Ben İrem ,
Bir forum sitesi arıyordum,buldum.Burası çok güzel.Ödevlerle ilgili şeyler paylaşıyorum.İnsanların ödevlerine yardımcı olmak beni çok mutlu eder. ( sizin de ödeviniz varsa bakabilirsiniz,veya bana bildirebilirsiniz.) Sürekli yazılar paylaşıyorum,ama henüz yorum yok.Yorum yaparsanız beni çok mutlu edersiniz.
Okuduğunuz için teşekkürler..
Ben annemle birlikte valeybolu araştıryorduk. Birden adını unuttuğum üyenin yani burada kayıt olan üyenin paylaşımını gördüm. Anneme ne güzel site değil mi dedim. Annem isityorsan üye olabilirsin dedi. Annem sözleşmeyi okudu. Ve okudu okumasında birden kendiside üye oldu. İşte o an kullanıcı adını düşünürken Lady Gaga fotolarına bakıyordum. Annemle öyle belirledik geçtik. E sonra paylaşımlar yaptım eğelnce bir site olduğunu buldum. Ve böyle sık sık paylaşımlar yapa yapa başarılarımı göstermiş oldum.
Msx üylerine ve adminlerinde sevgilerimle,
LaDyGaGa.
merhaba ben 26 yaşında evli ve 1 çocuk annesi bir bayanım internetten evde yapabileceğim işleri ararken bu siteyi buldum konuşmalar yorumlar çok sıcak içten ve gerçekçi geldi önce bi misafir mesajı yazdım baktım site gayet güzel hemen üye oldum ...
Gerçktn çOk gzl bR site ypmşsnz tbrk edrm ve hrkez gbi bnde bu siteyi çOk beğendm her konuda yorum ypılmş blmedklerm hkknda Bilgi shibi Olmama yRdımcı oLdu ...
Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder. Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..
Ben buraya dünyadaki dağları araştırırken buldum üye olmak istedim ve bukadar eylenceli,güzel ve ilgili bir site olduğunu gorunce takip etmeye basladım.