Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 62

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.547 Cevap: 5.357
free86 - avatarı
free86
Ziyaretçi
20 Ekim 2006       Mesaj #611
free86 - avatarı
Ziyaretçi
ÖNCELİKLE SİTE KURUCULARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİZLERE BÖYLE GÜZEL BİR SİTE HAZIRLADIKLARI İÇİN... BENİM BİR ARKADAŞIM BURAYA ÜYEYDİ ÇOK SÖYLEMİŞTİ ÜYE OL DİYE FAKAT OLMAMIŞTIM.. SONRA GEÇEN GÜN DOLAŞIRKEN ARADIĞIM ŞEYİ BURADA BULDUM VE ÜYE OLDUM.. SAĞOLUN Smiley32
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
pc_kopat06 - avatarı
pc_kopat06
Ziyaretçi
20 Ekim 2006       Mesaj #612
pc_kopat06 - avatarı
Ziyaretçi
ya bana biraz karışık bir site gibi geldi..gerek her tarafta ingilizce kelimeler olmasıyla,gerekse sitenin seçilen rengiyle olsun ilk görüşte çok hoşuma gitmedi..açık konuşmak lazım..böyle ingilizce kelimeler ağırlıklı bir site yapılmasının özel bir sebebi var mı acaba?ilk izlenimlerim böyle iki gündür inceliyorum bunlar dikkatimi çekti..yeni üye olduk..ama içeriği çok güzel..özellikle pc ve flaş video bölümleri birer harika
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
burhanzbek - avatarı
burhanzbek
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #613
burhanzbek - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar, ben de buraya tesadüf gelenlerdenim.Net te gezinirken kabir azabı ile ilgili bir konu arıyordum en alasını buldum.Bu siteyi yapanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Ben marmariste yaşıyorum.Memurdum istifa edip buraya yerleştik. selamlar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
saygin64 - avatarı
saygin64
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #614
saygin64 - avatarı
Ziyaretçi
valla ustadim nasil buldugum bir baglanti ile gerceklesti baya güzel birsite gibime geldi dedigim kadarda güzelmis basarilarinizin devamini temeni eder saygiar sunarim ilerki zamanlarda daha fazla tanisiriz umarim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
erkankilic - avatarı
erkankilic
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #615
erkankilic - avatarı
Ziyaretçi
Selam msxlabs ı nasıl buldum valla ben bulmadım o beni buldu Msn Happy arayan buluor ya gezinirken msne ile ilgili değişiklerler arıyordum ve birden karşımda forumu bulu verdim. iyiki de bulmuşum süper burası ya saygılarımla emeği gecen herkese teşekkür ederim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Ekim 2006       Mesaj #616
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
pc_kopat06 adlı kullanıcıdan alıntı

ya bana biraz karışık bir site gibi geldi..gerek her tarafta ingilizce kelimeler olmasıyla,gerekse sitenin seçilen rengiyle olsun ilk görüşte çok hoşuma gitmedi..açık konuşmak lazım..böyle ingilizce kelimeler ağırlıklı bir site yapılmasının özel bir sebebi var mı acaba?ilk izlenimlerim böyle iki gündür inceliyorum bunlar dikkatimi çekti..yeni üye olduk..ama içeriği çok güzel..özellikle pc ve flaş video bölümleri birer harika

İngilizce kelimelerin çoğu siteye has üstü kapalı sloganlar ve etiketler... Forum dili varsayılan olarak Türkçe'dir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
kimyaci042 - avatarı
kimyaci042
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #617
kimyaci042 - avatarı
Ziyaretçi
ben bu sıteyı bı arkadasım vasıtasıyla tanıdım.ondan resım ıstemıstım oda bu sıteyı tavsıye ettı.bende sıteyı zıyarete basladım.umarım aradıklarımı bulurum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ilkercan - avatarı
ilkercan
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #618
ilkercan - avatarı
Ziyaretçi
BEn İlker.
burayı arkadaşımdan öğrendim...
Güzelmiş çok beğendim.arkadaşa beni buna yönlerndirdiği için teşekkürler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cemal_kübra - avatarı
cemal_kübra
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #619
cemal_kübra - avatarı
Ziyaretçi
BURAYA UYE OLDUM COK SEVIN CLIYIM HERKESSE BYYYY
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kartal5579 - avatarı
kartal5579
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #620
kartal5579 - avatarı
Ziyaretçi
selamlar adım nihat siteyi msn le alakalı bir konuyu araştırırken tevafuk eseri buldum. şimdilik tam bir bilgim yok. güzel bir siteye benziyor emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.