Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 53

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.765 Cevap: 5.357
zeki hoca - avatarı
zeki hoca
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #521
zeki hoca - avatarı
Ziyaretçi
YOLDA GİDİYODUM BANA SELAM VERDİ VE TABİKİ BORÇLU ÇIKTI TAKILDIK GİDİYOZ BAKALIM
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
busevtarik - avatarı
busevtarik
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #522
busevtarik - avatarı
Ziyaretçi
selam herkese
yaklaşık 2 yıl önce kardeşimin önerisi ile site ile tanıştım,kış olduğu için vageçemedim yine aynı isim ile üye idim aslında,ama uzun süre uzaklaşınca pasif oldum şimdi yine buluştum sitem ile,bundan sonra hep buralarda olacağım,çok iddalı olmamakla beraber grafikerim ve size resimler ekliyeceğim,herkese sevgiler
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
masal - avatarı
masal
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #523
masal - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar,bugün sitenize üye olmuş biri olarak sormak istediğim bir iki sorum var..Msn Happy
1.Bana pencere açıp kapayanları uyarı geldiği için görebiliyorum ama engelleyenleri nasıl görebiliyorum..?Bunun için herhangi bir uyarı geliyormu yada kontrol edeceğim yer neresi?
2.Beni silenleri pencereme uyarı geldiğinde görebiliyorum belki ama bunun dışında kişiler listemde ismin üzerinde kırmızı çarpı işareti görüyorsam bu ne demek?
Silinmişlik ifadesi ise ana listemde o kişileri onlıne görüyorum,bu ne demek?

Teşşekkür ederim....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hugo_boss - avatarı
hugo_boss
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #524
hugo_boss - avatarı
Ziyaretçi
sizi bi arkadas tevsiye etti bana yani bu siteyi girdim ve cok beyndim nlgaristanliyim aslen fakat hollandada calisyorum yasim 26 Msn Happy siteniz gercekten cok guzel ve sevdim
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
onskyp52selman - avatarı
onskyp52selman
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #525
onskyp52selman - avatarı
Ziyaretçi
merhaba en msn çökertme ve bilgisayar çökertme ile programlarla uraşarak bişeyler ögrenmek hedefim benim SAYGILARIMLA! SELMAN

çok ama çok sagulun kardeşlerim bana sizin msn ve pc çökertmeyi ögretecenize inanıyorum çok teşekkürler SAYGILARIMLA!ONSKYP52SELMAN
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen onskyp52selman; 6 Ekim 2006 18:29 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
pink_oyku - avatarı
pink_oyku
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #526
pink_oyku - avatarı
Ziyaretçi
ya bn bu siteyi tesadüfen buLdum bi arkim bn hayaLet msn die bişii buLdum dedi bnde googLe da aradm hayaLet msn yi bu siteye grmişm snrada ama sitenin renginde biLe bi hoşLuk var bayıLdm hasta oLdum resmn siteye snrada ztn direk üye oLdm ama MSX'i chok svdim bundn snrada chok sevcekmişm gibi gLioouur bana...Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn GrinMsn HappyMsn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
tevfik_ve_hilal - avatarı
tevfik_ve_hilal
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #527
tevfik_ve_hilal - avatarı
Ziyaretçi
slm
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Hilal_ve_Tevfik - avatarı
Hilal_ve_Tevfik
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #528
Hilal_ve_Tevfik - avatarı
Ziyaretçi
çok güzel bi site olmuş
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Ercan7272 - avatarı
Ercan7272
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #529
Ercan7272 - avatarı
Ziyaretçi
selam siztenizi google den buldum. siteniz çok güzel ama şu fare imleci hiç de hoş değil. ekranda yer kaplıyor yazıları okurken dikkatimi bozuyor. selamlar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Ekim 2006       Mesaj #530
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Ercan7272 adlı kullanıcıdan alıntı

selam siztenizi google den buldum. siteniz çok güzel ama şu fare imleci hiç de hoş değil. ekranda yer kaplıyor yazıları okurken dikkatimi bozuyor. selamlar

Şimdi ne yapabileceğimize bakıyorum, teşekkürler Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.