Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 39

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.821 Cevap: 5.357
onlinewolf - avatarı
onlinewolf
Ziyaretçi
9 Eylül 2006       Mesaj #381
onlinewolf - avatarı
Ziyaretçi
Ben bu siteye yeni takılanlkardanımm. hoşuma gitti fna deill Msn Tongue.. dermişim şaka bee güzell bi site hoş olmuşş.. bende kendimi tanıtıyprum bilgisayardan anlarım merak eddiğiniz şeyi çekin meden sorabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar
benim kide herkes gibi falan filan Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen onlinewolf; 9 Eylül 2006 23:59 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
sertacunlu - avatarı
sertacunlu
Ziyaretçi
10 Eylül 2006       Mesaj #382
sertacunlu - avatarı
Ziyaretçi
site çok güzel sanırım aradığım herşey var gibi daha yeni üye oldum site bence güzel beğendim ilginize teşekkür ederim..Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
philip1972 - avatarı
philip1972
Ziyaretçi
10 Eylül 2006       Mesaj #383
philip1972 - avatarı
Ziyaretçi
selam ustatlar
ben yaklasık 2 senedır bilgisayar kullanmaktayım .halıyle cesitli sıtelere gırıp bılgı ögrenıp ve bu ögrendiklerimi uygulama fırsatım oluyor. bu siteyede gezerken buldum. kısa bır vakıtte baktıgım kadarıyla basarılı buldum . umarım sız ustatların sayesınde benım bılgımde cogalır. unutmamak lazım bilgi paylaştıkca güzeldir asla saklanmamalıdır . saygılarımla
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
jack_sparrow - avatarı
jack_sparrow
Ziyaretçi
10 Eylül 2006       Mesaj #384
jack_sparrow - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs la tansmam kusenlerım sayesınde oldu onların tavsıyesı uzerıne gırıs yaptım ve msxlabsı forumu olsun dıger yerlerı olsun begendım ve bu sebeple uye olmaya karar verdımMsn HappyMsn Grin
forum ve msxlabs sıtesı gercekten cok gusel basarılarınısın devamını dılerımMsn HappyMsn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mirtik75 - avatarı
mirtik75
Ziyaretçi
10 Eylül 2006       Mesaj #385
mirtik75 - avatarı
Ziyaretçi
hiönce saygılar .tamamen kendim buldum ,kimseylede paylaşmam çünki çok güzelvictory
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
can_kus - avatarı
can_kus
Ziyaretçi
10 Eylül 2006       Mesaj #386
can_kus - avatarı
Ziyaretçi
Tsk ederim inanın tesadüf eseri oldu ama kısa bir zaman olmasına marsılık sitenizi begendim gerci bunu ilerleyen zaman gosterecek ama yinede bir cok siteden guzel emeği gecen herkesin eline sağlık tesekkürler.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
agrotis - avatarı
agrotis
Ziyaretçi
10 Eylül 2006       Mesaj #387
agrotis - avatarı
Ziyaretçi

benımkı tesaduf oldu aslındaa msnde farklı bısıler olsun dedım ama beceremedımMsn Happy programı virüslü kabul edıyo ve acmıyoooo bu konuda yardım ıstıyorum LÜTFENNNNNNN siteye gelince henüz gezmeye fırsatım olmadı
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
thecrowoguzhan_33 - avatarı
thecrowoguzhan_33
Ziyaretçi
11 Eylül 2006       Mesaj #388
thecrowoguzhan_33 - avatarı
Ziyaretçi
yavkardesim nasılmı tanıstım sitenizle ? anlatıyım 3 kişilerdi cok karanlıktı ilk basta cok korkmustum sitenizin büyüklügünden ama baktımki rengarenk böle cıvıl cıvıl hastanız oldum serefsizim simdi ben mesainin bitmesini deliler gibi bekleyip sizin o mesur sitenizde gezmek için can atıyorum (nasılda yaladım ama)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
beko21 - avatarı
beko21
Ziyaretçi
11 Eylül 2006       Mesaj #389
beko21 - avatarı
Ziyaretçi
bendee burayı tesadüfen buldum google dan msn dee bii sorun war ve hala ben onu çözmüş değilim siteden umaraım bu sorun için yardım alabilirim......
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kycm - avatarı
kycm
Ziyaretçi
11 Eylül 2006       Mesaj #390
kycm - avatarı
Ziyaretçi
Valla ben msn windows live messenger ı ararken tanıştım bu siteyle çok hoşuma gitti görüntüsü ve konularıyla tam bi site olmuş Msn Happy Bide kendimden bahsediym ben çok deli internet kurduyum ama gezdiğim sitelerin arasında en iyilerinden biri bide bağlı olduğum bi oyun var (knightonline) bununla ilgili siteleri gezerdim hep ama şimdi bu siteye takılıyom çokda memnunum saolun beyler :!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.