Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 59

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.713 Cevap: 5.357
enis_pazuzum - avatarı
enis_pazuzum
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #581
enis_pazuzum - avatarı
Ziyaretçi
MERABALR ARKADAŞLAR BEN ANK ARKADASLAR SİZE İLK BASTA TESEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM YAPTIGINIZ SITE GERCEKTEN GÜZEL BİR SİTE BEN BU SİTEYE TESADÜFEN GİRDİM AMA PEKTE TESADÜF SAYILMAZ CÜNKÜ MASALLAH SİTEMİZDE YOK YOK HERSEY MEVCUT BİRSEY ARADIGIMIZ ZAMAN DİREK BU ADRESE YÖNLENDİRİYO BEN COK MUTLUYUM BU SİTEDEN DİGER ARKADASLARDA SANIRIM AYNI FİKİRDELER VAZGEMİYORBİRKERE GİREN.TESEKKÜRLER BÜTÜN SİTE KURUCULARINA...MAILLERİNİZİ BEKLERİM ARKADAŞLAR
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen NeutralizeR; 14 Ekim 2006 18:43 Sebep: KENDİMİ TANITMADIM
laleler - avatarı
laleler
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #582
laleler - avatarı
Ziyaretçi
herkes gibi bende google'da gezerken buldum bu siteyi ve çok hoşuma gitti.boş zamanlarımıda bu sitede geçirmeyi düşünüyorum...herkese sevgiler.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
tutkuseli55 - avatarı
tutkuseli55
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #583
tutkuseli55 - avatarı
Ziyaretçi
Mrb bu siteyi tesadüfen buldum pc mde plitcam var ama bir türlü program kaldır dan kaldıramıyorum böğle bir program ararken sizin sitenize rastladım tesadüfen umarım aradığımı burda bulurum adım tuğce evliğim ist oturuyorum vs vs bu kadar yeterli sanırım kendimi tv yarışma pro.da hisetim Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #584
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Burdakiler gibi google'de msn ile ilgili çoklu oturum yaması ararken buldum Msn Happy çok beğendim ilk takılıp kaldığım yer anime bölümüydü ama forum bir bütün olarak gerçekten çok geniş kapsamlı her aradığını bulmak mümkün.Şimdiye kadar çok fazla takılamamış olsam da tamamen kopamadım.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sheva88 - avatarı
sheva88
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #585
sheva88 - avatarı
Ziyaretçi
msn messenger a yeni eklentiler ararken girdim..ve müthiş birşeyle karşılaştım..iinş bende burada olucam bundan sonra...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ercangirgic - avatarı
ercangirgic
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #586
ercangirgic - avatarı
Ziyaretçi
vallahi arkadaşım rasgele sorf yaparken buldum hoşuma gitti sizinle takılıyorum ama akıllı çocuklar sınız vesselam başarılı çalışmalarınızın ve bizlere yardımlarınızın devamının dilerim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
seyyah - avatarı
seyyah
Ziyaretçi
15 Ekim 2006       Mesaj #587
seyyah - avatarı
Ziyaretçi
Ben aylak aylak ortalarda gezinirken siteye denk geldim. Önce ay ve yıldız dikkatimi çekti sonra biraz inceledim baktım içerik de bana göre üye olmaya karar verdim. Fakat biraz acemiyim yardımlarınıza sık sık başvurabilirim inşallah kafanızı ağrıtmam.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
reiki_mu - avatarı
reiki_mu
Ziyaretçi
15 Ekim 2006       Mesaj #588
reiki_mu - avatarı
Ziyaretçi
sitenize tanışmam çoklu msn ihtiyacımla başladı. Mükemmel hazırlanmış bir site.
Ben bilgisizliğimden dolayı zorlanıyorum. Teşekkür edrm
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
rekreasyoncu - avatarı
rekreasyoncu
Ziyaretçi
15 Ekim 2006       Mesaj #589
rekreasyoncu - avatarı
Ziyaretçi
nasıl olduysa bi şekilde buldum ama bulduguma memnunum iyiki bulmuşum Banana teşekkürler...Bow
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dilersem - avatarı
dilersem
Ziyaretçi
15 Ekim 2006       Mesaj #590
dilersem - avatarı
Ziyaretçi
Ben de google sayesinde tanıştım sitenizle. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Burada zaman geçirmek güzel.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.