Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 332

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 860.566 Cevap: 5.357
sahra_87 - avatarı
sahra_87
Ziyaretçi
1 Mart 2008       Mesaj #3311
sahra_87 - avatarı
Ziyaretçi
bir program ararken rastldım iyikide üye olmuşum walla baya yardımcı olan kişiler var sağolsunlar
Sponsorlu Bağlantılar
özbey - avatarı
özbey
Ziyaretçi
2 Mart 2008       Mesaj #3312
özbey - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba

Sponsorlu Bağlantılar
Arkadaşlar ben aranıza siirtten katılmakta bulunuyorum umaım en kısa zmnda sizin sitenize alışırım tabi yardımlarınızı esirgemesseniz
tttane - avatarı
tttane
Ziyaretçi
2 Mart 2008       Mesaj #3313
tttane - avatarı
Ziyaretçi
selamlar sevgiler tanıştığımıza memnun oldumMsn Grin
aksoyarif - avatarı
aksoyarif
Ziyaretçi
3 Mart 2008       Mesaj #3314
aksoyarif - avatarı
Ziyaretçi
Selam...
Ben öyle profesyonel bir pc kullanıcısı değilim, msn arka planı arıyordum. Birde baktım buradayım. Açıkcası çok hoşuma gitti ve arkamı dönüp çekip gitmeyi kendime yakıştıramazdım. Burası çok güzel, herşey çok güzel, belliki buradaki herkes çok güzel.......
Ne dersiniz bu amatör pc kullanıcısına aranızda yer varmı???????????
WoodenHeart - avatarı
WoodenHeart
Ziyaretçi
3 Mart 2008       Mesaj #3315
WoodenHeart - avatarı
Ziyaretçi
slm bn ödev raken buldum bu siteyi daha önce kardeşim üye olmuş ama bnm haberim yoktu nese artık bnde burdayım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2008       Mesaj #3316
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

messenger manyaaa olarak msn plusı inndirmek istiodumkii nası olduysa buraya düşmüşüm pekte ii olmuşş çokk sevioruum ne diiim çokk güsell işteeeTender
emirhanb - avatarı
emirhanb
Ziyaretçi
3 Mart 2008       Mesaj #3317
emirhanb - avatarı
Ziyaretçi
ben internetten ve bilgisayardan nefret eden birisiyim. ama onlar beni bırakmıyor.
internette ad-aware antivirüs yazılımının eski versiyonunu ararken birde baktım ki bu siteye üye olmuşum hadi hayırlısı. bu arada ad-aware eski versiyonu nerede bulacağımı söylerseniz sevinirim. teşekkürler ve herkese mutluluklar. Nasıl oluyorsa??
yeşilimsi - avatarı
yeşilimsi
Ziyaretçi
4 Mart 2008       Mesaj #3318
yeşilimsi - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben yeşilimsi
bu sitenin varlığını daha öncede biliyordum google'da konu araştırırken sık sık karşıma çıkıyordu.üyede olmuştum önceden ama aktif değildim.Şimdi bir kez daha üye olmaya karar verdim..
tonyalı - avatarı
tonyalı
Ziyaretçi
4 Mart 2008       Mesaj #3319
tonyalı - avatarı
Ziyaretçi
dolanıyodum gırdım hosuma gıttı cok geniş içerigi olan güzel sıte daha da kopamadım tşkr
kızıl gezegen - avatarı
kızıl gezegen
Ziyaretçi
4 Mart 2008       Mesaj #3320
kızıl gezegen - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhaba ben 14 yaşındayım,saçlarım kızıl olduğu için adımı kızıl gezegen yazdımm.. we bu siteyi graffi ararken buldum..tüm üyelerle tanışmayı çok isterimMsn Grin