Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 37

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.418 Cevap: 5.357
VICTOR - avatarı
VICTOR
Ziyaretçi
6 Eylül 2006       Mesaj #361
VICTOR - avatarı
Ziyaretçi
akşam gazetesindeki haberden dolayıgirdim ve çok hoşuma gitti ve arkadaşlarada tavsiye edcem
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dj hasko - avatarı
dj hasko
Ziyaretçi
6 Eylül 2006       Mesaj #362
dj hasko - avatarı
Ziyaretçi
slm msxlabs sitenizin undergroun rap bölümü için üye oldum acaba sizin sitenizde yayınlama imkanım var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirimMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
freddy85 - avatarı
freddy85
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #363
freddy85 - avatarı
Ziyaretçi
slm ben ahmet bu siteyle tanışmam biraz şans eseri oldu doğadan seseler ararken google den buldum hoşuma gitti ve kayıt oldum arkadaşlarıma önericem bu sitede güzel şeyler varMsn Thinking sörfe devaam...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
JeannaDarc - avatarı
JeannaDarc
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #364
JeannaDarc - avatarı
Ziyaretçi
Bir arkadaşım önermişti inceledim ve üye olmaya karar verdim ve gerçekten çok güzel bir site olduğunu görüyorum Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
KaFeM_DE_KaFeM - avatarı
KaFeM_DE_KaFeM
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #365
KaFeM_DE_KaFeM - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba...Ben MSX' le tabiki Kafe'nin sayesinde tanıştım (bknz:KafeYeLmeRMsn Cool) Baktım ki Kafe gece gündüz demeden MSX'de bende üye olayım bakem ne varmış bu MSX'de dedim ve oldumMsn PartyBu arada kendimi tanıtmayı unuttum ben Kafenin eşiyim...Bundan böyle bende sizlerle birlikteyimMsn HappyTabi Kafeden fırsat buldukçaMsn Tongue
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
deniz45 - avatarı
deniz45
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #366
deniz45 - avatarı
Ziyaretçi
wallah bu siteyi tanımak zevkli olacagına inannıyorum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dejavu 20 - avatarı
dejavu 20
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #367
dejavu 20 - avatarı
Ziyaretçi
az önce googleda bi şarkı arıyodum sanırım oda burda bi üyenin imzası Msn Happy yani tamamen tesadüf bundan sonra zamanım olduğu kadar burda olucam
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
playboy_atml - avatarı
playboy_atml
Ziyaretçi
8 Eylül 2006       Mesaj #368
playboy_atml - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA bana playboy derler çok çapkınımda biras siteniz çok güzel ayrıca kullanıcıya nazik vede hoşgörü ile yaklaşıyorsunuz yanı sıra formda bulunan programların yeterli olarak aydınlatılması en büyük mutluluğum tesekkür ederimMsn Happy Msn Rose
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
zerrin - avatarı
zerrin
Ziyaretçi
8 Eylül 2006       Mesaj #369
zerrin - avatarı
Ziyaretçi
HERKEZE MERHABA Wave
BEN MsXLabs'A TESADÜFEN BULDUM GOOGLE DA VE ÜYE OLDUM VE GERCEKTEN SİTEYİ YAPAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER HARİKA BENARADIĞIM HERŞEYİ BURDA BULA BİLİYORUM MERSİMsn Lips GÖRÜŞMEK ÜZERESmiley9
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
LEGENDARY_TIGER - avatarı
LEGENDARY_TIGER
Ziyaretçi
8 Eylül 2006       Mesaj #370
LEGENDARY_TIGER - avatarı
Ziyaretçi
Yaw arkadaş ne güzel bi site bu yaa. bi çoklu oturum açma programı indireyim dedim aha da bi baktım ki bi şaheser açıldı. valla bak abartmıyorum. hiçkimseden referans almadım. Adamlar özene bezene yapmış. Bu sitenin tasarımıcı(lar)sını gerçekten kutluyorum.Smiley32 Smiley32 Smiley32 Üyelik sözleşmesini baştan sona okudum ve çok önemli konularda katı kurallar koyduğunuzu gördüm bu da ayrıca hoşuma gitti. Bu sitenin kalıcı olması ve benim de bu sitede kalıcı olmam dileğiyle herkese selamlar...Turkiye Turkiye Turkiye
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.