Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 359

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 862.967 Cevap: 5.357
red flowers - avatarı
red flowers
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #3581
red flowers - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

Sponsorlu Bağlantılar
MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

Msn HappyTESADÜFEN TANIŞTIM HARAKETLİ AVATAR ARARKEN BENDE İYİ VAKİT GEÇİRMEYİ UMUYORUM.
marki1 - avatarı
marki1
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #3582
marki1 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben muharrem! sitenizi google da bir program ararken tesadüfen karşıma çıktı,
hem programın olması hem de sitenizin renk dizaynı dikkatimi çekti ben de içine girip bir parçası olmak bu güzel siteyi hazırlayanlarla tanışmak istedim. benim hikayem de bu..
Sponsorlu Bağlantılar
bsmhas - avatarı
bsmhas
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #3583
bsmhas - avatarı
Ziyaretçi
tamamen msn ifadeleri ararken tesadüfen oldu.mavi karanlık ismi çok etkiledi beni ve bakarken birden üye oluverdim.başarılar.görüşmek üzere
asil türk - avatarı
asil türk
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #3584
asil türk - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bende msn arayüzlerine bakarken buldum bu siteyi biraz gezdim ve hoşuma gitti o yüzdden de üye oldum bakalım daha çok seversem sık sık girerim Msn Grin
hera666 - avatarı
hera666
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #3585
hera666 - avatarı
Ziyaretçi
herkese merhaba ben bu siteyi açıkcası tesadüfen buldum ve girdim dolaştıkça çok faydalı ve çok güzel bir site olduğunu gördüm çok güzel bir site bayıldım Msn Wink
kbca - avatarı
kbca
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #3586
kbca - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar
gaje - avatarı
gaje
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #3587
gaje - avatarı
Ziyaretçi
*-*-slm*-*-

MsXlabs siteyle ilk buluşmam bir bilgi için arama yaparken sitenize girmemle başladı. O zaman fark etmiştim,burda farklı bir yapı oldugunu;site çok güzel ve bunca iyi şeyin arasında ben olmazsam,bir şey eksik kalırdiye düşündüm.Umarım öyledir.

kendime gelince ,ögrenmeye ve kazanmaya açık yapım var.Bilgilerinizi almak için peşinizdeyim.............
djadama - avatarı
djadama
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #3588
djadama - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle Söyle Başlamak istiyorum ist 22 Yasında Bir tane HErgeleyımMsn Grin yüzme futbol vaz Gecilmez araya Bide Bu pc playstation falan katarsan 3 bölünür Gibi DerkenMsn Grin Esmerım Hemde Baya esmerım öyle Sıradanlaran deyıl Güzel form hosuma gıttı gıbı Hanı Konuların üstünde falza tutalmasa Gayet kulanıslı Sıte vede Ben cok Zamandan BErı Gıremedım asklerLık falan derken Yenıden Geldım ve Kendımı Tanıtmamda fayda Var dıe Söylım Dedım Ve askerlıgımıde NErde Yapımıs dıyenler olcak ben Söylım Yınede SöylemıyımMsn Grin Hakkari Yüksek Ova dag ve komando okUlunda Yaptım yasıyoruzMsn Grin Kolay Gelsın(:
Son düzenleyen asla_asla_deme; 12 Haziran 2008 12:29
sad_girl - avatarı
sad_girl
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #3589
sad_girl - avatarı
Ziyaretçi
bende tesadüfen tanıştım googlede buldum çok begendim 7 aydır giriyorum bugun kayıt olmak kısmetmiş gerçekten çok güzel bir forum emeği geçemnlere tşk ediyorum.
Gulfiraz - avatarı
Gulfiraz
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #3590
Gulfiraz - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba.Önce hoşbuldum.İlginize de teşekkürler.Ben bir siteye üyeyim.Bilgisayar kullanmakta biraz yeniyim.Üye olduğum site yöneticileriyle çok iyi anlaşıyorum.Bana Mozilla tahta kaplı bir dosya gönderdiler.Yükledim, ancak nasıl kullanılacağını bilemedim.Onlara tekrar sorup da zamanlarını almak istemedim.Kendim aramaya karar verdim.Yüklediğim dosya isminden girdim.Yüklediğim Walnut for Thunderbird 'ü kullanıma geçiremedim.Sizden bilgi almak amacıyla bu siteyi buldum.Kalıcı olacağımdan emin olabilirsiniz.Thunderbirt'u son aşamalarına kadar öğrenmek amacındayım.Çok uzun yazdım.Görüşmek üzere.