Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 408

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 875.251 Cevap: 5.357
FisTiK - avatarı
FisTiK
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #4071
FisTiK - avatarı
Ziyaretçi
Merhablar Herkese...
Bende forumlardan pek anlamıyorum üyeliğim aslında kısa bir süre sayılır.
Sponsorlu Bağlantılar
Ben bu siteye girmek için fırsat bulamıyordum fakat arama motorlarında ne arasam karşıma hep bu sitede bir içerik çıkıyordu bir link vardı ulaşmam gereken bunun için de üyelik şarttı sizde bilirsiniz bu durumu.
Ama şimdi daha çok sitede olma zamanım oluyor normalde bana sıkıcı gelirdi forum siteleri zamanım oldukça ve burada paylaşımlarınızı gördükçe daha da sarmaya başladı umarım bu site çoook uzun yıllar bizimle birlikte devam eder.
Bütün çalışmalardan sitedeki düzenden dolayı görevli arkadaşlara paylaşımları için sevgili üyelere teşekkür ediyorum. Msxlabs'ı artık bende çok seviyorum...
Çok daha güzel günlere gitmek dileği ile....
oezcan48 - avatarı
oezcan48
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #4072
oezcan48 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba herkese yeni geldim aranıza umarım hayırlı olur
Sponsorlu Bağlantılar
xfundax - avatarı
xfundax
Ziyaretçi
16 Ocak 2009       Mesaj #4073
xfundax - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba araştırma yaparken çıktınız hep karşıma bilgileniyorum sayenizde bir de üye olmadan edemedim bu şekilde daha çok bilgileneceğime eminim..teşekkürler emeğinize sağlık...
kucukhanim88 - avatarı
kucukhanim88
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #4074
kucukhanim88 - avatarı
Ziyaretçi
internetten n ezaman msn le ilgili herhangi bir şey arasam ,karşıma msxlabs çıkıyor. Msn Happy çok faydalı , işe yarar ve çok güzel düzenli bir forum... Gercekten ne arıyorsam çok rahatlıkla bulabildiğim güvenilir bir yer. forumda emeği geçen herkese teşekkür etmek de boynumun borcu sanırımmMsn Grin
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #4075
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
Ben Sedef 21 sayesinde yaz tatilinde gelmişti bize ve bilgisayar açtık bu siteyi yazdı ilk önce garip geldi sesler filan çıktı ama sonra kayıt oldum ve çoook sevdim.
TEKSİLAHJ0RDAN - avatarı
TEKSİLAHJ0RDAN
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #4076
TEKSİLAHJ0RDAN - avatarı
Ziyaretçi
BU SİTEYİ DAHA ÖNCEDEN BİLİYORDUM.İYİKİ DE ÜYE OLDUM.EN AZINDAN BİR İŞE YARIYORUM.TEŞEKKÜRLER MSXLABS!!!!!!!!!!!!!!
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Ocak 2009       Mesaj #4077
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı

Ben Sedef 21 sayesinde yaz tatilinde gelmişti bize ve bilgisayar açtık bu siteyi yazdı ilk önce garip geldi sesler filan çıktı ama sonra kayıt oldum ve çoook sevdim.

Her hafta bu konuya aynı mesajı gönderiyorsun ve biz de siliyoruz. Bu kez silmeyip neden ısrarla buna devam ettiğini sormak istiyorum?
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #4078
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
Nedeni şu çünkü Sedef 21 i çok seviyorum ve onun tanınmasını ve daha çok sevilmesini istiyorum ama uyardığınız için teşekkür ederim bir daha yazmıycam merak etmeyin.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Ocak 2009       Mesaj #4079
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı

Nedeni şu çünkü Sedef 21 i çok seviyorum ve onun tanınmasını ve daha çok sevilmesini istiyorum ama uyardığınız için teşekkür ederim bir daha yazmıycam merak etmeyin.

Sedef 21 zaten çok uzun bir süredir bizimle birlikte, onu tanıyor ve seviyoruz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
emre_my - avatarı
emre_my
Ziyaretçi
18 Ocak 2009       Mesaj #4080
emre_my - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar..
Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim..
Msn ile ilgili aramalar esnasında buldum, güzel paylaşımları ile çok uzun süredir üyesi idim,
işyerinde msn yasaklanınca bi süre ara verince usul gereği kaydım silinmiş.. Tekrar ziyaretimde kabul edilmeyince yeniledim üyeliğimi, bi daha bu kadar arayı açmamak lazım. Tekraren teşekkürler, selamlar...Msn Happy