Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 481

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 854.776 Cevap: 5.357
Kimaleya - avatarı
Kimaleya
Ziyaretçi
21 Temmuz 2011       Mesaj #4801
Kimaleya - avatarı
Ziyaretçi
Bi akrabamız bana şahmaran efsanesini anlatmıştı yanlız oda yarım yamalak bilyodu.Bende bi araştırayım dedim ve bu sitedeki bilgileri okudun sonra biraz karıştırdım ve site hoşuma gitti bende üye olayım dedimMsn Happy))
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
SettingZm - avatarı
SettingZm
Ziyaretçi
21 Temmuz 2011       Mesaj #4802
SettingZm - avatarı
Ziyaretçi
kuzenim burda takılıyordu merakla bende girdim üyelik falan derken okuyucu olduk Msn Happy Zamanla birşeyler paylaşırız Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
uye947 - avatarı
uye947
Ziyaretçi
4 Ağustos 2011       Mesaj #4803
uye947 - avatarı
Ziyaretçi
google aracılığı ile geldim iyi ki gelmişim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
7 Ağustos 2011       Mesaj #4804
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Bir Arkadaşımı üye yapmıştım buraya o artık pek onlıne olamıyor ve ben kullanıyorum hesabını bende daha önce AndThe_BlackSky olarak burda üyeydim Ve geri Döndüm Artık buralardayım..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
SlaYeR - avatarı
SlaYeR
Ziyaretçi
8 Ağustos 2011       Mesaj #4805
SlaYeR - avatarı
Ziyaretçi
Birkaç aydır sürekli hocalar araştırma ödevlerini dayıyordu her bakışımda bu site çıkıyodu nerdeyse bende dayanamadımm üye oldum.Artık yaz tatilindeyiz gerçi ama Msn Grin .
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kosovalı hulya - avatarı
kosovalı hulya
VIP VIP Üye
8 Ağustos 2011       Mesaj #4806
kosovalı hulya - avatarı
VIP VIP Üye
Açıkça söylemek gerekirse msn de bi hata oluşmuştu bende hata sorunu nu ararken MsXLabs çıkıverdi karşıma yani tamamen tesadüf ama iyi ki de tesadüf olmuş burda olmaktan mutluyum zaten bağımlılık yaptı isteseniz de gidemem Msn Grin Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
_VICTORY_ - avatarı
_VICTORY_
VIP Silent storM
8 Ağustos 2011       Mesaj #4807
_VICTORY_ - avatarı
VIP Silent storM
Kızım için ödev araştırırken en çok karşıma çıkan site MsXlabs oldu. Biraz dolaşınca zengin içeriğini gördüm ve üye oldum. Burda olmak çok güzel Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
dilemmaa07 - avatarı
dilemmaa07
Ziyaretçi
9 Ağustos 2011       Mesaj #4808
dilemmaa07 - avatarı
Ziyaretçi
sitenizi gerçekten çok güzel buldum bir hastalık arastırırken bu siteden buldum ve aydınlattı sonra üye olmak istedim ve gerisi geldi ve burdayım saygılarımla
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
LadyöLüm - avatarı
LadyöLüm
Ziyaretçi
9 Ağustos 2011       Mesaj #4809
LadyöLüm - avatarı
Ziyaretçi
Araştırma ve ödev yaparken her zaman karşıma çıktı bu site ve her defasında bu site sayesinde yüksek notlar aldımMsn Happy bir gün dedim şu siteyi bulayım adını bilmediğim için öylesine hastalık adı yazdım ve tabii ki en başta msx vardı Msn Happy üye olalım bakalım dedim ve o gün bugündür mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum.. harika biyer ve hiç sıkılmıyorum chatte birsürü arkadaşımla konuşabiliyorum, sorulara cevap yazarak insanları mutlu ediyorum harika!!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
SpyderFreak - avatarı
SpyderFreak
Ziyaretçi
15 Ağustos 2011       Mesaj #4810
SpyderFreak - avatarı
Ziyaretçi
Sanırsam 2009 yılında, Sercax ismi ile üye idim. Soru sorma bölümünde görev almıştım ve sanırım bir arkadaşımın internetten ücretsiz olarak sunduğu rap albümünün konusunu açtığım için banlanmıştım. Şimdi tekrar buralardayım! Msn Happy