Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 63

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.765 Cevap: 5.357
selefkua - avatarı
selefkua
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #621
selefkua - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben 3Dmax animasyon programı ararken buldum msxlabs Msn Grin Msn Cool
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ProSperina - avatarı
ProSperina
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #622
ProSperina - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs'ı msnle ilgili bişeyler ararken tesadüfen buldum..hemen üye oldum..oldukça etkileyici bi görünümü war eminim gezdikçe daha da keyifli olacak..artık sık sık görüşürüss..herkese merabalar =)
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hhunterr - avatarı
hhunterr
Ziyaretçi
22 Ekim 2006       Mesaj #623
hhunterr - avatarı
Ziyaretçi
Dogrusunu soylemek gerekirse bana msn messenger programi lazimdi google de ararken buldum daha yeniyim bakıcaz......
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
FLaMiNGo - avatarı
FLaMiNGo
Ziyaretçi
22 Ekim 2006       Mesaj #624
FLaMiNGo - avatarı
Ziyaretçi
Ben burayı KafeYeLMeR nickli arkadaşımız sayesinde buldum.İyi ki bulmuşum diyorum ve kendisine tşk ediyorum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
jullimujer - avatarı
jullimujer
Ziyaretçi
22 Ekim 2006       Mesaj #625
jullimujer - avatarı
Ziyaretçi
Ara yıl tatilinde akraba ziyaretine gitmiştik. Teyzem bu siteye üyeymiş ve chat programındaki seviyeli ve düzgün muhabbetine tanık oldum ve bu olay çok hoşuma gitti. Başta üye olmayı düşünmedim taki teyzemi klavyenin başından kaldırıp kendim geçip yazı yazmaya başlayıncaya kadar. Ve bi baktım üye oluvermişim. Msn Happy

Ben burayı çok seviyorum. Arkadaşlıklarını... Sitenin içeriklerini yavaş yavaş öğreniyorum. Sadece chat için yazılmış olmama rağmen. Özelliklerini görünce daha da bi seviverdim SiTeMi... Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dQxdQx - avatarı
dQxdQx
Ziyaretçi
22 Ekim 2006       Mesaj #626
dQxdQx - avatarı
Ziyaretçi
Yaklaşık 16 gün önce ablam ( jullimujer ) izmitteyken onun nikiyle girip herkesle kaynaştım zaten o bu siteye girerken hiç başından ayrılmazdım bundan dolayı herkesi çok iyi tanırdım. jullimujer nickiyle girince herkes beni ablam sandı başta ama ben kardeşiyim diyince çok şaşırdılar. Hafta sonuydu ve okul yoktudoğal olarak ben sabah 6 ya kadar onlarla beraber geyik yaptım ve sanırım beni çok sevdiler ki " sende kendine bi nick alsana dediler " bende fırsattan istifade hemen üye oldum. Aslında bende jullimujer ( ablam ) gibi ara yıl tatilinden beri bu siteyi biliodum ama bu güne nasipmiş. SmRyNaa, RainN ( 2.ablam olur kendileri ) , the-devil, REVULATIONS ve daha hatırlayamadığım birçok abime ve ablama çok teşekkürler ... Msn Grin
Küçük Cadı
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sercom - avatarı
sercom
Ziyaretçi
22 Ekim 2006       Mesaj #627
sercom - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben sercom bende bu siteyi msn simgeleri ve avartarları ararken sanırım 2005 ortalarına dogru googlede tesaduf eseri bulmustum. Buldugum iyi oldu diyorum kendime şimdi çunki o zamanda içerigi çok genişti simdide tahmin ediyorum ki oyledir
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
MaTTo - avatarı
MaTTo
Ziyaretçi
22 Ekim 2006       Mesaj #628
MaTTo - avatarı
Ziyaretçi
Valla ne yalan soylım 1.5 yıldır haberım vardı ama sagolsun the_devilin sayesınde uye oldum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
byvirus - avatarı
byvirus
Ziyaretçi
22 Ekim 2006       Mesaj #629
byvirus - avatarı
Ziyaretçi
herkeze slm ben internet cafe işletiyorum 22.10.20065 günü cafe yönetim proğramlarını ararken bu site gözüme çarptı inceledim hoşuma gitti ve foruma kayıt oldum..Görsellik olarak çok güzel bir arayüze sahip bir forum sitesi..Bu forumda online sürem şimdiden yüksek olacağa benziyor;D Yönetime teşekkür ederim..

Sayglılar.....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
acid_burns1 - avatarı
acid_burns1
Ziyaretçi
22 Ekim 2006       Mesaj #630
acid_burns1 - avatarı
Ziyaretçi
Google'da msn hakkında daha fazla bilgi aramaya çalışırken buldum siteyi ve şöyle bir göz gezdirip kuralları da okuyunca, bari aktif bir üyelik denemesi yapayım dedim.Ayrıca smileyler de bana üyesi olduğum ve çok sevdiğim bir download sitesini (reklam olmasın diye ismini vermiyorum... neme lazım Msn Tongue) anımsattı. Umarım burada hoş zaman geçirip kendimi (bilgisayar konusunda hala yeni sayılırım da) biraz daha geliştirebilirim.

İyi çalışmalar herkese umarım sık sık görüşürüz millet Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.