Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 83

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 858.369 Cevap: 5.357
1max2 - avatarı
1max2
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #821
1max2 - avatarı
Ziyaretçi
Bu siteyi Google Arama Motoeun'dan buldum. Msn GrinBu siteyi arma nedenim messenger dinamik görüntü resimleriydi. Gerçekten çok güzel bir site.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
nuisancex - avatarı
nuisancex
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #822
nuisancex - avatarı
Ziyaretçi
yaklaşık 2 sene önce yine nette sörf yaparken şans eseri buldum... Msn Grin
o gün bu gündür arada bir takılıp duruyorum...
Sponsorlu Bağlantılar
site çok hoşşşşş. özellikle de msn ile ilgili bilgim bu sitede baya arttı. haricinde sürekli değişik konular.., son çıkan albümler, veeee benim en çok sevdiğim şey... yani anime resimler... bende olmayan bi çok anime resimi burda bulabiliyorum...
kısacası çok hoş bir site... birkaç arkadaşımada tavsiye ettim onlarda beğendi...
umarım bundan sonrada böyle güzel ve sürekli yenilikçi olarak devam eder...

MSXLABS TEAM'a başarılar dilerim...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kemenceplayer - avatarı
kemenceplayer
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #823
kemenceplayer - avatarı
Ziyaretçi
hey gidi hey msn yaması ararken burası çıktı nebilim ilk bakışta sitenin görünümü beni korkuttu benim gibi virüslerden belini doğrultmayan bir acemi için bu normal üye olurken bayağı bi zorlandım ama nihayet başarılı oldum her zaman burdayım güvenli bir siteye girdiğimi zannediyorum bide şu forumlardan anlasam ama ögrenecez yolumuz çok
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
SELIM 40 - avatarı
SELIM 40
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #824
SELIM 40 - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle ilginize tesekür ederim bulda olmamim sepebi sadece tesadüv olarak girdim ve kayit oldum insallah bunda sonra arnizda olmaktan mutluk duycam tekrar ilginize tesekür ederim saygiyla selamlarim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
yagmuradam38 - avatarı
yagmuradam38
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #825
yagmuradam38 - avatarı
Ziyaretçi
merheba ben yamuradam38 siteyi internette gezinirken tesadüfen buldum ve gezindim baktım hosuma gitti ve bende dedim üye olayım dedim ve üye oldum site gercekten güzel bir site arkadaslarada tavsiye edrim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Dzc81 - avatarı
Dzc81
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #826
Dzc81 - avatarı
Ziyaretçi
Selamun Aleykum.....

Siteniz ilk bakışta hoş gördüm, ama daha incelememe rağmen iyi görünüyor, inceledikten sonra tekrar fikrimi iletirim.
Nasıl bulduğuma gelince, googlede messeneger eklentileri diye bir arama yaptırdım, ilk sırada çıkan linke tıklatınca bu siteniz çıktı, ilk açılış ilk bakışta iyi ve diğer sitelerden farklı buldum, geliştirme konusund da eğer kabil ederseniz geliştirme yönünden aklıma fikir gelirse sizinle paylaşmak isterim.
Gününüz hayırlara vesile olmasını dilerim. Saygılarımla
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
AY_ISIGI - avatarı
AY_ISIGI
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #827
AY_ISIGI - avatarı
Ziyaretçi
slm adim gul sitenizi bir arkadasim araciligiyla buldum oda burada uye
ve söyle bir baktim hosuma gitti
gercekten cok guzel buldum ve bende uye olmak istedim ellerinize saglik..
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
aacemen - avatarı
aacemen
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #828
aacemen - avatarı
Ziyaretçi
slm ben yeni uyenizim ama en kalıcı olacam inanın cok konuda acemiyim sizin gibi bilir kisi lerden yardım almak inanın cok keyifli
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
crazy06 - avatarı
crazy06
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #829
crazy06 - avatarı
Ziyaretçi
valal canım sıkılıyordu şarkı indiriyim dedim indirdigim şarkıdada adrres olarak burası vardı bende biraz meraklıyım dır direk girdim iyi de etmişim sanırsam sitenin görünüşü gayet hoş için deki bilgilerde sanırsam bi okadar yararlıdır mutluyum sizlerleyim Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kadir441 - avatarı
kadir441
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #830
kadir441 - avatarı
Ziyaretçi
bende bi konnu üzerine sitenize yöneldimde görseliğifelan beni büyüledi iyibir siteye benziyor buraya takılırım boş zamanlarımda iyi çalışmalar.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.