Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 34

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 855.588 Cevap: 5.357
RUBI - avatarı
RUBI
Ziyaretçi
1 Eylül 2006       Mesaj #331
RUBI - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ..ben istanbuldan rabia.. msn live hakkında bilgi edinirken bu adresi buldum.. gerçekten çok hoş biyermiş..Msn Happy
Tekrar görüşmek üzere...Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
aslancix - avatarı
aslancix
Ziyaretçi
1 Eylül 2006       Mesaj #332
aslancix - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs ile google den msn skinleri ararken tanıştım iikide tanışmışım siteye girdiimde çok hoşuma gitti ve şimdide üye oldum çok güzel bir site sizi tebrik ediyorumTurkiye Turkiye Turkiye
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kilci_60 - avatarı
kilci_60
Ziyaretçi
2 Eylül 2006       Mesaj #333
kilci_60 - avatarı
Ziyaretçi
HERKESE SELAMLARrap

benim msxlabs la tanışmam çok uzun zamandan beri var yaklaşık 2004 ün son ayları gibi.
Smiley32
messenger için göz kırpmaları ve emoticon lar ararken msxlabs gözüme takıldı ve hani insan aşık olurya öyle bir duyguyla hergün ziyaret etmeye başladım.

programlar ve WEB tasarımı hevesi olan biriyim şuan askerdeyim ama her haftasonu mahkee kararı ile kapatılmıştır yazısından bıkmadan tekrar denedim ve bugün yani 4 haftadır çarşıya çıkmıyordum bugün açılmış olduğunu gördüğüm Turkiye TÜRKİYETurkiye nin en OTORİTER Web sayfasının açılmış olması beni çok mutlu ettiyahoo . umarım daha büyük ayrılıklar yaşamayız.

Smiley32
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
aysgl - avatarı
aysgl
Ziyaretçi
2 Eylül 2006       Mesaj #334
aysgl - avatarı
Ziyaretçi
buraya tesadüf eseri sağlıkla ilgili bir aştırma yaparken rastladım ve içeriyi ve çeşitliliği hoşuma gitti bende bundan yaralanmak için üye olmayı tercih ettim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ismail aslan - avatarı
ismail aslan
Ziyaretçi
2 Eylül 2006       Mesaj #335
ismail aslan - avatarı
Ziyaretçi
siz buldununuz beni valla iyiki buldunuzMsn Grin şu deep olayı bitirdi bizi dayı8o|

varmı şu zırzırı çözen
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen ismail aslan; 2 Eylül 2006 20:02 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
piyanist - avatarı
piyanist
Ziyaretçi
2 Eylül 2006       Mesaj #336
piyanist - avatarı
Ziyaretçi
site adresini arkasaştan aldım ve bir süredir hergun giriyorum gerçekten bomba gibi bi site olmuş yeter ki sitede nostradamus lara yer vermeyelim ... Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
pisikare - avatarı
pisikare
Ziyaretçi
2 Eylül 2006       Mesaj #337
pisikare - avatarı
Ziyaretçi
merhaba, bende site ile tesadüfen tanışanlardanım. ama burayı gördükten sonra boş geçen yıllarıma acıdım Msn Happy

emeğinize sağlık , muhteşem bi yer burası. daha keşfedilecek çookkk şey var. tutmayın beni Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
alemci - avatarı
alemci
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #338
alemci - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben alemci
Adım mevlüt
Ankarada yasıyorum
Muhasebeciyim
20 Yasındayım

buyarı sans eseri buldum internetde dolasırken buyarı gördüm girip bi baktım hosuma gitti ara sıra geliyordum bugun üye oldum

Bana göre bu açıklama yeter sizce?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
0zgur - avatarı
0zgur
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #339
0zgur - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba
Ben msxlabs ile bu hafta tanıştım ve ayrılamadım Msn Grin Tasarım bence harika.Ne mutlu tanışmamıza!Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Damaliz - avatarı
Damaliz
Ziyaretçi
3 Eylül 2006       Mesaj #340
Damaliz - avatarı
Ziyaretçi
Herkese Selamün Aleyküm;

Olympos Recordz un Akşam Gazetesi için verdiği röportajda sitenin adı geçtiği için gelebildim. Özellikle adı acaibime gitti doğrusu Rap sitesi olduğu aklıma gelmezdi.. Durum bundan ibaret herkese sevgiler..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.