Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 336

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 860.566 Cevap: 5.357
kapris - avatarı
kapris
Ziyaretçi
15 Mart 2008       Mesaj #3351
kapris - avatarı
Ziyaretçi
herkese selamlar...benim siteyle tanışmam kardeşimin sayesinde oldu.sitenin yabancısı değilim uzun zamandır çok sık olmasada ziyaret ediyorum sizleriMsn Happyama üye olmak bugüne kısmetmiş.sitede ilgi çeken herşeyden önce görünüm renkler konuların içerikleri kısacası gerçekten çok güzel ve kaliteli bi site...burda sizlerel olmak benim için çok güzel ilerleyen zamanlarda birbizimizi daha iyi tanıcaz..şimdilik bu kadarMsn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
kopuk_hatun - avatarı
kopuk_hatun
Ziyaretçi
15 Mart 2008       Mesaj #3352
kopuk_hatun - avatarı
Ziyaretçi
ya banada ablam tafsiye etti çok süfer ya burasi ses efektlerine bayıldımMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
agzelist - avatarı
agzelist
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #3353
agzelist - avatarı
Ziyaretçi
dolaşır iken denk geldi izlerken üye oldum benzerlerinden çok çok farklı sadece yüzeysel incelememde ortaya çıkan sonuç nitelikli ve çizgi üstü görünümünde şu an zamanım kısıtlı
oldüğü için çıkmak zorundayım vakit ayırdığım zamanlarda inceleyip bilgi alacagıma inandığım
bir yapıda görünmekle beraber genel içerikli konularda da katkı koyabilme umudu ile hoşçakalın
shqiptare - avatarı
shqiptare
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #3354
shqiptare - avatarı
Ziyaretçi
slm aranıza yeni katıldım kuzen saysesinde keşfettm gerçekten güzel bir site umarim paylaşacağımz çok şeyler olur sevgilerle =)
seza - avatarı
seza
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #3355
seza - avatarı
Ziyaretçi
manyak müthiş bir site çok güzel onceden girerdim bu siteye ama karar verdim yok abi üye ol ne olacak ki çok güzel şeyler var burda dedim ve üye oldum
PESSIMIST03 - avatarı
PESSIMIST03
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #3356
PESSIMIST03 - avatarı
Ziyaretçi
Bende Messenger Discovery Live programının nasıl kullnılacağı hakkında bir yazı vardı onu okudum işte sonra baktım ne ararsan var (türkçe rap falanMsn Grin) üye oliyim dedimMsn Grin
tnmdgmbiri - avatarı
tnmdgmbiri
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #3357
tnmdgmbiri - avatarı
Ziyaretçi
Msn HappyMsn GrinMsn WinkBanana
Alıntı

goole da gezinirken -messengerla ilgili bir şeyler arıyordum- baktım bu sayfa geldi karşıma . aradıklarımdan fazlasını buldum çok hoşuma gitti. üye oldum ve çok mutluyum

MuzCheerleader
kafkafxxx - avatarı
kafkafxxx
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #3358
kafkafxxx - avatarı
Ziyaretçi
bence supersınız tertemız her ıstedıgımı cabucak sorunsuz cozen bı sıte ellerınıze saglık cocuklar(abiler) baska ne dıyebılırımkı.sagolun
CRAZY_FRT_6 - avatarı
CRAZY_FRT_6
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #3359
CRAZY_FRT_6 - avatarı
Ziyaretçi
ben bir çok emek verilerek hazırlanan bu siteyi nette bazı programlar ararken keşfettim ama bayada ii oldu bu amage bi saygı site üzerinde emegi olan herkese teşekür ederim...
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
xIIIxLincolnxIIIx
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #3360
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
Ziyaretçi
Ben msxlabsla google sayesinde tanıştım ilk başta sitenin dizaynı çok hoşuma gitti sonra üye oldum ve sizlerle kaynaştıkça içinizde dostluğu gördüm ve artık bu site benim için değişilmez tüm msxlabs ailesine teşekkür ediyorum.