Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 57

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.667 Cevap: 5.357
gecelerde_aglar - avatarı
gecelerde_aglar
Ziyaretçi
11 Ekim 2006       Mesaj #561
gecelerde_aglar - avatarı
Ziyaretçi
selam millet site cok hoş ve hosuma gitti arkadaslarımada söleyecegim busitenin güzel oldugunu. bende nasıl olduysa internetten dolasıyordum karsıma bu site çıktı açtım ve baktım cok hoş güzel bir site aslında ben her siteye girmem ama nasıl olduysa girdim girdiğimede memmunum belki hayatta iii bişi yaptım
sonsuz teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
axi7cadi - avatarı
axi7cadi
Ziyaretçi
11 Ekim 2006       Mesaj #562
axi7cadi - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben de prgrm ararkn karşılştmMsn Grin hoşuma gitti üye oldmSmiley9
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_DRAGON_ - avatarı
_DRAGON_
Ziyaretçi
11 Ekim 2006       Mesaj #563
_DRAGON_ - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle herkese slm
sitenize bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum
walla kardeş ben böyle manyak bi form görmedim
açanların ellerine sağlık
bundansonra burdayım
selametle.....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
fernil - avatarı
fernil
Ziyaretçi
11 Ekim 2006       Mesaj #564
fernil - avatarı
Ziyaretçi
Bir arkadaşım mesenger ile ilgili sorunlarıma cevap olarak önerdi bu siteyi... Siteye girmemle mesenger için gerekli bütün programları güvenli bir şekilde indirdim ve kullanmaya başladım...Sonra formlara ve gönderilen resimlere daldım....Galiba uzun bir süre buralarda olucam....Herkese iyi günler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
safak1 - avatarı
safak1
Ziyaretçi
12 Ekim 2006       Mesaj #565
safak1 - avatarı
Ziyaretçi
slm ben şafak çok çok özetle şöyle söyliyim uzun zamandır böyle derli toplu siteye rastlamamıştım emeği geçen herkeze teşekkür ederim iyi çalışmalar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
berkayhoca - avatarı
berkayhoca
Ziyaretçi
12 Ekim 2006       Mesaj #566
berkayhoca - avatarı
Ziyaretçi
ben msn yi yeni kullanmaktayım.Ve adsl çekince msn siz olmaz dedik.Derken ifadedir,gözkırpmasıdır vb. derken google da aratma sonucu müthiş bir siteylşe karşılaştım.Virüs olmaması büyük bir nimet.Ayrıca benzeri sitelerden de indirme yaptım.Sonuç hüsranla bitmişti.MsXlabs'ı tanıdığım bütün arkadaşlara tavsiye ettim.MSN ile adresi gönderdim.Hemen üye oldum.
MsXlabs'a sonsuz teşekkürler.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
guven_mert71 - avatarı
guven_mert71
Ziyaretçi
13 Ekim 2006       Mesaj #567
guven_mert71 - avatarı
Ziyaretçi
gerçekten özenle hazırlanmış bir site siz işini ciddiye alıyorsunuz teşekküler guven_mert71

ms dos dan ghost nasıl alabilirim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen guven_mert71; 13 Ekim 2006 02:38 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
guilty_61 - avatarı
guilty_61
Ziyaretçi
13 Ekim 2006       Mesaj #568
guilty_61 - avatarı
Ziyaretçi
hekese slm ve kısaca ben ilkay Msn Grin Hmm ben burayı bı arkadasıma odev ararken buldum ve o zamandan berı ayrılamadım ve dun uye oldum.Siteniz gercekten cok guzel Msn Happybundan sonra hep buralardayım Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ercankarsli - avatarı
ercankarsli
Ziyaretçi
13 Ekim 2006       Mesaj #569
ercankarsli - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle İyi günler dilerim ben Ticaret Lisesi'nde öğretmenlik yapıyorum. Bu siteyi arkadaştan duydum ama arkadaşın site adını bilmediğim için kayıtta boş bıraktım. Henüz yeniyim sitede ama bundan sonra sitenizi eskiteceğimi düşünüyorum. Ses efektleri çok hoşuma gitti. Bol bol gezip güzel bir site yapmak için çabalayacam. Böyle bir yardım severlik düşündüğünüz için bizde mutlu oluyoruz. Tekrar görüşmek dileğiyle.Hey!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
yazdostum - avatarı
yazdostum
Ziyaretçi
13 Ekim 2006       Mesaj #570
yazdostum - avatarı
Ziyaretçi
WALLA YALAN YOK BEN DE GOOGLE AMCAMIZA BİŞİLER SORDUM BURAYI TARİF ETTİ Banana BEN DE ARTIK BURALARDA OLACAĞIM , GOOGLE AMCA ÇOK MÜBAREK ADAM YAW BAŞKA SİTELERE DE TAKILIYORUM AMA BURANIN HAVASI FARKI GİBİ DUR BAKALIM ...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.