Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 326

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 859.736 Cevap: 5.357
ebru - avatarı
ebru
Ziyaretçi
17 Şubat 2008       Mesaj #3251
ebru - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ...program ararken bu siteden cevap geldi..girdim çok açıklayıcı bilgiyle karşılaştım..sadece aradaığım değil tüm konularda ki açıklamalarınız çok güzl..emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
RicKy41 - avatarı
RicKy41
Ziyaretçi
17 Şubat 2008       Mesaj #3252
RicKy41 - avatarı
Ziyaretçi
Nasıl tanıştığımızın ne önemi var. Tanıştık işte Msn Tongue
Sponsorlu Bağlantılar
husgarna - avatarı
husgarna
Ziyaretçi
17 Şubat 2008       Mesaj #3253
husgarna - avatarı
Ziyaretçi
slm ben ufuk manisadan ben bu siteyi internette msn ile ilgili biraz bilgi almak için dolaşıyordum birden karşıma çıktı ve biraz göz attım üye olmakta fayda ola bileceyini düşündüm ve oldum bişmanda deyilim hani ama sizi işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla ziyaret edemiyorum kusura bakmayın üyeliğimi iptal etmezsseniz sevinirim sevgiyle ve saygıyla kalın allaha emanet olun...
qisem - avatarı
qisem
Ziyaretçi
17 Şubat 2008       Mesaj #3254
qisem - avatarı
Ziyaretçi
bi arkm önrdi bu stei cok hsma gttiMsn Gringayet hoss...
powerlowe_01 - avatarı
powerlowe_01
Ziyaretçi
18 Şubat 2008       Mesaj #3255
powerlowe_01 - avatarı
Ziyaretçi
yaklaşık 1.5 yıldır zaten iyeydim fakat uzun süre giremediğim için üyeliğim iptal oldu ve bende yeni bir üyelik yapma kararı aldım ve aranızdayım arkadaşlar herkese selamlar
ersin52 - avatarı
ersin52
Ziyaretçi
18 Şubat 2008       Mesaj #3256
ersin52 - avatarı
Ziyaretçi
indir.com da pıroram arakem buldum messengerDiscovery live pırogramını indirdim ve şimdide buradayım inşallah iyi olur hepimiz için
Leimmi_Maki - avatarı
Leimmi_Maki
Ziyaretçi
18 Şubat 2008       Mesaj #3257
Leimmi_Maki - avatarı
Ziyaretçi
arkadasim Nita [JingurruBerru] onerdi.
yazliktan tanidiim bir arkadasim.
fatih_38840 - avatarı
fatih_38840
Ziyaretçi
18 Şubat 2008       Mesaj #3258
fatih_38840 - avatarı
Ziyaretçi
benı bu sıteye baglayan tek sey rap ben aslında motorcuyum marmarısten bı kac delı bı araya geldık bı grup olusturduk e rap e de ılgımız olunca rap bızım ısımız oldu artık ve bu rapla bırlıkte ılerleyelım dedık yakında album cıkıcak o zaman dınlersınız bızı
Kal El - avatarı
Kal El
Ziyaretçi
19 Şubat 2008       Mesaj #3259
Kal El - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle Herkeslere kucak dolusu slm'lar...Bir birlisayar şirketinde çalışıyorum tabii vaktimin çoğunluğu internette geçiyor.Arada gerekli bilgilere ihtiyacımız oluyor Google sağolsun bize yer yol gösteriyor.2 ay önce kafama takılan bir kaç soruyu google abiye sordum o da bak koçum ilerde sağda koccamann bir yapı var kapıda MsxLaBs yazıyor ordan gir 1. kattan öğrene öğrene çık dedi şimdi girdim içeriye inşallah yavaş yavaş çıkacağız yukarılara...
MasRoxanne - avatarı
MasRoxanne
Ziyaretçi
19 Şubat 2008       Mesaj #3260
MasRoxanne - avatarı
Ziyaretçi
ablam sayesinde