Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 515

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 854.931 Cevap: 5.357
dj_ilayda_dj - avatarı
dj_ilayda_dj
Ziyaretçi
28 Ocak 2013       Mesaj #5141
dj_ilayda_dj - avatarı
Ziyaretçi
önceden çook önceden tanıştım ve güzel ama bzı şylr ortaMsn HappyMsn HappyMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
BinDokuzYüzÜç - avatarı
BinDokuzYüzÜç
Ziyaretçi
28 Ocak 2013       Mesaj #5142
BinDokuzYüzÜç - avatarı
Ziyaretçi
Aslında ben 2 yıl önce kayıt olmuştum.Neredeyse hergün burdaydım.MsX sayesinde bir çok arkadadaş edinmiştim.Facebook'tan daha çok gelir olmuştum buraya.Sonra birden girememeye başladım.2 günde bir,3 günde bir git gide azaldı girme oranım sonra da iyice koptum ne olduysa.İşte bu günde artık ne olduysa burdaki sohbeti özledim ve geldim Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
gül hanım önat - avatarı
gül hanım önat
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #5143
gül hanım önat - avatarı
Ziyaretçi
her konunun olduğu bir sayfa Msn Happy tesadüfen çıktı karşıma iyiki de çıktı Msn Grin
shadowman - avatarı
shadowman
Ziyaretçi
12 Şubat 2013       Mesaj #5144
shadowman - avatarı
Ziyaretçi
merhaba öncelikle bu ilgi ve alakaya teşekkür ederim,sitenizi çok iyi buluyorum ve kullanıyorum,tabi çok sık kullanamıyorum, o kadar zamanım olmuyor,fakat bazı konularda bana çok yardımcı oluyor,ben fantastik resim yapmak istiyorum, ama hiç bir bilgim, yok bu yüzden araştırma yapıyorum,bir zamanlar okul yıllarımda,resim çeker tab yapardım bir süre sonra bıraktım, tabi iş güç olmuyor,kendime gelirsek 52 yaşındayım özel bir şirkette imalat müdürlügü yapıyorum ilerleyen zamanlarda belki tekrar konuşuruz, mavi karanlıkla tanışmam en az 7-8 yıl vardır yine böyle bir arştırma sırasında bulmuştum şimdilik hoşca kalın
kalpsizburaq80 - avatarı
kalpsizburaq80
Ziyaretçi
12 Şubat 2013       Mesaj #5145
kalpsizburaq80 - avatarı
Ziyaretçi
BN bu siteye ödev araştırıken buldum diğer sitelerin dizaynı güzel deqildi o yüzden siteyi çok beqendim bugün üye oldum
Bide bu sitede oyun soru ödev falan resim gibi şeyler paylaşabilirmiyim izin verirmisiniz??
Percabethh - avatarı
Percabethh
Ziyaretçi
17 Şubat 2013       Mesaj #5146
Percabethh - avatarı
Ziyaretçi
Ödev yaparken buldum ve çook hoşuma gitti Msn Up
StarGirl - avatarı
StarGirl
Ziyaretçi
18 Şubat 2013       Mesaj #5147
StarGirl - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

Zaten önceden de kayıtlıydım Msn Grin Ama girmediğim için hesabım silindi. Neyse MSXLABS'ı çoook seviyorum♥
_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
22 Şubat 2013       Mesaj #5148
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
Ödev yaparken google ödev konumu yazdım bu siteye girdim..Bu arada ödevimden sayende 100 aldım.Neyse ismi ve rengi hoşuma gitti insanlarıda içerigide üye oldum uzundu kısaltım
Ketrin - avatarı
Ketrin
Ziyaretçi
4 Mart 2013       Mesaj #5149
Ketrin - avatarı
Ziyaretçi
Internetde oyle geziniyordum birden gördüm, ve üye oluyim dedim. Ama nasil kullanacagimi bilmiyorum. Yani maksat nee???Msn HappyMsn Happy
elfinasdf - avatarı
elfinasdf
Ziyaretçi
7 Mart 2013       Mesaj #5150
elfinasdf - avatarı
Ziyaretçi
nette bir konu içn geziordum birden bu siteyi açtm sonra beendm üye oldm sonra şifremi unuttum yeni açtım Msn Grin