Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 517

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 854.758 Cevap: 5.357
10La100LesH - avatarı
10La100LesH
Ziyaretçi
4 Mayıs 2013       Mesaj #5161
10La100LesH - avatarı
Ziyaretçi
Matematik dersiyle ilgili bir konuyu araken karşıma bu site çıkıverdi çok beğendim ve hemen üye oldum. Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
~Rümeysa~ - avatarı
~Rümeysa~
Ziyaretçi
7 Mayıs 2013       Mesaj #5162
~Rümeysa~ - avatarı
Ziyaretçi
Uzun süredir zaten nimetlerinden faydalanıyodum üye olmak bugüne nasip olduSmiley9Smiley9
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Selen Aker - avatarı
Selen Aker
Ziyaretçi
8 Mayıs 2013       Mesaj #5163
Selen Aker - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

Vala facemin e-postasını onaylatcak karşıma bu site çıktı bende direk girip baktım önce sonra üye oldum işte memnun kaldım bu siteden öyle yani

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
BirDilekTut - avatarı
BirDilekTut
Ziyaretçi
13 Mayıs 2013       Mesaj #5164
BirDilekTut - avatarı
Ziyaretçi
Canım sıkılmıştı sitede geziniyordum MsX görünce bakıyım dedim baktım ve çok güzeldi ben burda daha çok görceksin çünkü bu site harika
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ejder lordu42 - avatarı
ejder lordu42
Ziyaretçi
14 Mayıs 2013       Mesaj #5165
ejder lordu42 - avatarı
Ziyaretçi
Okul arkadaşlarım bu sitede konuşuyorlardı brnde sonra açmak istedim açtım bu sitenin eğlencesini,hareketliliğini ve iyi biyer oldugunu farkettim üye oldum bu siteden çok memnunum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hayallegerçek - avatarı
hayallegerçek
Ziyaretçi
18 Mayıs 2013       Mesaj #5166
hayallegerçek - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
DeRDeST - avatarı
DeRDeST
Ziyaretçi
27 Mayıs 2013       Mesaj #5167
DeRDeST - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben kahramanmaraştan salih akçakoyun. 22 yaşındayım. koç burcuyum. Galatasaraylıyım. kendi çapımda şairim. güzel şiirlerim vardır. herkes şiirlerimi beğeniyor. ve çok seviyor. ayretten ben görme engelliyim. ama bir çok işimi kendim yapabiiyorum. forumda görev almayıda istiyorum ama biraz tanımam lazım. tamamen öğrenmem lazım. sitede DeRDeST adını kullanacağım. ben başka formlardada görev yaptım. örneğin kendi okuduğum lisenin form sitesinde ve ona benzer bir ders eğitim sitesinde görev yaptım. siteyide 3-4 yıl evvelden tesadüfen buldum. hep misafir olarak takipte kaldım. ama artık bundan sonra sitede çalışmaya karar verdim ve üye oldum...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2013       Mesaj #5168
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Bu konuya cevap yazdım mı bilmiyorum, yazmışsam bile Blue Blood olmuştur yazdığım mesajın sahibi..
Tam 4 yıl önce Eylül ayında üye olmuştum bu siteye, 5. yılımız dolacak kısmet olursa Msn Happy Artık kimilerimize göre tarih olan MSN için yama ararken bulmuştum burayı, bir kaç ay hiç girmedim.Shy 2

Hemen hemen her gün buradayım, Google bile alıştı açar açmaz MsX yazıyorum Smiley9 2 yıl yetkili olarak görev aldım, bazen zor ve sıkıntılı; çoğu zaman da eğlenceli, güzel günler geçirdim.

Güzel bir alışkanlık MsX, aile gibi vazgeçilmez.Tender
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Valerie lee - avatarı
Valerie lee
Ziyaretçi
28 Mayıs 2013       Mesaj #5169
Valerie lee - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs MK benim karşıma tesadüfen çıktı maji ve parapsikoloji hakkında bilgi edinmeye çalışıyordum ve burası ilginç gelip incelemeye koyuldum sevdikten sonra üye işlemini gerçekleştirdim
DeRDeST - avatarı
DeRDeST
Ziyaretçi
29 Mayıs 2013       Mesaj #5170
DeRDeST - avatarı
Ziyaretçi
bende sporcuların hayatını araştırırken tesadüfen bura çıktı çok sevdim. sonra uzun bir süre takip ettim ve bir kaç gün öncesinden üyeliğimi gerçekleştirdim...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.