadaş yok mu tanışmak istiyorum sizlerle Msn Happy
gamessss - avatarı
gamessss
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #2896
gamessss - avatarı
Ziyaretçi
selam ben de artık burdayım emınım burda ii vakıt gecırecegıme hey millet nbr???Msn GrinMsn GrinMsn Grin
dmyokulu - avatarı
dmyokulu
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #2897
dmyokulu - avatarı
Ziyaretçi
slm herkese ben bu isteyi ödev araştırırken buldum ...bu isteyi buldum ama halaa ödevi bulamdım...ama çok yaralı bilgiler var moda hakkında ben denizli de okuyorum tekstl blmnde...ben sizlerden bi şey istiyebilrmiyim..çok yüzsüz gbi oldum ama 1950 -1960 yılı moda akımları ve trendleri konusunda bi tez hazırlığndayımm bana yardımcı olablirmisnizz.....şimdiden hepinize teşekkürlerr...selmlarr...eğer bulabilirseniz
Son düzenleyen asla_asla_deme; 10 Kasım 2007 19:51 Sebep: Mail Adresı Vermek Yasak
strefaa - avatarı
strefaa
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #2898
strefaa - avatarı
Ziyaretçi
Herkese sLm daha yeni üye oldum gerçekten sitenin tasarımı ve konuları hoşuma gitti.. siteye mısır piramitleri sayesinde ulaştım tarih dersine araştırma odeviMsn Grin
enesbabacan - avatarı
enesbabacan
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #2899
enesbabacan - avatarı
Ziyaretçi
ben enes 15 yasındayım güsel bi site işim vardı dolasıodum üye oldum gezindim bi güsel site
Yunus Bozok - avatarı
Yunus Bozok
Ziyaretçi
12 Kasım 2007       Mesaj #2900
Yunus Bozok - avatarı
Ziyaretçi
Ben Yunus

Herkese saygilar Sizlerle Tanismaktan cok mumnun olurum ayrica buraya üye oldugum icinde mutluyum.

bende sizleri obamda misafir etmekten mutlu olurum.

Saygilarimla
Yunus
DLS - İNT