Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 358

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 862.967 Cevap: 5.357
hilosh54 - avatarı
hilosh54
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #3571
hilosh54 - avatarı
Ziyaretçi
herşey msnde dinamik güruntu resmını nsl koyıyım dıe dusundugum zmn basladı =)) snra buraya başvurdum uye oldm dha yenıyım..
Sponsorlu Bağlantılar
seytanreis - avatarı
seytanreis
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #3572
seytanreis - avatarı
Ziyaretçi
bu sitelere hiç girmezdim ve kullanmazdım.bir program arıyodum karşıma çıktı tesadüf eseri baktımki site tam istedigim gibi hemen sık kullanılanlara ekledim gayette memmunum hoş bi site siz benden bıkana kadar ben burdayım..devamlı...
Sponsorlu Bağlantılar
rüzgar75 - avatarı
rüzgar75
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #3573
rüzgar75 - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür sağol iyiki varsın
Aznielu - avatarı
Aznielu
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #3574
Aznielu - avatarı
Ziyaretçi
Vallaha ben google'da araştırma yapıyordum. Bu siteden yararlandım. Özellikle dış görünüşüne bayıldım. Sonra her araştırdığım konunun burada olduğunu gördüm. Özellikle de Animelerin çokluğu bana sitenin aşırı derecede büyük olduğunu gösterdi. Dedim kİ, o zaman ben de bu siteden biri olayım. Üye olup forumu gezince o tahmin ettiğim dev site yokmuş ama baktım ki; madem üye oldum ben buranın adamı olmalıyım... Ondan sonra da ver elini MsxLabs herkesle kaynaştımMsn Happy teşekkürleri esirgemeyin
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #3575
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Yaff ben buraya daha önce yazmıştım sanırım ama olsun Msn Grin Internette bişey arıyordum bu siteden kaynak buldum üye oldum.Dikkatimi çekti bende o gün bu gün takılıyorum işte...Memnunum.Sitede emeği geçen herkese teşekkürlerMsn Grin
1075 - avatarı
1075
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #3576
1075 - avatarı
Ziyaretçi
sonderece bir tessadüf ama herhalde iyi bir günündeydim çünkü cok iyi bir siteye rastladığımı söyleye bilirim bunun icin size teşşekür ederim.Msn Wink ve Msn Grin
-MaSaL- - avatarı
-MaSaL-
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #3577
-MaSaL- - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya ilk geldiğimde seslerden korkmuştum sonra alıştım ....
Cruelita - avatarı
Cruelita
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #3578
Cruelita - avatarı
Ziyaretçi
Tesadüfen karşılaştım siteyle..İyiki de karşılaşmışım güzel bir forum... Msn Grin
Edd-iTöR - avatarı
Edd-iTöR
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #3579
Edd-iTöR - avatarı
Ziyaretçi
raslantı sonucu ama tam olark şööle

bi foruma üye olmak istiodm soona bu site çıktı üye oldm ama çok sefiorm burayı
_AsiPrenses_ - avatarı
_AsiPrenses_
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #3580
_AsiPrenses_ - avatarı
Ziyaretçi
Tesadüfle başladı herşey..Bir gece çıktım internette program arıyordum ve burayı buldumMsn GrinMsn GrinSüper bir site..Dizaynı o sesler(biraz ürkütücü gelsedeMsn Grin) hepsi güzel..